VoreiosSyndesmos Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Καλησπέρα. Έχω ένα laptop HP και χθες, δυστυχώς, αφού παραμάζεψα τα καλώδιά του, βρέθηκε στο πάτωμα. Εξωτερικά δεν έπαθε κάποια ζημιά, αλλά... Ενώ ανοίγει κανονικά, έχει γίνει εξαιρετικά αργός, αργεί να ανοίξει προγράμματα, όταν τα ανοίγει μετά κάποια από αυτά κολλάνε, αργεί εώς αδυνατεί να κλείσει... Τι πιστεύετε ότι πειράχτηκε και τι μου προτείνετε να κάνω;
SPANK Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Μαλλον χτύπησε ο δίσκος και για του λόγου το αληθές κατέβασες και το hdsentinel να δουμε τι λεει
pesis Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 παιδια εγω το ειχα παθει σε dv5. ειχε ξεκουμπωσει η ραμ. εχει μια 2αρα γιγα και μια 1γιγα. ειχε φυγει η2αρα. την ξανακουμπωσα και συνηλθε. 1
VoreiosSyndesmos Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Μαλλον χτύπησε ο δίσκος και για του λόγου το αληθές κατέβασες και το hdsentinel να δουμε τι λεει Το κατέβασα αλλά δεν το τρέχει καν για να το κάνω εγκατάσταση... Λοιπόν, το έτρεξε τελικά. Επίδοση 100% Υγεία 93% Ο δίσκος βρήκε 3 κατεστραμένους τομείς κατά τον αυτοέλεγχο. Υπάρχουν 3 αδύναμοι τομείς στην επιφάνεια του δίσκου. Μπορούν να επαναπροσδιοριστούν οποιαδήποτε στιγμή στη μετέπειτα χρήση του δίσκου. Τι μας λέει αυτό;
SPANK Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Η υγεία του δίσκου ειναι μια χαρά υπάρχουν ορισμένα bad sectors αλλα οχι που να δικαιολογεί να εχεις πεθάνει ... ισως απλα τελικα να εχουν πειραχτεί αρχεία του λειτουργικού συστήματος και να πηγαίνει ετσι , δοκίμασε ενα repair με το cd των windows μηπως στρώσει αλλιως αν μπορείς να σώσεις αν εχεις σημαντικά αρχεία να του ρίξεις ενα format
VoreiosSyndesmos Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Ευχαριστώ φίλε, μιας και αποθηκεύω τα πάντα σε εξωτερικούς θα δοκιμάσω format και θα ενημερώσω.
apostol1s Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 φιλε κοιτα τις μνημες πρωτα και μετα σκληρο
pesis Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 τα κλιψακια στις μνμες ξεκουμπωνουν ευκολα το ιδιο λαπτοπ εχω. δοκιμασε να τις βαλεις καλα και να δεις αν θα κολλαει ακομα. η απλα δες αν βλεπει τις μνημες το windows.
VoreiosSyndesmos Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Τελικά παιδιά μετά απο format το laptop δουλεύει άψογα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα