Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 605
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα,να ρωτησω κατι για το μερισμα γιατι εχω καταμπερδευτει...εγω που εχω δικο μου σπιτι μετα απο γονικη παροχη και εισοδημα 3100 ευρω,δικαιουμαι το μερισμα..επειδη στο σπιτι μου μενουν και οι γονεις μου,οι οποιοι εχουν εισοδημα μαζι 12.000 ευρω,το δικαιουμαι η οχι???και το συστημα με αφησε με την απορια καθως δεν πηρα απαντηση αν το δικαιουμαι!! ευχαριστω!

Οχι με τα κριτηρια τους δεν το δικαιουστε γιατι υπολογιζουν το συνολικο εισοδημα ολων οσων ζουν μαζι.

Δημοσ.

Καλησπερα,να ρωτησω κατι για το μερισμα γιατι εχω καταμπερδευτει...εγω που εχω δικο μου σπιτι μετα απο γονικη παροχη και εισοδημα 3100 ευρω,δικαιουμαι το μερισμα..επειδη στο σπιτι μου μενουν και οι γονεις μου,οι οποιοι εχουν εισοδημα μαζι 12.000 ευρω,το δικαιουμαι η οχι???και το συστημα με αφησε με την απορια καθως δεν πηρα απαντηση αν το δικαιουμαι!! ευχαριστω!

Οχι με τα κριτηρια τους δεν το δικαιουστε γιατι υπολογιζουν το συνολικο εισοδημα ολων οσων ζουν μαζι.

Αν όμως δεν δηλωνουν φιλοξενούμενοι στον γιο τους ???Νομιζω εχει σημασια

Δημοσ.

πότε είναι η επόμενη φορά που θα γίνουν οι καταθέσεις σε λογαριασμούς ?

αυριο η μεθαυριο ειπαν...

εμενα γραφει τωρα που μπηκα

ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ... Θα ειδοποιηθείτε μετά το τέλος της υποβολής των δηλώσεων Φ.Ε. 2014

οποτε να περιμενω μετα το τελος? :-(
Δημοσ.

Αν όμως δεν δηλωνουν φιλοξενούμενοι στον γιο τους ???Νομιζω εχει σημασια

Ειναι συναρτηση του τι δηλωνουν οι γονεις στη δικη τους δηλωση ως κατοικια. Αν δηλωνουν φιλοξενουμενοι στο γιο, θα γινει διασταυρωση στοιχειων, και λογικα τρως προστιμο για ψευδη δηλωση.

Δημοσ.

αυριο η μεθαυριο ειπαν...

εμενα γραφει τωρα που μπηκα

ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ... Θα ειδοποιηθείτε μετά το τέλος της υποβολής των δηλώσεων Φ.Ε. 2014

οποτε να περιμενω μετα το τελος? :-(

κ στην κοπελα μου το ιδιο λεει....η αιτηση εγινε 28 απριλιου...

Δημοσ.

Με αιτηση που καναμε απο κοινου με την γυναικα μου, στις 17 Ιουνιου, οταν παω να εκτυπωσω το pdf γραφει με μωβ γραμματα προς πληρωμη. Υποθετω οτι θα το παρουμε λογικα ετσι δεν ειναι;

Δημοσ.

Με αιτηση που καναμε απο κοινου με την γυναικα μου, στις 17 Ιουνιου, οταν παω να εκτυπωσω το pdf γραφει με μωβ γραμματα προς πληρωμη. Υποθετω οτι θα το παρουμε λογικα ετσι δεν ειναι;

και εμενα μου γραφει προς πληρωμη,αντε να δουμε τι θα δουμε

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...