Alithinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 πότε είναι η επόμενη φορά που θα γίνουν οι καταθέσεις σε λογαριασμούς ?
benign Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Καλησπερα,να ρωτησω κατι για το μερισμα γιατι εχω καταμπερδευτει...εγω που εχω δικο μου σπιτι μετα απο γονικη παροχη και εισοδημα 3100 ευρω,δικαιουμαι το μερισμα..επειδη στο σπιτι μου μενουν και οι γονεις μου,οι οποιοι εχουν εισοδημα μαζι 12.000 ευρω,το δικαιουμαι η οχι???και το συστημα με αφησε με την απορια καθως δεν πηρα απαντηση αν το δικαιουμαι!! ευχαριστω! Οχι με τα κριτηρια τους δεν το δικαιουστε γιατι υπολογιζουν το συνολικο εισοδημα ολων οσων ζουν μαζι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Καλησπερα,να ρωτησω κατι για το μερισμα γιατι εχω καταμπερδευτει...εγω που εχω δικο μου σπιτι μετα απο γονικη παροχη και εισοδημα 3100 ευρω,δικαιουμαι το μερισμα..επειδη στο σπιτι μου μενουν και οι γονεις μου,οι οποιοι εχουν εισοδημα μαζι 12.000 ευρω,το δικαιουμαι η οχι???και το συστημα με αφησε με την απορια καθως δεν πηρα απαντηση αν το δικαιουμαι!! ευχαριστω! Οχι με τα κριτηρια τους δεν το δικαιουστε γιατι υπολογιζουν το συνολικο εισοδημα ολων οσων ζουν μαζι. Αν όμως δεν δηλωνουν φιλοξενούμενοι στον γιο τους ???Νομιζω εχει σημασια
eidikos33 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 πότε είναι η επόμενη φορά που θα γίνουν οι καταθέσεις σε λογαριασμούς ? αυριο η μεθαυριο ειπαν... εμενα γραφει τωρα που μπηκα ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ... Θα ειδοποιηθείτε μετά το τέλος της υποβολής των δηλώσεων Φ.Ε. 2014 οποτε να περιμενω μετα το τελος?
pournaras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Αν όμως δεν δηλωνουν φιλοξενούμενοι στον γιο τους ???Νομιζω εχει σημασια Ειναι συναρτηση του τι δηλωνουν οι γονεις στη δικη τους δηλωση ως κατοικια. Αν δηλωνουν φιλοξενουμενοι στο γιο, θα γινει διασταυρωση στοιχειων, και λογικα τρως προστιμο για ψευδη δηλωση.
johnnyman Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 αυριο η μεθαυριο ειπαν... εμενα γραφει τωρα που μπηκα ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ... Θα ειδοποιηθείτε μετά το τέλος της υποβολής των δηλώσεων Φ.Ε. 2014 οποτε να περιμενω μετα το τελος? κ στην κοπελα μου το ιδιο λεει....η αιτηση εγινε 28 απριλιου...
petroszik Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Με αιτηση που καναμε απο κοινου με την γυναικα μου, στις 17 Ιουνιου, οταν παω να εκτυπωσω το pdf γραφει με μωβ γραμματα προς πληρωμη. Υποθετω οτι θα το παρουμε λογικα ετσι δεν ειναι;
johnnyman Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Λογικα ναι!τσεκαρε σημερα η αυριο τον λογαριασμο σου στην τραπεζα!
doryforika2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Με αιτηση που καναμε απο κοινου με την γυναικα μου, στις 17 Ιουνιου, οταν παω να εκτυπωσω το pdf γραφει με μωβ γραμματα προς πληρωμη. Υποθετω οτι θα το παρουμε λογικα ετσι δεν ειναι; και εμενα μου γραφει προς πληρωμη,αντε να δουμε τι θα δουμε
eidikos33 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 και μενα ενω μεχρι εχθες ελεγε .. Θα ειδοποιηθείτε μετά το τέλος της υποβολής των δηλώσεων Φ.Ε. 2014
microsd Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Για δειτε και σημερα, εμενα σημερα γραφει με "προς πληρωμη"
johnnyman Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 παιδια ποτε κανεται τις αιτησεις σε αυτους που γραφει προς πληρωμη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα