Προς το περιεχόμενο

Motorola Moto G 8GB Sim Free - Black από Αmazon.co.uk ~ 150 ΕΥΡΩ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Επεσε η τιμη απο χτες ε; Για την ακριβεια με τα μεταφορικα ερχεται στις 125£ δηλαδη με την σημερινη ισοτιμια ~152€.

Δημοσ.

Η Google φαινόταν έτοιμη να υποστηρίξει δυνατά το συγκεκριμένο κινητό. Ξέρει κανείς τί παίχτηκε με το εν λόγω ζήτημα και την πώληση της μοτορόλα;

Δημοσ.

Για 20 ευρώ δεν το συζητώ ότι αξίζει η αγορά από Ελλάδα.

Και ίδια τιμή να είχε εγώ από το amazon θα το έπαιρνα. Και όσοι πείτε να στηρίζουμε τα Ελληνικά καταστήματα κτλ κτλ ,το amazon (το έχουμε πει 1000 φορές) δίνει ΦΠΑ στο Ελληνικό κράτος. Έχω αγοράσει αρκετά πράγματα 2 φορές μάλιστα δεν μου άρεσε το προιόν που πήρα και το έστειλα πίσω , μου πλήρωσαν μεταφορικά και μου γύρισαν τα λεφτά χωρίς πολλά πολλά. Δεν είμαι εναντίον όλων των Ελληνικών μαγαζιών ,μάλιστα από ένα δύο έχω πολύ θετικές εμπειρίες, απλά πιστεύω ότι η πλειοψηφία τους κάνει επίτηδες "εκπτώσεις" σε  εξυπηρέτηση πελατών και δεν τα ενδιαφέρει τι θα συμβεί στον αγοραστή μετά την απομάκρυνση από το ταμείο..

• Like 7
Δημοσ.

Και ίδια τιμή να είχε εγώ από το amazon θα το έπαιρνα. Και όσοι πείτε να στηρίζουμε τα Ελληνικά καταστήματα κτλ κτλ ,το amazon (το έχουμε πει 1000 φορές) δίνει ΦΠΑ στο Ελληνικό κράτος. Έχω αγοράσει αρκετά πράγματα 2 φορές μάλιστα δεν μου άρεσε το προιόν που πήρα και το έστειλα πίσω , μου πλήρωσαν μεταφορικά και μου γύρισαν τα λεφτά χωρίς πολλά πολλά. Δεν είμαι εναντίον όλων των Ελληνικών μαγαζιών ,μάλιστα από ένα δύο έχω πολύ θετικές εμπειρίες, απλά πιστεύω ότι η πλειοψηφία τους κάνει επίτηδες "εκπτώσεις" σε εξυπηρέτηση πελατών και δεν τα ενδιαφέρει τι θα συμβεί στον αγοραστή μετά την απομάκρυνση από το ταμείο..

Φίλε έχεις μπερδευτεί. Τι σε απασχολεί το κράτος? Τι κράτος είναι αυτό που χρεοκόπησε και μας έφερε εδώ. Οι ηγέτες μέσω του κράτους είναι αυτοί που έκλεβαν και συνεχίζουν να κλέβουν. Στα αρχ..ια μου εάν το Άμαζον δίνει ΦΠΑ. Έλληνες εργαζόμενους που να τρώνε ψωμάκι έχει? Φίλε με αυτή την νοοτροπία, η ανεργία θα φτάσει 90% και μετά όχι κινητό δεν θα μπορείς να πάρεις, αλλά ούτε ρεύμα για να φορτίσεις αυτό που έχεις..
  • Like 17
Δημοσ.

Φίλε έχεις μπερδευτεί. Τι σε απασχολεί το κράτος? Τι κράτος είναι αυτό που χρεοκόπησε και μας έφερε εδώ. Οι ηγέτες μέσω του κράτους είναι αυτοί που έκλεβαν και συνεχίζουν να κλέβουν. Στα αρχ..ια μου εάν το Άμαζον δίνει ΦΠΑ. Έλληνες εργαζόμενους που να τρώνε ψωμάκι έχει? Φίλε με αυτή την νοοτροπία, η ανεργία θα φτάσει 90% και μετά όχι κινητό δεν θα μπορείς να πάρεις, αλλά ούτε ρεύμα για να φορτίσεις αυτό που έχεις..

Το πρόβλημα που αναφέρεις είναι κάτι σαν φαύλος κύκλος. Το γεγονός ότι η ανεργία "θα φτάσει" εκεί που λες δεν έχει να κάνει με την δικιά μου νοοτροπία να αγοράζω από έξω (που δεν είναι αυτή). Έχει να κάνει με μια γενικότερη κοινή λογική η οποία λέει: "Όταν δεν έχω αρκετά λεφτά και χρειάζομαι ένα προιόν ,θα το αγοράσω από εκεί που είναι πιο φθηνά για να μου περισεύσουν κάποια χρήματα να ικανοποιήσω και άλλες ανάγκες. Το κινητό φυσικά είναι ατυχές παράδειγμα αλλά σκέψου πόσοι πηγαίνουν στο σουπερμάρκετ και αγοράζουν με αυτή τη λογική εδώ που έχουμε φτάσει; Επιπρόσθετα για να λέμε και την αλήθεια το amazon δεν είναι και φθηνό κατάστημα γενικά και όταν βλέπεις μια προσφορά που σε συμφέρει με μεταφορικά από Αγγλία παρά από Ελλάδα (αρκετά μάλιστα) , τότε το πρόβλημα βρίσκεται στην τιμολόγηση των Ελληνικών καταστημάτων και όχι στην δικιά μου λογική..

• Like 1
Δημοσ.

Το πρόβλημα που αναφέρεις είναι κάτι σαν φαύλος κύκλος. Το γεγονός ότι η ανεργία "θα φτάσει" εκεί που λες δεν έχει να κάνει με την δικιά μου νοοτροπία να αγοράζω από έξω (που δεν είναι αυτή). Έχει να κάνει με μια γενικότερη κοινή λογική η οποία λέει: "Όταν δεν έχω αρκετά λεφτά και χρειάζομαι ένα προιόν ,θα το αγοράσω από εκεί που είναι πιο φθηνά για να μου περισεύσουν κάποια χρήματα να ικανοποιήσω και άλλες ανάγκες. Το κινητό φυσικά είναι ατυχές παράδειγμα αλλά σκέψου πόσοι πηγαίνουν στο σουπερμάρκετ και αγοράζουν με αυτή τη λογική εδώ που έχουμε φτάσει; Επιπρόσθετα για να λέμε και την αλήθεια το amazon δεν είναι και φθηνό κατάστημα γενικά και όταν βλέπεις μια προσφορά που σε συμφέρει με μεταφορικά από Αγγλία παρά από Ελλάδα (αρκετά μάλιστα) , τότε το πρόβλημα βρίσκεται στην τιμολόγηση των Ελληνικών καταστημάτων και όχι στην δικιά μου λογική..

Αυτο βλεπω και εγω.

Ναι να αγωραζω απο ΕΛΛΑΔΑ αλλα οταν οι τιμες ειναι στα ιδια επιπεδα και οταν το After Sales ειναι αντοιστοιχο με του εξωτερικου.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ αγοράζω όχι μόνο πάντα από Ελλάδα αλλά και από το πλησιέστερο στο σπίτι μου κατάστημα, εκτός των άλλων λόγων, διότι σέβομαι και το χρόνο μου, καίτοι μου περισσεύει πολύς!

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο βλεπω και εγω.

Ναι να αγωραζω απο ΕΛΛΑΔΑ αλλα οταν οι τιμες ειναι στα ιδια επιπεδα και οταν το After Sales ειναι αντοιστοιχο με του εξωτερικου.

Ρε παιδιά πάτε καλά? Υπάρχει περίπτωση ελληνικό μαγαζί που απευθύνεται σε 8.000.000 Έλληνες να μπορέσει να ανταγωνιστεί την μεγαλύτερη ΑΠΟΘΗΚΗ του κόσμου? Πως θα μπορέσει να χτυπήσει τις τιμές?

Εάν η διαφορά τιμής είναι σχετικά μικρή και το μαγαζί έχει καλό after sales support (εδώ συμφωνούμε), ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να το υποστηρίξουμε!

• Like 5
Δημοσ.

Ρε παιδιά πάτε καλά? Υπάρχει περίπτωση ελληνικό μαγαζί που απευθύνεται σε 8.000.000 Έλληνες να μπορέσει να ανταγωνιστεί την μεγαλύτερη ΑΠΟΘΗΚΗ του κόσμου? Πως θα μπορέσει να χτυπήσει τις τιμές?

Εάν η διαφορά τιμής είναι σχετικά μικρή και το μαγαζί έχει καλό after sales support (εδώ συμφωνούμε), ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να το υποστηρίξουμε!

Δεν είπαμε να ανταγωνιστεί τιμές amazon το Ελληνικό μαγαζί (τουλάχιστον εγώ δεν το εννοούσα). Απλά στα περισσότερα Ελληνικά μαγαζιά οι τιμές κινούνται στα όρια της αισχροκέρδειας.. Πριν κάποιους μήνες όταν το είχαν 2-3 μαγαζία στην Ελλάδα το παραπάνω κινητό στα 210+ ευρώ τα 8gb απο αμαζον ερχόταν 167 ευρώ. Αν ψάχνεις γενικά στην αγορά γνωρίζεις ότι οι τιμές σε άλλα προιόντα δεν διαφέρουν τόσο μάλιστα τις περισσότερες φορές είναι ίδιες με μεταφορικά οπότε συμφέρει από Ελλάδα..Αλλά όταν βλέπουν ότι κάτι πουλάει προσπαθούν να βγάλουν όσα περισσότερα μπορούν. Αυτό δεν μου αρέσει ..

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

για τα 8GB  και την ελλειψη SD ( που στην πράξη βγαινουν 5,5 ) το ξεπερνάς ,  εν μέρει ,  επειδή υποστηρίζει  USB OTG ( συνδέεις εξωτερικο  USB stick με καλωδιο USB OTG ) 

Εμενα μου το φεραν 99 λιρες απο tesco Αγγλιας με simlock + 2 λιρες sim unlock code  ,  περιπου 120 ευρω , απο παρομοιο thread  εδω την πρωτοχρονια  

Δημοσ.

Βρε παιδια εγω τί κανω λαθος?
Δειτε τί μου βγαζει ενα βημα πριν το checkout

Items: GBP 118.45

Postage & Packing: GBP 70.07

Order Total: GBP 188.52

Payment Total: EUR 237,81

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...