Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ΓΡ ετσι πρεπει να είναι απο την ΓΓΠΣ μου το απάντησαν και εμένα κανα μηνα πριν.

Εγω μαλλον παω για τελος ιουλιου.

Και εμενα προς πληρωμη λεει πλεον, ομως τσεκαρα πριν τον λογαριασμο και δεν εχουν μπει ακομα.

Μια ερωτηση να κανω, στο PDF της αιτησης που λεει και το ''Προς πληρωμη'', εκει που λεει αριθμος λογαριασμο, το IBAN σας πως ξεκιναει? Εγω ειχα βαλει κανονικα GR1234......ενω μεσα στην αιτηση το εχει περασμενο ΓΡ1234...!!Βασικα το GR δεν το ειχα γραψει καν, γιατι το ειχε απο μονο του. Αλλα μεσα το εχει περασμενο ΓΡ1234....

7d35d39da40a7b223708cbe34fe3083b.jpg

• Απαντ. 605
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειπαν οτι την τελευταια εβδομαδα του Ιουλιου θα τα παρουν οσοι τα δικαιουντε(και εχουν κανει φορολογικη δηλωση).

Δημοσ.

Το ΓΡ ετσι πρεπει να είναι απο την ΓΓΠΣ μου το απάντησαν και εμένα κανα μηνα πριν.

Εγω μαλλον παω για τελος ιουλιου.

Ευχαριστω φιλε, τωρα το ειδα!

Δημοσ.

εμενα γραφει αυτο εδω και ποσο καιρο καμια ιδιεα?

ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ... Θα ειδοποιηθείτε μετά το τέλος της υποβολής των δηλώσεων Φ.Ε. 2014

Δημοσ.

προς πληρωμη ελεγε φιλε μου στην αιτηση?

δεν είδα ποτε την αίτηση . ΓΙα την ακρίβεια δεν ξαναμπήκα να δώ τίποτα μιας και το είχα σίγουρα ακυρο.

Δημοσ.

ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ... Θα ειδοποιηθείτε μετά το τέλος της υποβολής των δηλώσεων Φ.Ε. 2014

δικαιουμαι τιποτα η απλα θα μου ριξουν ακυρο?

Δημοσ.

δικαιουμαι τιποτα η απλα θα μου ριξουν ακυρο?

Μαλλον δεν δικαιουσουν με την δηλωση του 2013 και περιμενουν να ληξει η προθεσμια για τις δηλωσεις του 2014 και μετα να αξιολογησουν την αιτηση σου με βαση την φετινη σου δηλωση.

Δημοσ.

αρα θα την εξετασουν με την δηλωση που εκανα φετος ποτε θα αρχισουν να την ελενχουν?την δηλωση την εκανα πριν 1,5 μηνα

Δημοσ.

αρα θα την εξετασουν με την δηλωση που εκανα φετος ποτε θα αρχισουν να την ελενχουν?την δηλωση την εκανα πριν 1,5 μηνα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...