Προς το περιεχόμενο

Motorola Moto G 8GB Sim Free - Black από Αmazon.co.uk ~ 150 ΕΥΡΩ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

α καλα... αν ειναι να μπλεξει καποιος που δεν εχει ασχοληθεί με ξεκλειδωμα καηκαμε..! Εκτός αν ειναι τόσο απλό πια..

ένα imei στέλνεις και το ξεκλειδώνει πωλητής του ebay..

http://www.insomnia.gr/topic/525411-motorola-moto-g-8gb-sim-free-black-από-αmazoncouk-150-ευρω/?p=53155636

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με εγγυηση τι παιζει;

αν και μιλάμε για ξεκλείδωμα δικτύου κι όχι root, η εγγύηση είναι του hardware και μάλλον δε χάνεται

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1998801

http://matija.suklje.name/rooting-and-flashing-your-device-does-not-void-the-warranty-in-eu

Επεξ/σία από gr234567
Δημοσ.

το εκανε κανεις; δουλευει οντως; με εγγυηση τι παιζει;

ευχαριστω!

το έχω δοκιμάσει εγώ, δούλεψε και ο πωλητής είναι αξιόπιστος και με καθοδήγησε σωστά και εύκολα

Δημοσ.

το έχω δοκιμάσει εγώ, δούλεψε και ο πωλητής είναι αξιόπιστος και με καθοδήγησε σωστά και εύκολα

μπορείς να πείς λίγο συνοπτικά τα βήματα;

Δημοσ.

σημερα η παραγγελια μου (4 Μαϊου την εβαλα) για 2 κομματια λεει "dispatching now"....οποτε ευελπιστω οτι δεν θα μου κοψουν το 1 κομματι οπως σε αλλους.... fingers crossed μεχρι να φυγει!

Δημοσ.

μπορείς να πείς λίγο συνοπτικά τα βήματα;

ο πωλητής 'ήταν αυτός

σου λέεί συγκεκριμένες ώρες να επικοινωνήσεις μαζί του.

του δίνεις το ΙΜΕΙ (σου λέει πως το βλέπεις)

μετά από κάποια ώρα σου επιστρέφει στο μαιλ σου κωδικό και οδηγίες.

βάζεις μια νέα κάρτα που κανονικά δεν την βλέπει, οπότε και σου ζητάει τον κωδικό. τον βάζει και όλα οκ δουλεύει κανονικά. 

Δημοσ.

αν και μιλάμε για ξεκλείδωμα δικτύου κι όχι root, η εγγύηση είναι του hardware και δε χάνεται

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1998801

http://matija.suklje.name/rooting-and-flashing-your-device-does-not-void-the-warranty-in-eu

Ειναι "επικινδυνο" να γραφουμε κατι τετοιο γιατι μπορει να παρουμε στο λαιμο μας καποιους συνφορουμιτες. Δεν το γνωριζεις αν χανεται οπως ουτε και αυτοι. Εγω πιθανολογω οτι χανεται χωρις επισης να το γνωριζω.

Στην παραπανω αναρτηση λεει οτι ουτε στο rooting-flashing χανεται η εγγυηση κατι που ξερουμε οτι δεν ισχυει. Για πηγαινε "πειραγμενο" κινητο να δουμε τι θα σου πουνε. Η διαφορα ειναι οτι μιλανε για την νομιμη εγγυηση και οχι την εμπορικη και για αυτο αναφερουν την ευρωπαικη οδηγια του 99. Συνεπως ασχετο με την εγγυηση που εχουμε κατα νου.

Και εγραψα και σε προηγουμενο post, αν δεν χανεις την εγγυηση με το ξεκλειδωμα τοτε γιατι καποιος να παρει το sim free και οχι το κλειδωμενο που θα του ερθει κα φθηνοτερα; Ποιο το νοημα υπαρξης του sim free;

Δημοσ.

Ειναι "επικινδυνο" να γραφουμε κατι τετοιο γιατι μπορει να παρουμε στο λαιμο μας καποιους συνφορουμιτες. Δεν το γνωριζεις αν χανεται οπως ουτε και αυτοι. Εγω πιθανολογω οτι χανεται χωρις επισης να το γνωριζω.

