Προς το περιεχόμενο

Tablet 7αρι φτηνο αλλα με playstore για παιδι 5ετων?

lambros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν και βγαίνω εκτός θέματος, είσαι σίγουρος ότι θέλεις να δώσεις σε 5χρονο μωρό tablet; Όχι από την άποψη ότι θα το χαλάσει ή κάτι τέτοιο, απλά μου φαίνεται πολύ μικρή ηλικία για να αρχίσει να αποχαυνώνεται από τώρα με τέτοια.

• Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχεις δικιο αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια κουβεντα που πιστευω δεν βγαζει πουθενα.

Βεβαια το παν ειναι να υπαρχει μετρο και ειμαι και εγω υπερ σε αυτο

Βεβαια απο το να παιζει η να διαβαζει παραμυθακια απο το κινητο καλυτερο ειναι το ταμπλετ με μεγαλυτερη οθονη.

• Like 1

εχεις δικιο αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια κουβεντα που πιστευω δεν βγαζει πουθενα.

Βεβαια το παν ειναι να υπαρχει μετρο και ειμαι και εγω υπερ σε αυτο

Βεβαια απο το να παιζει η να διαβαζει παραμυθακια απο το κινητο καλυτερο ειναι το ταμπλετ με μεγαλυτερη οθονη.

Ναι, δεν λέω αυτό όμως. Απλά σκέφτομαι ότι εάν από τα 5 του ασχολείται με τάμπλετ, τότε στα 7 του με τι θα ασχολείται; Στα 10 του; Στα 14 του; Εδώ εμείς υποτίθεται ότι είμαστε μεγάλοι και ώριμοι και δεν μπορούμε αν συγκρατήσουμε τον εαυτό μας όσον αφορά την ενασχόλησή μας με αυτά. Τουλάχιστον θα σου πρότεινα εάν ντε και καλά θέλει κάτι ηλεκτρονικό να παίζει, πάρε του κανένα nintendo ds ή κάτι πιο "παιδικό" και "παιχνιδιάρικο". Anyway, απλά την άποψή μου έγραψα.

• Like 1

Και παλι δεν συμφωνω λογο τσεπης.

Εαν μπλεξουμε με ds,ps,ktl θα βαζουμε το χερι στην τσεπη καθε φορα που θα θελει παιχνιδι η θα πρεπει να βρισκουμε τροπο να το hackaroyme για να βαζουμε τζαμπα παιχνιδια.

Ενω σε ενα ταβλετ ειναι πολλα δωρεαν.

Αστο ειναι πονεμενη ιστορια δυστυχώς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα εχουμε ξαναπει αυτα.

Μια χαρα ειναι το tablet.

Εμενα η 2 χρονων μου κορη παιζει παιχνιδια τυπου παζλ, ζωγραφιζει, ακουει τραγουδια (ζουζουνια) στο youtube.

Απλα παντα με μετρο. Δεν θα σταματησει τα παντα και θα καθεται μπροστα σε ενα tablet ολη μερα.

Και βολτες θα κανει και κουνιες θα παει και με το tablet θα ασχοληθει.

Μην κολλατε σε τετοια ταμπου.

Εγω προτιμησα το 10ιντσο παντως για τα ματια της να μην ζοριζεται και για να μπορει να δει αυριο μεθαυριο και καμια παιδικη ταινια

Επεξ/σία από sothoms
  • Like 1

Απλα το μεγαλο ταμπλετ ειναι πιο ευαισθητο και μπορει να χαλασει πιο ευκολα απο ενα 7ιντσο ειδικα αν μιλαμε για μικρο.Εχω δει μικρο να σπαει αυτοκινητακι :shock:  με την πλατη του ταμπλετ!!!

Ευτηχως το fire εχει μεταλικη πλατη και αντεξε  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...