Ακραίος Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, ψάχνομαι για την αγορά gaming mouse τις τελευταίες μέρες. Παίζω League of Legends κυρίως οπότε δεν με ενδιαφέρουν πολλά κουμπιά κτλπ. Απλά ψάχνω για ένα ποιοτικό gaming mouse με αντοχή στο χρόνο και καλή αίσθηση στο χέρι. ( το τελευταίο βέβαια είναι υποκειμενικό) Χρησιμοποιώ περισσότερο Claw Grip και ελάχιστα Palm Grip. Optical or Laser? Δεν ξέρω πραγματικά καθώς μέχρι τώρα είχα μόνο φθηνά ποντίκια της πλάκας. Διάβασα αρκετά reviews είδα videos κτλπ αλλά είπα να γράψω και εδώ να ακούσω γνώμες. Αν κάποιος έχει κάποιο από αυτά ή έχει δοκιμάσει κάποιο από αυτά ας μου πει την γνώμη του παρακαλώ. Επίσης αν έχει ακούσει για κάποιο πρόβλημα σε αυτά τα ποντίκια ή οτιδήποτε άλλο που πρέπει να προσέξω. Τέλος υπάρχει κάποιο μέρος για να δοκίμασω κάποιο από τα παρακάτω? Αλλά μετά σκέφτομαι ότι αν δοκιμάσω 1-2 και μου αρέσουν μπορεί να αδικήσω άλλα καλύτερα τα οποία δεν θα έχω την ευκαιρία να δοκιμάσω. Είμαι ανάμεσα στα παρακάτω: Razer DeathAdder 2013 Razer Taipan SteelSeries Sensei SteelSeries Sensei Raw SteelSeries Rival Corsair m65 CoolerMaster Sentinel Advance II CoolerMaster Reaper Logitech G9x Επεξ/σία 17 Απριλίου 2014 από Ακραίος
dobro Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 το πρωτο με με 4G αισθητήρα 6400 dpi στα 60€ μια χαρα.......καλα παιχνιδια
Ακραίος Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 το πρωτο με με 4G αισθητήρα 6400 dpi στα 60€ μια χαρα.......καλα παιχνιδια Το έχεις? Εντυπώσεις?? Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής?
Rib21 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Πάρε το Naga league of legends άμα θες μιας και παίζεις lol αλλιώς από αυτά που είπες πάρε το deathadder
SPANK Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 +1 για το deathadder το εχει και ενας φίλος φανατικός gamer και ειναι άψογο
Ακραίος Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Αυτό θα πάρω τελικά το μόνο που φοβάμαι είναι λίγο το μέγεθος γιατί έχω λίγο μικρά χέρια αλλά θα δείξει. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
Ακραίος Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Και εγώ για sensei πήγαινα αρχικά το είχε προσφορά το you.gr στα 59.24 για καμιά εβδομάδα. Και μόλις πήρα απόφαση να το πάρω πήγε στα 83.... Τους πήρα τηλ, έστειλα email κτλπ μου είπαν θα δούνε τι μπορούν να κάνουν αλλά τελικά μου είπαν ότι δεν γίνεται να μου το δώσουν με την παλιά τιμή και έτσι παρήγγειλα Razer DeathAdder 2013 + Razer Goliathus Alpha Speed Edition.
g4m3r Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 κοιτα το rival εχω ακουσει φοβερα σχολια αν και εχει μεγαλο μεγεθος και το deathadder ειναι καλο ειναι αλλα οχι sensei και το da και το rival ειναι ανωτερα
gianakakis Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Αν θες αντοχή μην πάρεις razer . 3 ποντίκια razer είχα σε όλα μετά από 1-2 χρόνια δεν πατιέται καλά το αριστερό κλικ.Ο μόνος λόγος που έχω ακόμη razer είναι γιατί φοβάμαι την αλλαγή. Πάρε steelseries δεν ξέρω συγκεκριμένα πιο αλλά από ποιότητα είναι πολύ πιο μπροστά.
StigmaX Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Στα σίγουρα δε θα σου πρότεινα razer . Είναι πλαστικουρες της πλάκας που απλά πέφτει τρελο μάρκετινγκ. Θα σου πρότεινα μια λύση της Logitech. Πραγματικά σκυλιά, έχω το mx 518 5-6 χρόνια, δεν μου έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα, έχει φανταστικό grip και μπορώ να πω ότι είμαι 100% ικανοποιημένος.
SPANK Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Εντάξει οχι και πλαστικούρες εγω προσωπικά οτι razer εχω πάρει σκυλιά εχουν βγει και θα ξανα πάρω
gianakakis Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Εντάξει οχι και πλαστικούρες εγω προσωπικά οτι razer εχω πάρει σκυλιά εχουν βγει και θα ξανα πάρω Δεν είναι πλαστικούρες ,αλλά σκυλιά δεν τα λες σε καμία περίπτωση. Το πρώτο μου ήταν το razer salmosa χάλασε το αριστερό κλικ, Το δεύτερο πάλι το razer salmosa μετά από 1-2 χρόνια το αριστερό κλικ είχε μπει αρκέτα πιο μέσα από το δεξί και δεν πατιόταν. Μετά πήρα το razer abyssus το ίδιο πράγμα με το από πάνω Και τώρα έχω το δεύτερο razer abyssus εδώ και 2 μήνες το οποίο μου το κάναν δώρο (σε κάνα χρόνο τα λέμε πάλι). Θα μου πεις γιατί έχει razer ακόμη; Γιατί και τα 4 παραπάνω είχαν καλό αισθητήρα και με βόλευαν ,το επόμενο μου όπως δεν θα έιναι σίγουρα razer. ΥΓ: Είχα και ένα headset razer piranha που την μοναδική φορά που μου έπεσε ξεκόλησε το ένα ηχείο και έσπασε το μικρόφωνο. Το συμπέρασμα πιο είναι, για μένα όταν ψάχνουμε για gaming ποντίκι κοιτάμε αντοχή , ακρίβεια ,βάρος , +ομορφιά. Τα razer ακριβέσταστα ,ελαφριά, όμορφα αλλά από αντοχή πάπαλα. Υπάρχουν και άλλες εταιρείες σε αυτόν τον χώρο που έχουν και τα 4 σε ένα ποντίκι. Για αυτό και εγώ δεν θα ξαναπάρω razer.
Haris San Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Εγω man εχω το razer deathadder 2013 εδω και 4 μηνες. Παιζω cs:go αρκετες ωρες και το ποντικι ειναι παρα πολυ καλο! Στο συνιστω ανεπιφυλαχτα! btw ειναι claw grip αλλα το συνηθιζεις γρηγορα. Εχει κ 2 χρονια εγγυηση και η ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ καλη. Εκτος απο razer προτεινω το Site: Roccat Kone Pure
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα