Mr.Etherium Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Είναι περίεργο η όχι? Έχω την μητρική ASUS P5E και παρατήρησα πρόσφατα ότι δίνει ρεύμα σε συσκευές USB και στο κινητό μου ακόμα και αν ο υπολογιστής είναι κλειστός. Υπάρχει δυνατότητα να το απενεργοποιήσω αυτό? Γιατί νομίζω έχω και πρόβλημα με έναν εξωτερικό που δεν μπαίνει ποτε σε sleep mode και κλειστό να είναι το pc ο εξωτερικός συνεχίζει να δουλεύει και είναι ενοχλητικό!! Πως γίνετε να το απενεργοποιήσω αυτό?
Thanos1972 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 απο το bios λογικα θα την εχει την επιλογη.
GiorgosT Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Ψάξε αν στο Bios έχει ρύθμιση energy saver support ή EuP Ready και ενεργοποίησέ την.
TheDevilMayCare Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Oι Asus, εχουν επισης το AiCharger για να φορτιζουνhttp://event.asus.com/mb/2010/ai_charger/οποτε τσεκαρε το κι αυτο! Οπως επισης μηπως ειναιενεργοποιημενο το +5vSB στη μητρικη και γυρισε τοσε +5V μονο (συνηθως γινεται με σχετικο jumperακι) 1
Mr.Etherium Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Κάτι άλλο.. Πως μπορούμε να δούμε ποιες διεργασίες ξυπνάνε τον εξ. σκληρό ρε παιδιά.. Μου τι δείνει αυτό το πράγμα. Τελικά βρήκα ένα πρόγραμμα για να μπαίνει σε sleep mode αλλά συνέχεια "ξυπνάει" ενώ δεν τον χρησιμοποιώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα