tatata Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Παιδιά απ τη στιγμή που στους φιλοξενούμενους δεν δίνεται το επίδομα μπορεί κανείς να δηλώσει δωρεάν παραχώρηση κατοικίας απο τον γονέα στα παιδιά αν έχει δευτερο σπίτι και έτσι το παιδί δε θα δηλώσει φιλοξενία.Αν ένας γονιός έχει πχ μια εξοχική κατοικία μπορεί να σημειώσει δωρεάν παραχώρηση στο παιδί του.Θα το δηλώσουν και οι 2 στο Ε1 και έτσι θα μπορεί να πάρει το επίδομα.
Superuser Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 εχω εισοδιμα περσινο 5200 απο την εργασια μου κ 2.200 απο επιδομα ανεργιας το δικαιουμε???αγαμος Κάνε την αίτηση και δες το αποτέλεσμα.. Μέχρι και ο Θεοχάρης αυτό λέει.. ""Θα σας πει το σύστημα.."" 1
bluesattack Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Παιδιά απ τη στιγμή που στους φιλοξενούμενους δεν δίνεται το επίδομα μπορεί κανείς να δηλώσει δωρεάν παραχώρηση κατοικίας απο τον γονέα στα παιδιά αν έχει δευτερο σπίτι και έτσι το παιδί δε θα δηλώσει φιλοξενία.Αν ένας γονιός έχει πχ μια εξοχική κατοικία μπορεί να σημειώσει δωρεάν παραχώρηση στο παιδί του.Θα το δηλώσουν και οι 2 στο Ε1 και έτσι θα μπορεί να πάρει το επίδομα. Mα μιλαμε για την περσινη δηλωση Κάνε την αίτηση και δες το αποτέλεσμα.. Μέχρι και ο Θεοχάρης αυτό λέει.. ""Θα σας πει το σύστημα.."" Βασικα αυτο.Να υπαρχει και αγωνια Εγω την εκανα, μπηκε στο γηπεδο αλλα πιθανοτατα να φαει κοκκινη καρτα μετα.
Anorymous Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Mα μιλαμε για την περσινη δηλωση Βασικα αυτο.Να υπαρχει και αγωνια Εγω την εκανα, μπηκε στο γηπεδο αλλα πιθανοτατα να φαει κοκκινη καρτα μετα. Και εγω σκεφτομαι οτι θα απορριφθω αλλα εχω και μια δευτερη σκεψη που μου λεει και ας σου κατσει...
GNikolaou11 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Μολις εκανα αιτηση και μου λεει μονο επιτυχης καταχωρηση. Καμια πληροφορια για αν το δικαιουμαι η οχι
bluesattack Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Σε μερικες μερες θα ξερεις , καπου το γραφει
GNikolaou11 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Α στην εκτυπωση λεει ενδεικτικο αποτελεσμα ναι. Οψωμεθα!
pavlinara Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Eμένα γράφει αυτό ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ Αποτέλεσμα: ΑΠΟΔΟΧΗ - ΠΟΣΟ: €500,00 στην φίλη μου έγραψαν αυτό ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ Αποτέλεσμα: ΑΠΟΡΡΙΨΗ μένουν σε δικό τους σπίτι και είναι τρίτεκνοι, γιατί τους απέρριψαν;
aris1986 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Αντε απο εβδομαδα θα το παιξω joker και γω...
doryforika2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 εγω λεω αντι να μας γελασουν οτι και καλα καποιοι θα παρουν αυτο το πεντακοσαρικο καλυτερα να βγαζανε κανα φορο οπως το χαρατσι στη δεη.αλλα θα μου πεις εδω δεν δινουν τα λεφτα στους ανεργους το χαρατσι θα βγαζανε?ταχα εχει και πλεονασμα η χωρα....γελιοι
jimis888 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 αμα εισαι αστεγος τι δηλωνεις στην παροχη ρευματος; ή πρεπει να μενεις σε βιλα για να το δικαιουσαι;
rus Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Παιδιά απ τη στιγμή που στους φιλοξενούμενους δεν δίνεται το επίδομα μπορεί κανείς να δηλώσει δωρεάν παραχώρηση κατοικίας απο τον γονέα στα παιδιά αν έχει δευτερο σπίτι και έτσι το παιδί δε θα δηλώσει φιλοξενία.Αν ένας γονιός έχει πχ μια εξοχική κατοικία μπορεί να σημειώσει δωρεάν παραχώρηση στο παιδί του.Θα το δηλώσουν και οι 2 στο Ε1 και έτσι θα μπορεί να πάρει το επίδομα. Δηλαδη περιμενεις απο καθε γονεα να κανει μια δωρεαν παραχωρηση το εξοχικο του στο παιδι του για να παρει 500€?
Anorymous Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Αν τελικα ειναι να το παρουμε πως θα το μαθουμε θα μας ερθει mail ή θα ερχει ταχυδρομικος ?
scullyist Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Πόρτα κι απο 'δω, έβγαλε ενδεικτικά απόρριψη οπότε έκανα σβήσιμο αίτησης, υπάρχει πιθανότητα λέτε στον manual έλεγχο να αλλάζουν τα αποτελέσματα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα