Fotis13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Εχω ενα ποντο απο παρατηρηση διαχειριστη λογω "αναρμοστων" χαρακτηρισμων .Με ποσους τρωω μπαν ? Υπαρχει σχεδιο εξοντωσης μου απο το φορουμ ειναι ολοφανερο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 1 point goes to..... Fotis! Congratulations Fotis! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Πρόσεξε μην σου πάρουν το δίπλωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Ενταξει εχω αλλεργια στους συνωμοσιολογους τι να κανω παραφερθηκα ,σταυρωστε με . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Ενταξει εχω αλλεργια στους συνωμοσιολογους τι να κανω παραφερθηκα ,σταυρωστε με . Μη μας βάζεις ιδέες, είναι και η μέρα τέτοια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 σταυρωστε με . Μέρα βρήκες και συ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Πόντοι? Εμένα κατευθείαν ban μου έριξαν οι άκαρδοι για μια αθώα φωτογραφία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Εχω ενα ποντο απο παρατηρηση διαχειριστη λογω "αναρμοστων" χαρακτηρισμων .Με ποσους τρωω μπαν ? Υπαρχει σχεδιο εξοντωσης μου απο το φορουμ ειναι ολοφανερο . Οι πόντοι δεν έχουν καμία αξία. Εννοείται όμως ότι αν κάνει "συλλογή" από παρατηρήσεις, θα επέλθει και ο αποκλεισμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις