Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω διαβασει πολλα στο ιντερνετ, αλλα δε βρηκα καπου να λεει ξεκαθαρα οτι οι ανεργοι πρεπει να εχουν ενα x εισοδημα.

Παντα γραφουν οι ανεργοι σκετο. Πρωτα ελεγαν οι μακροχρονια ανεργοι, τωρα γινεται διερευνηση κριτηριων και πιανονται και οι απλοι ανεργοι.

Ανεργος ειναι και ο γιος του ταδε εφοπλιστη, λες να το δικαιουται;

• Απαντ. 605
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ανεργος ειναι και ο γιος του ταδε εφοπλιστη, λες να το δικαιουται;

Eχω ακουσει για ατομα που μεγαλη περουσια που εκαναν αιτηση.

Δημοσ.

Eχω ακουσει για ατομα που μεγαλη περουσια που εκαναν αιτηση.

Το οτι καποιοι ειπαν να τρολλαρουν το συστημα δε σημαινει οτι θα το παρουν κιολας επειδη ειναι ανεργοι. 

Δημοσ.

Το οτι καποιοι ειπαν να τρολλαρουν το συστημα δε σημαινει οτι θα το παρουν κιολας επειδη ειναι ανεργοι. 

Μπορει και να τα παρουν φιλε μου γιατι η ακινητη περιουσια δεν ειναι στα κριτηρια, αλλωστε το ντουβαρι δες τρωγεται και η αγορα ειναι πεθαμενη.

Στο θεμα μας, εχεις λινκ που να λεει οτι οι ανεργοι με x εισοδημα δεν δικαιουνται? Γιατι εγω δε βρηκα.

Δημοσ.

Μπορει και να τα παρουν φιλε μου γιατι η ακινητη περιουσια δεν ειναι στα κριτηρια, αλλωστε το ντουβαρι δες τρωγεται και η αγορα ειναι πεθαμενη.

Στο θεμα μας, εχεις λινκ που να λεει οτι οι ανεργοι με x εισοδημα δεν δικαιουνται? Γιατι εγω δε βρηκα.

Προφανως δεν εχεις διαβασει καθολου τα κριτηρια....

Πρωτον η ακινητη περιουσια παιζει σημαντικο ρολο αφου υπαρχει οριο στα 125χιλ ευρω αντικειμενικης αξιας για ενα ατομο ή 250 χιλ για 2 ή περισσοτερα ενηλικα ατομα που ζουν στο ιδιο σπιτι.

Αρα μια χαρα παιζει ρολο.

Απο κει και περα, πουθενα δεν υπηρχε ως κριτηριο απο την αρχη η λεξη ανεργος, αστεγος κλπ. Υπηρχε μονο εισοδηματικο κριτηριο, το οποιο για τον αγαμο ξεκινα απο τις 7.050 ευρω μετα την τελευταια διευρυνση, στο οποιο περιλαμβανεται τοσο το πραγματικο εισοδημα, οσο και το τεκμαρτο.

Εδω ειναι τα τελευταια κριτηρια μετα την διευρυνση τους:

http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=602843

• Like 4
Δημοσ.

Παταω εκτύπωση αίτησης και μου ανοίγει ενα παράθυρο αλλά είναι λευκό δεν εμφανίζει τίποτα. Ποια έκδοση Firefox χρησιμοποιειται? Με τον Internet Explorer μου πετάει μήνυμα αμέσως ότι θα πρέπει να χρησιμοποιησω Firefox ή Internet Explorer και με πετάει έξω!

Δημοσ.

Kαλησπερα.Θα μπορουσε να με πληροφορησει καποιος αν μπηκαν τα χρηματα στο λογαριασμο του και αν ειχε αλλαξει η ενδειξη του 'προς πληρωμη'?Ευχαριστω πολυ .

Δημοσ.

Kαλησπερα.Θα μπορουσε να με πληροφορησει καποιος αν μπηκαν τα χρηματα στο λογαριασμο του και αν ειχε αλλαξει η ενδειξη του 'προς πληρωμη'?Ευχαριστω πολυ .

Σε γνωστη που εγινε "προς πληρωμη" χθες το πρωι το  απογευμα μπηκαν και τα λεφτα

Εθνικη Τραπεζα

Δημοσ.

Σε γνωστη που εγινε "προς πληρωμη" χθες το πρωι το  απογευμα μπηκαν και τα λεφτα

Εθνικη Τραπεζα

Και σε μένα ακριβώς το ίδιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανως δεν εχεις διαβασει καθολου τα κριτηρια....

Πρωτον η ακινητη περιουσια παιζει σημαντικο ρολο αφου υπαρχει οριο στα 125χιλ ευρω αντικειμενικης αξιας για ενα ατομο ή 250 χιλ για 2 ή περισσοτερα ενηλικα ατομα που ζουν στο ιδιο σπιτι.

Αρα μια χαρα παιζει ρολο.

Απο κει και περα, πουθενα δεν υπηρχε ως κριτηριο απο την αρχη η λεξη ανεργος, αστεγος κλπ. Υπηρχε μονο εισοδηματικο κριτηριο, το οποιο για τον αγαμο ξεκινα απο τις 7.050 ευρω μετα την τελευταια διευρυνση, στο οποιο περιλαμβανεται τοσο το πραγματικο εισοδημα, οσο και το τεκμαρτο.

Εδω ειναι τα τελευταια κριτηρια μετα την διευρυνση τους:

http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=602843

Tα εχω διαβασει τα κριτηρια. Ακινητη περιουσια μπορει να εχει η οικογενεια σου, εσυ ο συγκεκριμενος που κανεις την αιτηση να μην εχεις κατι στο ονομα σου. Γιαυτο και υπαρχουν περιπτωσεις για ατομα με μεγαλη ακινητη περιουσια που παιρνουν μερισμα. Επισης καποιοι εχουν μεγαλες καταθεσεις και παλι παιρνουν.

Οσο αφορα στους ανεργους, παντα διαβαζω για ανεργους χωρις αναφορα σε τυχον εισοδημα.  Πρωτα μιλουσανε για μακροχρονια ανεργους(απορω που λες οτι δε το ειχες ακουσει), τωρα με τη διευρυνση θα μετρανε λεει και οι ανεργοι του 2013.

Το λινκ που εβαλες δε γραφει τιποτα για τους ανεργους.

Δημοσιευσεις σα τη παρακατω λενε οτι δε μετραει το εισοδημα του 2013.

image.jpg

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.

Tα εχω διαβασει τα κριτηρια. Ακινητη περιουσια μπορει να εχει η οικογενεια σου, εσυ ο συγκεκριμενος που κανεις την αιτηση να μην εχεις κατι στο ονομα σου. Γιαυτο και υπαρχουν περιπτωσεις για ατομα με μεγαλη ακινητη περιουσια που παιρνουν μερισμα. Επισης καποιοι εχουν μεγαλες καταθεσεις και παλι παιρνουν.

Οσο αφορα στους ανεργους, παντα διαβαζω για ανεργους χωρις αναφορα σε τυχον εισοδημα.  Πρωτα μιλουσανε για μακροχρονια ανεργους(απορω που λες οτι δε το ειχες ακουσει), τωρα με τη διευρυνση θα μετρανε λεει και οι ανεργοι του 2013.

Το λινκ που εβαλες δε γραφει τιποτα για τους ανεργους.

Δημοσιευσεις σα τη παρακατω λενε οτι δε μετραει το εισοδημα του 2013.

image.jpg

Στην αιτηση που καναμε ολοι, δεν υπαρχει επιλογη για διευκρινηση ή οχι του ανεργου, του μακροχρονια ανεργου κλπ. Ολα αυτα ελεγχονται αυτοματα απο το συστημα και με βαση το εισοδημα του 2012 (φορολογικη που καναμε το 2013), το παιρνεις ή οχι. Προφανως ο μακροχρονια ανεργος, το 2012 δεν ειχε ή ειχε ελαχιστο εισοδημα, αρα το παιρνει, αν ομως ισχυουν οι υπολοιπες προϋποθεσεις, οπως το οριο της αντικειμενικης στα ακινητα του, το να μην ειναι φιλοξενουμενος κλπ. Πουθενα δεν υπαρχει το "ειμαι μακροχρονια ανεργος, αρα το δικαιουμαι χωρις δευτερη κουβεντα".

Οσον αφορα την ακινητη περιουσια, παλι κι εκει υπαρχουν προϋποθεσεις. Εστω στο παραδειγμα σου οτι η οικογενεια μου εχει μεγαλη ακινητη, αλλα εγω οχι. Δεκτο. Μενω μονος μου; Το δικαιολογω οτι μενω μονος μου; Εγω εισοδηματα στη φορολογικη μου; Ποσα; Αν πληρω τις προϋποθεσεις, θα το παρω, το οτι η οικογενεια μου εχει χρημα, αυτο δε με κανει αυτοματα πλουσιο, μπορει να με εχουν αποκληρωσει, μπορει να ειμαστε στα μαχαιρια, κανεις δεν ξερει. Το να ειμαστε μια χαρα, η οικογενεια μου να εχει χρημα, κι εγω να μην χαλαω σε αμαξια, σπιτια κλπ (και να τα εχω γραμμενα ολα σε καποιον αλλον απο το 2011 μην τυχον και παρω το 500αρικο μεσα στο '14), το θεωρω αστειο.

Αν παμε στην αλλη περιπτωση, η οικογενεια μου να εχει ακινητα, αλλα σε μενα να μη φαινεται τιποτε, και παραλληλα να μενω στο σπιτι τους, τοτε ουτως η αλλως, δεν μπορω να κανω αιτηση γιατι αυτοματα ειμαι φιλοξενουμενο μελος, αιτηση θα κανει ο κυρης του σπιτιου. Αρα και παλι δεν το παιρνω.

Δημοσ.

Γραφω παλι εδω αυτο που δε προλαβες να διαβασεις:

Σε πολλες αναρτησεις εχω διαβασει οτι "για τους ανεργους του 2014 δεν θα εξεταζεται το εισοδημα που ειχαν δηλωσει οτι ειχαν λαβει το 2012".

Η ακινητη περιουσια ή το θεμα της φιλοξενιας βασικα δε με ενδιαφερουν. Τι παιζει με τους ανεργους προσπαθω να καταλαβω.

Δημοσ.

Γραφω παλι εδω αυτο που δε προλαβες να διαβασεις:

Σε πολλες αναρτησεις εχω διαβασει οτι "για τους ανεργους του 2014 δεν θα εξεταζεται το εισοδημα που ειχαν δηλωσει οτι ειχαν λαβει το 2012".

Η ακινητη περιουσια ή το θεμα της φιλοξενιας βασικα δε με ενδιαφερουν. Τι παιζει με τους ανεργους προσπαθω να καταλαβω.

Απο αναρτησεις οσες θες ολοι λενε οτι ναναι. Τα κριτηρια ειναι δεδομενα και δεν αλλαζουν. Το οτι το συστημα εμενα θα με αναγνωρισει ως ανεργο επειδη ειχα καρτα ανεργιας ολη την προηγουμενη χρονια, αλλα παραλληλα παιρνω 2.000 ευρω το μηνα απο ενοικια π.χ. δε σημαινει οτι θα παρω μερισμα. Μπορει εσενα το θεμα της ακινητης περιουσιας ή η φιλοξενια να μη σε ενδιαφερουν, αλλα ενδιαφερει το taxis το οποιο βασιζεται στο συνολο ολων αυτων πληροφοριων.

Δημοσ.

Tωρα δε μιλαμε γενικα για το τι ενδιαφερει το taxis, μιλαμε για κατι συγκεκριμενο. Θεωρησε οτι τα κριτηρια της περιουσιας και της φιλοξενιας ειναι ok.

Θεωρεις οτι ολα αυτα τα λινκς που γραφουν για τους ανεργους του 2014 δεν θα εξεταζεται το εισοδημα που ειχαν δηλωσει οτι ειχαν λαβει το 2012, γραφουν μπουρδες?

Δε λεω για λεφτα απο ενοικια, λεω για μισθο, αν αυτο κανει καποια διαφορα.

Δημοσ.

Tωρα δε μιλαμε γενικα για το τι ενδιαφερει το taxis, μιλαμε για κατι συγκεκριμενο. Θεωρησε οτι τα κριτηρια της περιουσιας και της φιλοξενιας ειναι ok.

Θεωρεις οτι ολα αυτα τα λινκς που γραφουν για τους ανεργους του 2014 δεν θα εξεταζεται το εισοδημα που ειχαν δηλωσει οτι ειχαν λαβει το 2012, γραφουν μπουρδες?

Δε λεω για λεφτα απο ενοικια, λεω για μισθο, αν αυτο κανει καποια διαφορα.

Λες απλα τα ιδια που λεμε ολοι μας.

Αν τα κριτηρια περιουσιας και φιλοξενιας ειναι ενταξει, τοτε ειτε ο αλλος ειναι ανεργος (και δεν παιρνει τιποτε, ή παιρνει 360 το μηνα ταμειο ανεργιας, ητοι 4,320 για το 2013) ειτε ειναι εργαζομενος πχ με ημιαπασχοληση παιρνοντας 300 το μηνα, ητοι 3.600 για το 2013, ειναι ακριβως το ιδιο.

Δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως θες να βρεις οσον αφορα τους ανεργους. Αν καποιος ειναι ανεργος, το εισοδημα του ειναι κατω του οριου ετσι κι αλλιως. Παλι ομως, κι αυτος, οπως ολοι θα κανει αιτηση, η οποια θα επεξεργαστει απο το συστημα. Ετσι στο χαμο, χωρις αιτηση, και χωρις εξεταση ολων των παραμετρων, αυτοματα επειδη καποιος ειναι ανεργος, δε δωθηκε κανενα μερισμα, ουτε θα δωθει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...