Στην παραπανω αναρτηση λεει οτι ουτε στο rooting-flashing χανεται η εγγυηση κατι που ξερουμε οτι δεν ισχυει. Για πηγαινε "πειραγμενο" κινητο να δουμε τι θα σου πουνε. Η διαφορα ειναι οτι μιλανε για την νομιμη εγγυηση και οχι την εμπορικη και για αυτο αναφερουν την ευρωπαικη οδηγια του 99. Συνεπως ασχετο με την εγγυηση που εχουμε κατα νου.

Και εγραψα και σε προηγουμενο post, αν δεν χανεις την εγγυηση με το ξεκλειδωμα τοτε γιατι καποιος να παρει το sim free και οχι το κλειδωμενο που θα του ερθει κα φθηνοτερα; Ποιο το νοημα υπαρξης του sim free;

ok, επειδή κανένας δεν ξέρει και μόνο υποθέσεις κάνουμε, ας δεχτούμε ότι χάνεται η εγγύηση για να τελειώνουμε

στην ελληνική lg, ρουταρισμένα κινητά καλύπτονται κανονικά από εγγύηση πάντως

Δημοσ.

Ο λογος υπαρξης του sim free ειναι οτι το ξεκλειδωμα κανονικα δεν μπορεις να το κανεις. Ο κωδικος που απαιτειται, πρεπει να σου δοθει απο τη vodafone ή τη motorola και μπορεις να τον ζητησεις αποκει αναλογα τι πολιτικη εχουν (πχ στην Αμερικη που παιζει κατα κορον αυτη η τακτικη με το κλειδωμα, αλλες εταιρειες λενε "απλα ζητα τον και θα σου τον δωσω", αλλες ζητανε ενα μικρο ποσο, αλλες λενε "σου δινω τον κωδικο δωρεαν μετα το περας 1 χρονου" κλπ.

Συνεπως δε μπορει ο οποιοσδηποτε να το ξεκλειδωσει ετσι απλα....μπορει να το κανει μονο με τις ευλογιες του παροχου ή με καποιο conne.

Αυτοι οι τυποι στο ebay ουσιαστικα αυτο το conne εχουν και πανε να βγαλουν λεφτα επειδη εχουν προσβαση στους servers με τους κωδικους. Ας πουμε ο αλλος δουλευει στη vodafone UK στο αντιστοιχο τμημα και λεει "ας βγαλω και το χαρτζιλικακι μου απο το ebay..." Αυτη τη στιγμη που μιλαμε εχει πουλησει 10.115 κωδικους προς 2 λιρες τον εναν, δηλαδη εχει βγαλει 20 χιλιαρες λιρες + , κανα 25αρι χιλιαρικα ευρω ετσι :D

Τωρα για την εγγυηση, η λογικη λεει οτι αν την παρεχει η vodafone UK τοτε ισως χανεται ισως και οχι (αναλογα ποσο επιοικεις ειναι). Αλλα αν την παρεχει η Motorola UK/EU/whatever , τοτε δε νομιζω οτι υπαρχει κανενα θεμα...

• Like 2
Δημοσ.

Ο λογος υπαρξης του sim free ειναι οτι το ξεκλειδωμα κανονικα δεν μπορεις να το κανεις. Ο κωδικος που απαιτειται, πρεπει να σου δοθει απο τη vodafone ή τη motorola και μπορεις να τον ζητησεις αποκει αναλογα τι πολιτικη εχουν (πχ στην Αμερικη που παιζει κατα κορον αυτη η τακτικη με το κλειδωμα, αλλες εταιρειες λενε "απλα ζητα τον και θα σου τον δωσω", αλλες ζητανε ενα μικρο ποσο, αλλες λενε "σου δινω τον κωδικο δωρεαν μετα το περας 1 χρονου" κλπ.

Συνεπως δε μπορει ο οποιοσδηποτε να το ξεκλειδωσει ετσι απλα....μπορει να το κανει μονο με τις ευλογιες του παροχου ή με καποιο conne.

Αυτοι οι τυποι στο ebay ουσιαστικα αυτο το conne εχουν και πανε να βγαλουν λεφτα επειδη εχουν προσβαση στους servers με τους κωδικους. Ας πουμε ο αλλος δουλευει στη vodafone UK στο αντιστοιχο τμημα και λεει "ας βγαλω και το χαρτζιλικακι μου απο το ebay..." Αυτη τη στιγμη που μιλαμε εχει πουλησει 10.115 κωδικους προς 2 λιρες τον εναν, δηλαδη εχει βγαλει 20 χιλιαρες λιρες + , κανα 25αρι χιλιαρικα ευρω ετσι :D

Τωρα για την εγγυηση, η λογικη λεει οτι αν την παρεχει η vodafone UK τοτε ισως χανεται ισως και οχι (αναλογα ποσο επιοικεις ειναι). Αλλα αν την παρεχει η Motorola UK/EU/whatever , τοτε δε νομιζω οτι υπαρχει κανενα θεμα...

και επισης τα κλειδωμενα αγγλικα κινητα κανονικα δεν πωλουνται εκτος αγγλιας. θα πρεπει να στο φερει στειλει φιλος απο αγγλια που το αγορασε. αν δεν το εβγαζε το αμαζον δεν θα μπορουσες να το αγορασεις γιατι παντα σου ζηταει να δηλωσεις αγγλικη διευθυνση και για την χρεωστικη σου καρτα. συνεπως μονο μεσω του αμαζον μπορεις να κανεις κατι τετοιο. και προσωπικα πρωτη φορα βλεπω να πουλαει κλειδωμενο κινητο το αμαζον

• Like 1
Δημοσ.

σημερα η παραγγελια μου (4 Μαϊου την εβαλα) για 2 κομματια λεει "dispatching now"....οποτε ευελπιστω οτι δεν θα μου κοψουν το 1 κομματι οπως σε αλλους.... fingers crossed μεχρι να φυγει!

Για το Locked? :\

Δημοσ.

Έτυχε κάτι βιαστικό και θέλω λίγο τα φώτα σας γιατί με μια πρόχειρη ανάγνωση δεν έβγαλα άκρη. Θέλω να πάρω το κινητό για δώρο αλλά κάτι διάβασα για καθυστερήσεις και για sim lock ενώ στο link του πρώτου post βλέπω διαθέσιμο και sim free.

Να προχωρήσω; βιάζομαι

Δημοσ.

Έτυχε κάτι βιαστικό και θέλω λίγο τα φώτα σας γιατί με μια πρόχειρη ανάγνωση δεν έβγαλα άκρη. Θέλω να πάρω το κινητό για δώρο αλλά κάτι διάβασα για καθυστερήσεις και για sim lock ενώ στο link του πρώτου post βλέπω διαθέσιμο και sim free.

Να προχωρήσω; βιάζομαι

πουλιέται σε 2 εκδόσεις, ως κλειδωμένο και ως ξεκλείδωτο

το κλειδωμένο έχει εξαντληθεί, δεν ξέρουμε πότε θα ξαναεμφανιστεί

αν βιάζεσαι, πάρε το ξεκλείδωτο

http://www.amazon.co.uk/dp/B00ECBREK2

να ξέρεις μόνο ότι θα σου πάει 171 ευρώ, ενώ 169 ευρώ έχει από εδώ

https://www.skroutz.gr/s/4291402/Motorola-Moto-G-8GB.html

προσωπικά, σ' αυτή την τιμή, θα το αγόραζα από το birdphone που θα έχεις και 2 έτη εγγύηση αντί 1 του άμαζον

http://www.birdphone.gr/gr/prdid/d7465d8314be45b6b0985cb60a485e10/productinfo.aspx

αν περιμένεις λίγο, μπορεί να ξαναπέσει στις 115 λίρες που ήταν πριν λίγο καιρό, δηλαδή 17 ευρώ φθηνότερο

post-62024-0-50685200-1399654059_thumb.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...