Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nαι το δικαιουται η μητερα σου, αφου εχει εσας τους δυο σαν φιλοξενουμενους.  

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Υπαρχει κανεις που εχει κανει αιτηση μετα τις 10 του μηνα και να εχει παρει απαντηση αν το δικαιουται η οχι απο το συστημα? Και αν ναι, που?

γιατί οι φιλοξενούμενοι πως επηρεάζουν τον ιδιοκτήτη στον να πάρει το μέρισμα;

αν έχει φιλοξενούμενο αλλάζει το όριο;

• Απαντ. 605
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

στη νεα φορολογικη που κανω δηλωνω οτι δεν ειμαι φιλοξενουμενος αλλα μενω σε σπιτι με την οικογενεια μου που μου εχει γινει δωρεαν παραχωρηση.το παιρνω σωστα?

Δημοσ.

στη νεα φορολογικη που κανω δηλωνω οτι δεν ειμαι φιλοξενουμενος αλλα μενω σε σπιτι με την οικογενεια μου που μου εχει γινει δωρεαν παραχωρηση.το παιρνω σωστα?

Εγώ το πήρα ήδη με αυτό τον τρόπο.

γιατί οι φιλοξενούμενοι πως επηρεάζουν τον ιδιοκτήτη στον να πάρει το μέρισμα;

αν έχει φιλοξενούμενο αλλάζει το όριο;

Ναι. Το μέρισμα πάει ανα σπίτι ανάλογα με τα άτομα που μένουν και το εισόδημά τους.

Δημοσ.

Γειά σε όλους σας..

Ρε παιδιά να ρωτήσω...

Το 2012-2013 έμενα με τους δικούς μου οπότε ήμουν δηλωμένος ως φιλοξενούμενος..

Τώρα το 2014 που νοικιάζω και έφυγα απο το σπίτι των δικών μου το δικαιούμαι το μέρισμα?

Το πεδίο "Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν φιλοξενούμαι" αφορά το παρόν ή την περίοδο 2012-2013 που ήμουν δηλωμένος ως φιλοξενύμενος?

Περιμένω νέα σας.

Δημοσ.

Γειά σε όλους σας..

Ρε παιδιά να ρωτήσω...

Το 2012-2013 έμενα με τους δικούς μου οπότε ήμουν δηλωμένος ως φιλοξενούμενος..

Τώρα το 2014 που νοικιάζω και έφυγα απο το σπίτι των δικών μου το δικαιούμαι το μέρισμα?

Το πεδίο "Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν φιλοξενούμαι" αφορά το παρόν ή την περίοδο 2012-2013 που ήμουν δηλωμένος ως φιλοξενύμενος?

Περιμένω νέα σας.

O λογιστης μου ειπε οτι παει με τις δηλωσεις του 2013, δηλαδη για εισοδηματα του 2012. Οποτε δηλωνεις οτι ισχυε στην δηλωση 2013. Εγω αυτο εκανα.

------------

Απαντηση ποτε θα παρουμε εμεις που καναμε αιτηση μετα τις 10 ιουνιου?

• Like 1
Δημοσ.

δεν μου απαντήσατε ξεκάθαρα ρε παιδιά όμως..

Το πεδίο "Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν φιλοξενούμαι" αφορά το παρόν ή την περίοδο 2012-2013 που ήμουν δηλωμένος ως φιλοξενούμενος?

Δημοσ.

δεν μου απαντήσατε ξεκάθαρα ρε παιδιά όμως..

Το πεδίο "Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν φιλοξενούμαι" αφορά το παρόν ή την περίοδο 2012-2013 που ήμουν δηλωμένος ως φιλοξενούμενος?

Αφορα το παρον και θα βαλεις τον αριθμο του ρολογιου του σπιτιου που μενεις. Αν δουνε οτι δε συμβαδιζει με αυτα που εχουν, απλα θα σε καλεσουν να τους αποδειξεις που μενεις σημερα (με το ενοικιαστηριο πχ.). Αν εχει ηδη κατατεθει το ενοικιαστηριο στην εφορια οταν το κανατε, μπορει να το δουν απο κει και να σε περασουν ετσι.

Δημοσ.

στο σημείο που λέει: στοιχεία οικίας ->Παροχή....?   

τι βάζουμε;

Τον αριθμο παροχης της ΔΕΗ .Τα πρωτα 9 ψηφια χωρις αυτά μετα την παυλα

Τελικα οσοι εκαναν για πρωτη φορα φορολογικη δηλωση φετος για την χρηση του 2013 το δικαιουνται ?

Δημοσ.

ρε παιδια μπορεις να κανει κανεις με την φετινη δηλωση; εμενα ετσι μου ειπε ο λογιστης

Τα εχουμε γραψει χιλιες φορες ρε παιδια. Δεν κανεις ΕΣΥ αιτηση με καμμια δηλωση ουτε περσινη ουτε φετεινη.

Εσυ απλα κανεις μια αιτηση στην οποια συμπληρωνεις δυο τρια πραγματα (αριθμο ρολογιου, προστατευομενα μελη), και μετα το συστημα μονο του σε ελεγχει με βασει τις δηλωσεις. Οσοι ειχαν κανει αιτηση πριν κανουν τη φετεινη δηλωση, ο ελεγχος εγινε με βαση τις περσινες και αν περασαν οκ, αν βγηκαν αρνητικες, παρεμειναν στο συστημα και οταν εγινε-θα γινει η νεα δηλωση θα επανελεγχθουν με τα νεα στοιχεια και ισως περασουν. Οσες αιτησεις εγιναν ή θα γινουν μετα τη νεα δηλωση, προφανως το συστημα αυτοματα θα συμπεριλαβει και τη νεα δηλωση.

Εσυ προσωπικα δε δηλωνεις κατι ιδιαιτερο στην αιτηση.

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια μπορεις να κανει κανεις με την φετινη δηλωση; εμενα ετσι μου ειπε ο λογιστης

Αν δεν εχεις κανει για την χρηση 2012 μαλακιες σου ειπε

Δημοσ.

Αν δεν εχεις κανει για την χρηση 2012 μαλακιες σου ειπε

ειχα κανει δηλωση ως φιλοξενουμενος και για αυτο τον λογο δεν εκανα αιτηση για το μερισμα...στην φετινη δηλωση μου εχουν κανει δωρεαν παραχωρηση και εκανα αιτηση για το κοινωνικο μερισμα

Δημοσ.

ειχα κανει δηλωση ως φιλοξενουμενος και για αυτο τον λογο δεν εκανα αιτηση για το μερισμα...στην φετινη δηλωση μου εχουν κανει δωρεαν παραχωρηση και εκανα αιτηση για το κοινωνικο μερισμα

Οποτε λογικα θα το παρεις αν δεν το εχεις ηδη παρει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...