Drop_Dead Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Καλησπέρα, στο desktop έχω έναν 500αρι wd cavier green και έχει γίνει πολύ αργός και θέλω να τον αλλάξω. Το 1ΤΒ θα μου είναι αρκετό πιστεύω. Ποιόν δίσκο να επιλέξω; Μέσα θα έχω μουσική ταινίες κτλ, βαριά games και κανα δυο βαριά προγράμματα για τη σχολή. Σκέφτομαι για τον http://www.e-shop.gr/product?id=PER.301911 που είναι χώμα η τιμή. Θα είναι οκ απο αξιοπιστία και ταχύτητα; Ή θα είναι πιο αξιόπιστος ενας cavier black? http://www.e-shop.gr/product?id=PER.303074 Η τιμή θα θελα να παίζει εκεί μέσα αλλά προτιμώ να δώσω τα παραπάνω χρήματα για κάτι που θα τα βγάλει τα λεφτά του και αξίζει.Τι προτείνετε;
Xristaras12 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 caviar black καλυτερα.Βεβαια κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει οτι θα ειναι ολα οκ(επειδη ανεφερες αυτο με το χρηματικο) μπορει ο seagate να μην εχει κανενα θεμα και να εχει ο WD.Η μπορει και το αναποδο.Δεν μπορεις να το ξερεις. Εφοσον ομως θες παιχνιδια και προγραμματα τα οποια ειναι βαρια,καλυτερα τον black.
Drop_Dead Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Ωραία! Μήπως υπάρχει και κάποιος άλλος σε αυτά τα χρήματα;
dobro Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 παρε το caviar black και μη στεναχωριεσαι αν σου χαλασει ή οχι .....Εγγύηση: 5 έτη ....μετα απο 5 χρονια και να χαλασει ,καντο σουβενιρ
Drop_Dead Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Κομπλε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας
SPANK Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Το μονο που θα συμπληρώσω είναι οτι ο black κανει εναν μικρό ήχο όταν γράφει / διαβάζει δεδομένα , αν δεν σε πηράζει αυτό πήγαινε με κλειστά μάτια 1
Drop_Dead Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Θα κάνει δλδ συχνά το γνωστό ηλίθιο σφύριγμα;
SPANK Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Συνέχεια δεν θα το κανει αλλα οταν διαβάζει η γράφει κατι θα ακους ενα γκρρ γκρρρ πως ηταν οι παλιοί δίσκοι που ακουγόντουσαν , οχι τοσο πολυ βέβαια καμια σχέση αλλα θα ακους κατι αν και να σου πω την αλήθεια το εχω συνηθίσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα