Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον ενας φιλος χρειζεται καινουργιο router ωστε να μην εχει προβλημα με τη wireless συνδεση,να μπορει να κανει lan και το router να εχει πολυ καλη αποκριση ακομα και σε αποσταση αναμεσα σε 2-3 οροφους.Εγω ειμαι εντελως ασχετος πανω στο συγκεκριμενο θεμα υπαρχει ρε παιδια καμια προταση?

Δημοσ.

λοιπον ενας φιλος χρειζεται καινουργιο router ωστε να μην εχει προβλημα με τη wireless συνδεση,να μπορει να κανει lan και το router να εχει πολυ καλη αποκριση ακομα και σε αποσταση αναμεσα σε 2-3 οροφους.Εγω ειμαι εντελως ασχετος πανω στο συγκεκριμενο θεμα υπαρχει ρε παιδια καμια προταση?

μπορεις να πεις του φιλου σου οτι και εγω θελω ενα εξοχικο στην αυστραλια,ενα διαστημικο λεωφορειο και ολα αυτα δωρεαν.

δεν θα βρει ρουτερ που να παιζει ανετα σε 2-3 οροφους.οχι ανετα αλλα ουτε νορμαλ δεν θα παιζει εκτος αν το σπιτι ειναι φτιαγμενο απο χαρτονι.αν εχει 3 οροφους μπορεει να βαλει ενα ρουτερ στον δευτερο οροφο ωστε να ειναι ενδιαμεσα χωρις να σημαινει οτι θα καλυψει ολο το σπιτι ειδικα αμα ο οροφος ειναι μεγαλος.ο μονος τροπος για να το καλυψει ειναι τουλαχιστον ενα access point σε καθε οροφο.και λεω access point και οχι repeater διοτι με repeater θα εχει απωλειες.

Δημοσ.

φιλε extender θελεις, το τοποθετεις καπου στο ενδιαμεσο και δεν χρειαζεσε καθολου καλωδια

extender/repeater και οτιδηποτε παιρνει wireless και δινει wireless = οχι καλη αποκριση. και πολλες φορες απωλειες.σε μεταφορα αρχειων ειδικα η πτωση ειναι παρα πολυ μεγαλη εκτος αν παρεις repeater με 2 radio που παμε σε πιο ακριβα μετα.επειδη το ιδιο radio κανει και το link αλλα και για να δινει wireless η ταχυτητα του πεφτει πολλες φορες και στο μισο.

Δημοσ.

τα 17Mbps μου τα κανει 14 αλλα δεν χανω σε ping

αν δεν τον νοιαζει να εχει απωλεια ταχυτητας τοτε το repeater κανει δουλεια.απλα ισως χρειαστει παραπανω απο ενα αναλογως το σπιτι.οσα περισσοτερα βαζει τοσο χειροτερα.το προβλημα συνηθως δεν ειναι να σου κανει πχ οπως εσενα τα 17 Mbit σε 14.το προβλημα φαινεται εντονα αμα μεταφερεις αρχεια απο Lan που το πατας το δικτυο κατω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...