Προς το περιεχόμενο

Turbo-X Smartphone G510s Google Play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προχθες αγορασα το καινουργιο κινητο της turbo-x Link.png Site: Turbo-XSmartphone G510s το οποιο λειτουργει με android. Παρολαυτα δεν ειχε το Google play αφου βρηκα πως να εγκαταστησω το Google Play καθε φορα που προσπαθω να εγκαταστησω μια εφαρμογη μου λεει οτι το google play τερματιστηκε. Με αποτελεσμα να με αναγκαζει να χρησιμοποιο την δικη τους εφαρμογη Plaisio Market (κατι τετοιο).

Επειδη εχω την υποψια οτι κατι εχουν κανει κατι εχουν κανει και απενεργοποιησει της ληψεις απο το Google Play μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος πως να το φτιαξω?

Ευχαριστω 

Δημοσ.

οχιιιι turbo-x.......!!!! anyway.... καταρχας θα επρεπε να υπαρχει απο την αρχη το play store κανονικα στο κινητο.....αφου δεν το ειχε φανταζομαι κατι δεν παει καλα...εγω λεω λοιπον, για αποφυγη και αλλων προβληματων , οπως ειναι να τους το πας πισω και να στο αλλαξουν...και υπομονη φιλε μου!!

• Like 1
Δημοσ.

οχιιιι turbo-x.......!!!! anyway.... καταρχας θα επρεπε να υπαρχει απο την αρχη το play store κανονικα στο κινητο.....αφου δεν το ειχε φανταζομαι κατι δεν παει καλα...εγω λεω λοιπον, για αποφυγη και αλλων προβληματων , οπως ειναι να τους το πας πισω και να στο αλλαξουν...και υπομονη φιλε μου!!

Τα κινητά turbo-x ΔΕΝ εχουν εγκατεστημένο το google play γιατί δεν εχει υπογραφεί συμφωνία (δικαιώματα, money, κλπ), οποτε οποιο και να του δώσουν ... «ντεν έκει google play καρντιά μου»

• Like 2
Δημοσ.

Τα κινητά turbo-x ΔΕΝ εχουν εγκατεστημένο το google play γιατί δεν εχει υπογραφεί συμφωνία (δικαιώματα, money, κλπ), οποτε οποιο και να του δώσουν ... «ντεν έκει google play καρντιά μου»

σορυ φιλε πραγματικα δεν το ηξερα.....βλεπεις δεν εχω ασχοληθει καθολου με τα turbox(επιτηδες)...ευτυχως παντα υπαρχουν πιο all around ενημερωμενοι... :-) ...

Δημοσ.

Δυστυχώς το brand turbo-x κάνει εξαργύρωση της παλαιότερης υστεροφημίας του, αλλά με λυπει που ακόμα και στις μέρες μας που το Internet είναι παντού, άπειροι καταναλωτές πάνε «καρφωτά» σε t-x χωρίς να αφιερώσουν 30 δευτερολεπτα να γράψουν στο google «turbo-x ταδε γνώμη»

• Like 2
Δημοσ.

και εγώ δεν έχω ακούσει τα καλύτερα για turbo-x αλλά νομίζω μπορείς να φλασάρεις το google play μέσω του cwm

Δημοσ.

Φίλε έκανες την χειρότερη επιλογή που υπάρχει όπως έκανα και εγώ ένα 6μηνο πριν...δυστυχώς η συσκευή είναι για να γίνει ένα με τον τοίχο όπως και έκανα στο τελος...πήρα το τηλεφωνο και μ το έκαναν αντί κατάσταση από την πρώτη μερα...το είχα 6 μήνες και το είχα πάει στο πλαίσιο 6 φορές για προβληματα...ουσιαστικά δεν είχα τηλέφωνο και δεν μου το έκαναν αντίκατασταση προβλήματα λογισμικού gps ακουστικό ηχείο τα παντα...τπτ όμως δεν διορθώνεται από τις και καλά επισκευές οι οποίες κρατάνε και μια βδομαδα...από τα πολλά όπως είπα και πριν έγινε ένα με τον τοίχο και ησυχασα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...