Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδή έχει πολύ μεγάλο πληθυσμό;

τι κοτσάνα είναι αυτή όμως;

κι εγώ που ανήκω σε εφορία στην θεσσαλονίκη αλλά νοικιάζω και μένω καβάλα μέχρι να τελειώσει η σύμβαση μου θα το δικαιούμαι;

• Απαντ. 605
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kαποιος που ειναι ανεργος απο το 2013 αλλα εχει εισοδημα  πανω απο 10.000€ δικαιουται κοινωνικο μερισμα?

Δημοσ.

Kαποιος που ειναι ανεργος απο το 2013 αλλα εχει εισοδημα  πανω απο 10.000€ δικαιουται κοινωνικο μερισμα?

Εχει σημασια το εισοδημα από 1/1-31/12-2012 και θα εξετασθεί και η δυνατοτητα για την χρηση του 2013

Ανεργος αλλα με εισοδημα 10.000 πως γινεται ?

Δημοσ.

ε μπορεί να έχει εισοδήματα από άλλες πηγές.

Όταν κάποιος αλλάζει κατοικία λόγω παραχώρησης, η οποία βρίσκεται σε άλλο νομό, υποχρεούται να αλλάξει και εφορία ή έχει το δικαίωμα να διατηρήσει την αρχική του?

Δημοσ.

ε μπορεί να έχει εισοδήματα από άλλες πηγές.

Όταν κάποιος αλλάζει κατοικία λόγω παραχώρησης, η οποία βρίσκεται σε άλλο νομό, υποχρεούται να αλλάξει και εφορία ή έχει το δικαίωμα να διατηρήσει την αρχική του?

Από ότι και αν εχει εισοδημα 10000 δεν δικαιυτε τιποτα .Ναι η Εφορια πρεπει να είναι του τοπου διαμονης αν και τωρα που γινεται μεσω taxis ισως δεν πειραζει.

Αρχισαν να αλλαζουν οι ενδείξεις στις αιτησεις .Μια γνωστη που την πρωτη αιτηση την ειχαν μλοκαρει γιατι ειχε δηλωσει ιδια παροχη ΔΕΗ και η κορη της αλλα μετα την εσβησε γιατι σαν φιλοξενουμενη δεν επερνε τιποτα της ειπαν και την εσβησε και  την ξαναεκανε .Πριν μια ωρα ελεγε ενδεικτικο και τωρα πληρωτεο

post-40980-0-69346900-1402042661_thumb.jpg

Δημοσ.
  1. Από ότι και αν εχει εισοδημα 10000 δεν δικαιυτε τιποτα .
  2. Ναι η Εφορια πρεπει να είναι του τοπου διαμονης αν και τωρα που γινεται μεσω taxis ισως δεν πειραζει.
  3. Αρχισαν να αλλαζουν οι ενδείξεις στις αιτησεις .Μια γνωστη που την πρωτη αιτηση την ειχαν μλοκαρει γιατι ειχε δηλωσει ιδια παροχη ΔΕΗ και η κορη της αλλα μετα την εσβησε γιατι σαν φιλοξενουμενη δεν επερνε τιποτα της ειπαν και την εσβησε και  την ξαναεκανε .Πριν μια ωρα ελεγε ενδεικτικο και τωρα πληρωτεο

1. Ναι, προφανώς.
  2. Το ρωτάω γιατί δήλωσα υπεύθυνα πως δεν ημουν φιλοξενούμενος, πράγμα που θα δηλώσω και στην δήλωση που θα κάνω οσονούπω, αλλά δεν έχω αλλάξει εφορία και προβληματίζομαι μήπως πρέπει και μου την πούνε.
  3. Μόλις είδα και την δική μου. Γράφω ακριβώς το ίδιο και η δυνατότητα διαγραφής της αίτησης είναι πλέον απενεργοποιημένη. Αυτό τι σημαίνει? Ότι εγκρίθηκε και θα προχωρήσει η πληρωμή και πότε υποτίθεται πως θα γίνει?
Δημοσ.

1. Ναι, προφανώς.
  2. Το ρωτάω γιατί δήλωσα υπεύθυνα πως δεν ημουν φιλοξενούμενος, πράγμα που θα δηλώσω και στην δήλωση που θα κάνω οσονούπω, αλλά δεν έχω αλλάξει εφορία και προβληματίζομαι μήπως πρέπει και μου την πούνε.
  3. Μόλις είδα και την δική μου. Γράφω ακριβώς το ίδιο και η δυνατότητα διαγραφής της αίτησης είναι πλέον απενεργοποιημένη. Αυτό τι σημαίνει? Ότι εγκρίθηκε και θα προχωρήσει η πληρωμή και πότε υποτίθεται πως θα γίνει?

