SKRUTZ Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Μία δοκιμή θα σε πείσει ή αλλιώς Test & Buy με 750MB επιπλέον! Η Vodafone σου δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσεις την πρωτοποριακή υπηρεσία Internet 4Sharing ΔΩΡΕΑΝ για 2 μήνες. Είσαι νέος ή υφιστάμενος συνδρομητής Vodafone και… Θέλεις να μοιράζεσαι τα ΜΒs του προγράμματός σου σε όλες τις συσκευές (smartphone, laptop, tablet); Θέλεις να αυξήσεις τα MBs του προγράμματός σου αλλά και να μοιράζεσαι τα MBs σε όλες τις συσκευές (smartphone, laptop, tablet); Έχεις συσκευή 4G και θες να ζήσεις την εμπειρία να σερφάρεις με 4G από όλες τις συσκευές σου; Πάρε τώρα το πρόγραμμα 750ΜΒ Internet 4Sharing, δοκίμασέ το ΔΩΡΕΑΝ για 2 μήνες και απόλαυσε την εμπειρία πλοήγησης από το smartphone, το tablet και το laptop και με αξεπέραστες ταχύτητες 4G! * Η προσφορά ισχύει για όλους τους νέους και υφιστάμενους συνδρομητές συμβολαίου φωνής με ενσωματωμένο όγκο δεδομένων, έως 31/05/2014. ** Τα προγράμματα που συμμετέχουν στην προσφορά είναι τα Internet 4Sharing (7€) και Internet 4Sharing 750MB (10€). http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=12016 Μετά από επικοινωνία μαζί τους μου είπαν ότι δεν σταματάει αυτόματα στους 2 μήνες που είναι δωρεάν, και θα πρέπει μερικές μέρες πριν τελειώσει το 2μηνο να γινει επικοινωνία για να σταματήσουν-διακόψουν την υπηρεσία.(έτσι ώστε να εποφεληθούμε την προσφορά για 2 μήνες χωρίς να χρεωθούμε παραπάνω) Επίσης υπάρχει και το BuyBack Tι είναι η υπηρεσία Vodafone Buy Back; Το Vodafone Buy Back είναι η νέα υπηρεσία της Vodafone, που σου δίνει τη δυνατότητα να φέρεις πίσωτο παλιό σου Smartphone και να πάρεις έκπτωση για την αγορά ενός νέου! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία Vodafone Buy Back: Για νέα σύνδεση, φορητότητα ή ανανέωση συμβολαίου σε όλα τα προγράμματα συμβολαίου, λιανικής και εταιρικά Μόνη της ή συμψηφιστικά με την επιδότηση για ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση Για απλή αγορά συσκευής χωρίς σύνδεση Χρησιμοποιώντας την έκπτωση μπορείς να μειώσεις το αρχικό ποσό της υπηρεσίας «Νέο Smartphone Κάθε Χρόνο» http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=12015
manosfp Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Vodafone student και καθαρίσατε... Το καλύτερο μου deal EVER. Sent from my iPhone using Insomnia
john_dr Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Εγώ πάλι διαβάζω αυτά για vodafone Νέες απαράδεκτες πρακτικές – Προκλητικά η Vodafone επιβάλλει χαράτσι 15 ευρώ αν μετατρέψεις το συμβόλαιο σου σε καρτοκινητό - bankingnews.gr - online οικονομική ενημέρωση επιβάλλει χαράτσι 15 ευρώ σε όσους μετατρέψουν το συμβόλαιο τους σε καρτοκινητό Να σημειωθεί ότι μέσα σε 8 μήνες η εταιρεία κινητής προχώρησε σε τρεις διαδοχικές αυξήσεις τιμών τόσο σε διάφορα πακέτα ομιλίας, όσο και στο κόστος περιαγωγής (roaming). 1
siracos Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Εγώ πάλι διαβάζω αυτά για vodafone Νέες απαράδεκτες πρακτικές – Προκλητικά η Vodafone επιβάλλει χαράτσι 15 ευρώ αν μετατρέψεις το συμβόλαιο σου σε καρτοκινητό - bankingnews.gr - online οικονομική ενημέρωση Αν κατάλαβα καλά το παραπάνω δημοσίευμα η vodafone επιβάλει τα 15 ευρώ και σε όσους διακόψουν εντελώς την σύνδεση. Ή κατάλαβα λάθος; Επεξ/σία 17 Απριλίου 2014 από siracos
alexmm Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Vodafone student και καθαρίσατε...Το καλύτερο μου deal EVER. Το πρόβλημα είναι αν δεν εισαι φοιτητής 1
manosfp Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Τότε κάνεις αυτό που έκανα κι εγώ: βρίσκεις φοιτητή... Sent from my iPhone using Insomnia 2
xetasa Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Για την υπηρεσία buy buck πήγα έτσι για πλάκα να ανταλλάξω το s4 για το s5 και αγοράζουν το s4 190 ευρώ...tragic!
Chief90 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 300 δεν κάνει καινούριο? πόσο περίμενες να στο πάρουν ? 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα