Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους .
Εχω εναν ssd kingstoon 120 gb. Και βλεπω οτι επεφτε σιγα σιγα η αποδοση του οπως λογικο και αναμενομενο με τη χρηση που θα του κανεις. Ετρεξα μια μερα το Hirens boot cd και μου ειχε βγαλει καποια σφαλματα. (2 delay sector). Εχθες πηγα να κανω αντιγραφη κατι αρχεια απο το σκληρο στο φλασακι περιπου 4 gb και εκανε 20 λεπτα αντιγραφη. Και σημερα εβαλα εναν 2ο σκληρο δισκο να τσεκαρω επειδη ειχε προβλημα με ιους και δεν ανοιγε και ειπα να του ριξω ενα scan me to mlre bytes και στην κυριολεξια κρασαριζε. Eχω αυτο το προγραμμα και το checkara και μου εβγαλε αυτες τις επιλογες. Τον εχω 10 μηνες αραγε μπορει να μου τον καλυψει η εγγυηση? Η να τον κλαιω απο τωρα? Οποιος ξερει η μπορει να με βοηθισει με κατι ωστε να κανω τη δουλεια μου ας μου πει. Ευχαριστω εκ των προτερων και καλη ανασταση σε ολους. 

post-236660-0-26746600-1397678217_thumb.jpg

Δημοσ.

ο Kingston SSDNow V300 120GB εχει 36 μηνες εγγυηση.....αλλαξε τον και αν δεν εχουν να παρεις evo 840!

Δημοσ.

ο Kingston SSDNow V300 120GB εχει 36 μηνες εγγυηση.....αλλαξε τον και αν δεν εχουν να παρεις evo 840!

Σιγουρα μπορω να τον αλλαξω εε? Αυτο με καιει δεν με νοιαζει το ποσο καιρο θα κανει για να επιστρεψει διοτι εμενα αυτη τη στιγμη με χαντακωσε. :/ o evo ειναι ομως samsung. Σε περιπτωση που δεν εχουνε να μου τον δωσουνε θα μου δωσουνε ισαξιο με αλλη εταιρια?

Δημοσ.

τρελιτσα θελει λιγο....και θα στο αλλαξουν.για τον αλλο θα δωσεις την διαφορα περιπου 10€

• Like 1
Δημοσ.

τρελιτσα θελει λιγο....και θα στο αλλαξουν.για τον αλλο θα δωσεις την διαφορα περιπου 10€

Κοιτα εγω θα απαιτησω αντικατασταση απο τι στιγμη που βρισκεται στην εγγυηση. Τωρα ειναι δικο τους προβλημα αρκει βεβαια και πιστεψε με θα γινει το ελα να δεις αν δεν το κανουνε διοτι δεν ειναι και λιγο να σκας 90αρια στις μερες μας και να κλατταρει στο 10μηνο. Ειπαμε.

Αααα δεν εχει πανω καποιο αυτοκολλητο η serial number. Αλλα εχω την αποδειξη ελπιζω να μην μου τα γυριζουνε και καλα οτι το ξεκολλισα θα τους φαω το λαριγκι :P

Δημοσ.

Κοίτα πήγαινε τον για έλεγχο αλλα αν με τα δικά τους tool της εταιρίας δεν βρεί καποιο σφάλμα δεν θα στον αλλάξουν , για να γίνει σίγουρα αλλαγή νομίζω πρέπει να ειναι απο 10 % και κατω το health

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...