Εχουν πει για Τριτη 10/6

• Like 1
Δημοσ.

επειδή έχει πολύ μεγάλο πληθυσμό;

τι κοτσάνα είναι αυτή όμως;

κι εγώ που ανήκω σε εφορία στην θεσσαλονίκη αλλά νοικιάζω και μένω καβάλα μέχρι να τελειώσει η σύμβαση μου θα το δικαιούμαι;

Ακριβος ετσι πετανε εξω πολυ πολυ κοσμο , φανταζομαι οτι προσπαθουν να δωσουν το κονδιλι που εχει απομεινει λογο εκλογων.

Δημοσ.

Καλησπερα.

στην δηλωση μου εβαλα οτι ειμαι φιλοξενουμενος με την οικογενεια μου στο σπιτι του πατερα μου. κ οντως αυτο ισχυει. ειμαστε ανεργοι και το μονο περιουσιακο στοιχειο που εχουμε εγω και η γυναικα ειναι ενα αυτοκινητο του 1995 1300 κυβικα και ενα του 2005 1400 κυβικα.

σαν φιλοξενουμενος τελικα το δικαιουμαι το μερισμα η οχι????????

Δημοσ.

Καλησπερα.

στην δηλωση μου εβαλα οτι ειμαι φιλοξενουμενος με την οικογενεια μου στο σπιτι του πατερα μου. κ οντως αυτο ισχυει. ειμαστε ανεργοι και το μονο περιουσιακο στοιχειο που εχουμε εγω και η γυναικα ειναι ενα αυτοκινητο του 1995 1300 κυβικα και ενα του 2005 1400 κυβικα.

σαν φιλοξενουμενος τελικα το δικαιουμαι το μερισμα η οχι????????

Όχι αλλα προσαυξάνεται κατά 2000 ευρω το οριο του πατερα σου και θα παρει παραπανω από ότι αν δεν σε δηλωνε φιλοξενουμενο

Αν βεβαια είναι μεσα στα ορια να το παρει

Δημοσ.

Mπορει να εμεινε ανεργος το Νοεμβριο του 2013, οποτε εως τοτε ειχε προλαβει να παρει 10000€. 

Ωστε δε δικαιουται, λετε, το μερισμα?

Ειχα την εντυπωση οτι οι ανεργοι το δικαιουνται ασχετως εισοδηματος.

Αρχικα ειπαν μονο για τους μακροχρονια ανεργους, ενω τωρα που κανουν επεκταση, ολους του ανεργους.

Δημοσ.

Παιδες μηπως ετυχε καποιος απο εσας να πηρε το μερισμα μεσω της eurobank σημερα 6 ιουνιου;;; ρωταω γιατι εγω ακομα περιμενω να μου τα πιστωσουν στον λογαριασμο!

Δημοσ.

Mπορει να εμεινε ανεργος το Νοεμβριο του 2013, οποτε εως τοτε ειχε προλαβει να παρει 10000€. 

Ωστε δε δικαιουται, λετε, το μερισμα?

Ειχα την εντυπωση οτι οι ανεργοι το δικαιουνται ασχετως εισοδηματος.

Αρχικα ειπαν μονο για τους μακροχρονια ανεργους, ενω τωρα που κανουν επεκταση, ολους του ανεργους.

Μα καλά έχουμε αναφέρει 800 φορές ποιοι το δικαιούνται και υπάρχει παντού στο internet.

Η εντύπωση σου είναι τελειώς λανθασμένη. Δεν το δικαιούνται άνεργοι αλλά το ποιοι το δικαιούνται είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων μεταξύ των οποίων και το εισόδημα.

Δημοσ.

Μα καλά έχουμε αναφέρει 800 φορές ποιοι το δικαιούνται και υπάρχει παντού στο internet.

Η εντύπωση σου είναι τελειώς λανθασμένη. Δεν το δικαιούνται άνεργοι αλλά το ποιοι το δικαιούνται είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων μεταξύ των οποίων και το εισόδημα.

Εχω διαβασει πολλα στο ιντερνετ, αλλα δε βρηκα καπου να λεει ξεκαθαρα οτι οι ανεργοι πρεπει να εχουν ενα x εισοδημα.

Παντα γραφουν οι ανεργοι σκετο. Πρωτα ελεγαν οι μακροχρονια ανεργοι, τωρα γινεται διερευνηση κριτηριων και πιανονται και οι απλοι ανεργοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...