Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκίνησα να κάνω ανασυγκρότηση δίσκων και ο υπολογιστής μου έβγαλε ότι ένα σφάλμα δεν μπορεί να επιδιορθωθεί και γι΄ αυτό πρέπει να κάνω αντίγραφο ασφαλείας των αρχείων μου και να απευθυνθώ στον κατασκευαστή. Με έβαλε να αποθηκεύσω οδηγίες για την επιδιόρθωση σφαλμάτων με το όνομα του δίσκου που έχει πρόβλημα ώστε να το βρει πιο εύκολα ο τεχνικός. Κατά τα άλλα λειτουργεί όμως κανονικά. Τι μου προτείνετε να κάνω; Δεν μπορώ να λύσω το πρόβλημα μόνη μου; 

Επισυνάπτω τις οδηγίες του υπολογιστή...

Δημοσ.

Δεν τα βλεπω καλα τα πράγματα.. Για ριξτε μια ματια...

Δεν τα βλεπω καλα τα πράγματα.. Για ριξτε μια ματια...

post-223405-0-68161100-1397744419_thumb.jpg

Δημοσ.

ισχυει.

παρε τωρα backup Ο,τι αρχεια ειναι κρισιμα για ενα.

Αν ο υπολογιστης ειναι εντος εγγυησης τοτε μιλας με το σερβις να γινει αντικατασταση του δισκου,σε διαφορετικη περιπτωση πρεπει να αγορασεις καινουριο.

Δημοσ.

Ο υπολογιστης δεν εχει εγγύηση, που με συμβουλευετε να απευθυνθώ για σερβις; Στο Πλαίσιο είναι καλά; Χρειάζεται να σωσω μονο τα αρχεία μου (εικονες, βιντεο) ή και αρχεια συστηματος; 

Δημοσ.

μονο τα αρχεια σου . τα αρχεια συστηματος θα εγκατασταθουν με την ''φρεσκια'' εγκατασταση του λειτουργικου σου στο νεο δισκο .

Δημοσ.

που μενεις ακριβως να δουμε αν μπορεις να αποφυγεις το πλαισιο.

Αν κοβω απ το "με εβγαλε" εισαι απο θεσαλλονικη.Καλυτερα πηγαινε τον υπολογιστη σου στο visionstudio.

Δημοσ.

φυσικα.

Σε περιπτωση που τα bad sectors εχουν κανει θριαμβο τοσο μεγαλος,υπαρχει πιθανοτητα μεχρι και το partition table του δισκου να καταστραφει και μετα να χρειαζεσαι προγραμμα ανακτησης και αν γινει τιποτα.

Εναλλακτικα παντα υπαρχουν εξειδικευμενες εταιριες ανακτησης αρχειων με μεγαλο κοστος.

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω νεο θεμα, απο το απογευμα ακουω το σκληρο μου (εξωτερικος wd 500gb) να κοπαναει χωρις ομως προβλημα στο να διαβαζει τα δεδομενα του. Ειναι η αρχη του τελους? Υπαρχει περιπτωση να επισκευαστει πριν τα χασω ολα?Για δωστε τα φωτα σας...

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω νεο θεμα, απο το απογευμα ακουω το σκληρο μου (εξωτερικος wd 500gb) να κοπαναει χωρις ομως προβλημα στο να διαβαζει τα δεδομενα του. Ειναι η αρχη του τελους? Υπαρχει περιπτωση να επισκευαστει πριν τα χασω ολα?Για δωστε τα φωτα σας...

τρεξε και εσυ το hdsentinel, να δεις αν αρχιζει το τελος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...