Alxnks Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Όταν θα μπεις στο γραφείο του εφοριακού και πάρεις το άκυρο θα καταλάβεις. Και μονο που θα με κοιτά σαν χαζός, θα ειμαι ικανοποιημένος. είπαμε, για την τρέλα θα γίνει. 1
funbreaker Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δηλαδή εξαρτάται από το πώς θα του καπνίσει του εφοριακού? Αν καλύπτεσαι νομικά τι θα σου πει δλδ?
pantote Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δηλαδή εξαρτάται από το πώς θα του καπνίσει του εφοριακού? Αν καλύπτεσαι νομικά τι θα σου πει δλδ? Η αλήθεια είναι ότι κάποιες αποφάσεις εξαρτώνται και από την κρίση του εφοριακού. Είναι κάτι σαν τους δικαστικούς... Και εμείς βέβαια θα πρέπει να προσέχουμε να μην είμαστε αγενείς και τσαμπουκαλεμένοι.
Anorymous Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Mε προβληματησε ο φιλος Alxnks και εχω περιεργεια τα ατομα τα οποια ειναι οντως αστεγα ή μενουν σε καποια στεγη το παιρνουν το 500αρι 'η μηπως δεν το παιρνουν γιατι οι μεν πρωτοι δεν εχουν νοικοκυριο και δεν δευτεροι ειναι φιλοξενουμενοι....
Joshua21 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Mε προβληματησε ο φιλος Alxnks και εχω περιεργεια τα ατομα τα οποια ειναι οντως αστεγα ή μενουν σε καποια στεγη το παιρνουν το 500αρι 'η μηπως δεν το παιρνουν γιατι οι μεν πρωτοι δεν εχουν νοικοκυριο και δεν δευτεροι ειναι φιλοξενουμενοι.... Τι ακριβώς σε προβλημάτισε? Η διάθεση του Alxnks να τρολάρει τον εφοριακό έτσι για την πλάκα του?
Anorymous Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Τι ακριβώς σε προβλημάτισε? Η διάθεση του Alxnks να τρολάρει τον εφοριακό έτσι για την πλάκα του? Οχι ρε αν τελικα αυτα τα ατομα που το εχουν μεγαλη αναγκη θα το παρουν η το κρατος για αλλη μια φορα θα τους πεταξει εκτος.
scullyist Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Το γράφει εάν διαγράψεις μια ήδη "οριστικοποιημένη αίτηση". Σίγουρα μπορείς να το δοκιμάσεις μια φορά... δεν ξέρω όμως μέχρι πόσες φορές! "δοκιμών" δεν γράφει πουθενά, έκφραση δική μου ήταν! Διέγραψα 2 οριστικοποιημένες (χωρις να προχωρήσω σε 3η), οπότε διαπιστωμένα σίγουρα 2. 1
Joshua21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Οχι ρε αν τελικα αυτα τα ατομα που το εχουν μεγαλη αναγκη θα το παρουν η το κρατος για αλλη μια φορα θα τους πεταξει εκτος. Έχει γραφτεί τόσες φορές εδώ μέσα, ρε, πως το δικαιούνται νοικοκυριά και όχι άτομα. Αλλά εσύ παρόλα αυτά αναρωτιέσαι αν το δικαιούνται σαν άτομα...
Anorymous Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Έχει γραφτεί τόσες φορές εδώ μέσα, ρε, πως το δικαιούνται νοικοκυριά και όχι άτομα. Αλλά εσύ παρόλα αυτά αναρωτιέσαι αν το δικαιούνται σαν άτομα... Ναι ρε αλλα αυτοι ειναι εξαιρεσεις ειναι μεγαλη αδικια
Joshua21 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μια απορία και από εμένα. Τι ακριβώς σημαίνει μονογονεϊκή οικογένεια? Πχ όταν οι γονείς έχουν χωρίσει και ο ένας από αυτούς έχει την επιμέλεια του/των παιδιών θεωρείται μονογονεϊκή, ή πρέπει να υπάρχουν και άλλες προϋποθέσεις?
aris1986 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μια απορία και από εμένα. Τι ακριβώς σημαίνει μονογονεϊκή οικογένεια? Πχ όταν οι γονείς έχουν χωρίσει και ο ένας από αυτούς έχει την επιμέλεια του/των παιδιών θεωρείται μονογονεϊκή, ή πρέπει να υπάρχουν και άλλες προϋποθέσεις? Μονογονεϊκη ειναι πχ να εχει κανει παιδι μια με εναν και να εχει εξαφανιστεί ο τυπος ή να το εχει αναγνωρίσει χωρις γαμο βεβαια. 1
pantote Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 ηρθε το επιδομα...πρωτη φορα λεφτα δημοσιου!! Καλό το μέλι ε;
aris1986 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 ηρθε το επιδομα...πρωτη φορα λεφτα δημοσιου!! Tσαμπα ξυδι πιο γλυκο και απο μέλι!
funbreaker Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 ηρθε το επιδομα...πρωτη φορα λεφτα δημοσιου!! Στις 9/5 δεν θα έμπαινε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα