Thrylos7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 έχει μπει περιορισμός 1 κομμάτι ανά άτομο λόγω αυξημένης ζήτησης και μικρού στοκ μολις εριξα παραγγελια για 2 κομματια χωρις προβλημα... μηπως επειδη τα ειχα ηδη στο καλαθι οταν επετρεπαν 2 ανα ατομο? από tesco έχω ξεκλειδώσει 5 συσκευές, και 8gb &16gb και ένα από αυτά με το άσπρο λογότυπο που είναι νέα σειρά. το μόνο θέμα είναι με την εγγύηση γιατί πρέπει να έχεις κάποιο άτομο αγγλία να χρησιμοποιήσεις την διεύθυνσή του (που λογικά κάποιος θα είναι εκεί για να πάρεις tesco) απο amazon θα αγορασω (αγορασα μολις βασικα). Απλα ανεφερα το tesco επειδη αποκει ηταν οι αναφορες για κομματια που δεν εβρισκαν στις databases οι "ξεκλειδωτες" Ελπιζω να μην εχουμε θεμα με του amazon, οπως δεν ειχες και εσυ με εκεινα τα tesco...αλλωστε οι αναφορες που λεω ηταν του 2013 τον πρωτο καιρο κυκλοφοριας του μοντελου, τωρα ισως δεν υπαρχει κανενα θεμα!
gr234567 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 μολις εριξα παραγγελια για 2 κομματια χωρις προβλημα... μηπως επειδη τα ειχα ηδη στο καλαθι οταν επετρεπαν 2 ανα ατομο? θα σου μειώσουν την ποσότητα σε 1 μετά από λίγο, θα λάβεις αυτό το μέιλ Hello, We're writing about your Amazon.co.uk pre-order ... which includes the following: ----------------------------------------------------- Vodafone Motorola Moto G Pay As You Go Handset - Black ----------------------------------------------------- Unfortunately, there's been a change to the availability of this title as Amazon.co.uk is receiving a very limited supply. In light of this information we've reduced your order to one unit. We understand this isn't what you expected when you placed your order and apologise for this inconvenience. We hope to see you again soon. Warmest regards, Customer Service Department Amazon.co.uk
newtech Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Το θεμα ειναι ποτε θα γινει η αποστολη.. εγω ειδα κατι σε 1-2 μηνες!
gr234567 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Το θεμα ειναι ποτε θα γινει η αποστολη.. εγω ειδα κατι σε 1-2 μηνες! εξαρτάται πότε το παρήγγειλε κάποιος εμένα που το παρήγγειλα 30/4 λέει ότι αποστέλλεται τώρα
FarCry Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Το θεμα ειναι ποτε θα γινει η αποστολη.. εγω ειδα κατι σε 1-2 μηνες! και εγω αυτο ειδα αλλα δεν εχω λαβει ενημερωση για τη χρεωση και την αποστολη. απο την αλλη αν οντως εχει τοσο λιγα κομματια απο τη Vodafone που μειωσαν απο 2 στον καθενα σε 1, γιατι με βαση την πολιτικη μπορεις κανονικα μεχρι 2, ισως τελειωσαν τα διαθεσιμα κομματια, οσοι προλαβαν και τωρα λεει 1-2 μηνες γιατι τοτε περιμενουν να ξαναπαρουν κομματια. αρα οσοι προλαβαμε ειμαστε κωλοφαρδοι. αλλα θα περιμενω να δω ενημερωση της παραγγελιας μου στο email για να αποφανθω τι απο τα 2 συμβαινει
newtech Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 και εγω αυτο ειδα αλλα δεν εχω λαβει ενημερωση για τη χρεωση και την αποστολη. απο την αλλη αν οντως εχει τοσο λιγα κομματια απο τη Vodafone που μειωσαν απο 2 στον καθενα σε 1, γιατι με βαση την πολιτικη μπορεις κανονικα μεχρι 2, ισως τελειωσαν τα διαθεσιμα κομματια, οσοι προλαβαν και τωρα λεει 1-2 μηνες γιατι τοτε περιμενουν να ξαναπαρουν κομματια. αρα οσοι προλαβαμε ειμαστε κωλοφαρδοι. αλλα θα περιμενω να δω ενημερωση της παραγγελιας μου στο email για να αποφανθω τι απο τα 2 συμβαινει εξαρτάται πότε το παρήγγειλε κάποιος εμένα που το παρήγγειλα 30/4 λέει ότι αποστέλλεται τώρα Εγω εκανα 2 σε 2 ξεχωριστες παραγγελιες... το 1 το εκανα πριν καν ποσταριστει εδω και το αλλο χτες.. ουτε το ενα ουτε το αλλο λεει κατι τετοιο. :\
FarCry Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Your Amazon.co.uk order of "Vodafone Motorola Moto G..." has been dispatched οποιος προλαβε τον κυριο ειδε, οι υπολοιποι σε 1-2 μηνες
gr234567 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 οποιος προλαβε τον κυριο ειδε, οι υπολοιποι σε 1-2 μηνες εμένα εστάλη σήμερα.. μήπως να παίξω κανα τζόκερ;
FarCry Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 εμένα εστάλη σήμερα.. μήπως να παίξω κανα τζόκερ; μα και εμενα σημερα εσταλη. λεω για οσους το παραγγειλουν τωρα που εχει τελειωσει η διαθεσιμοτητα, οχι γιαυτους που προλαβαν ηδη πριν τελειωσει το αποθεμα
gr234567 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 μα και εμενα σημερα εσταλη. λεω για οσους το παραγγειλουν τωρα που εχει τελειωσει η διαθεσιμοτητα, οχι γιαυτους που προλαβαν ηδη πριν τελειωσει το αποθεμα οκ, απλά ο newtech παρηγγειλε 2 και μαλιστα 1 πριν από εμένα και δεν του έχουν στείλει κανένα ακόμα τυχεροί είμαστε, προφανώς δεν έστειλαν σε όλους 1
FarCry Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 οκ, απλά ο newtech παρηγγειλε 2 και μαλιστα 1 πριν από εμένα και δεν του έχουν στείλει κανένα ακόμα τυχεροί είμαστε, προφανώς δεν έστειλαν σε όλους αααααααα. newtech εσενα το πρωτο ποτε το παρηγγειλες? και τι σου λεει? σου λεει 1-2 μηνες να περιμενεις?
paylidis Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 πάντως η τιμή απίστευτη.. 130€ για τέτοιο κινητό;; που τα ειδατε ρε παιδιά τα 130€; 150 δε βγαίνει; βλεπω κατι λαθος;
krokos Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 που τα ειδατε ρε παιδιά τα 130€; 150 δε βγαίνει; βλεπω κατι λαθος; μάλλον απο εδω: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00JVP21DE/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=electronics αλλα κλειδωμενο και το ξεκλειδωνεις εσυ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις