jojodiam Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 καινούργιος υπολογιστής με μόλις 3 μήνες λειτουργίας μου δείχνει πως ο σκληρός μου δίσκος των 500 GBέχει γεμίσει ο μισός ενώ στηνν πραγματικότητα δεν θα έπρεπε να είναι γεμάτος ούτε ο μισός. Το σύστημα είναι καινούργιο και τα αρχεία που έχω μέσα είναι 5 - 6 παιχνίδια και καμιά 100η τραγούδια, που θεωρώ πως δεν είναι αρκετά για να γεμίσουν 250 GB από τον σκληρό. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει και αν ναι, πως μπορώ να το φτιάξω?
mikelamar Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Τη περίπτωση να έχεις κολλήσει "σύφιλη" την έχεις σκεφτεί; Έψαξες για ιούς κ malware ε; Sent from my iPhone using Insomnia
SPANK Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δηλαδή αν δεις τωρα την χωρητικότητα των παιχνιδιών με τα τραγούδια ειναι λιγότερα απο 250 gb ? Το λεω αυτο γιατι τα σημερινά σύγχρονα παιχνίδια ειναι πολλα gb το καθένα , απλα δες λιγο αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 WinDirStat και λιγη προσοχη στις κατηγοριες του forum.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα