Joshua21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Άρα υποτίθεται πως δικαιούμαι? Μέχρι πότε είναι οι αιτήσεις? Άρα πληρείς τη μία από τις προϋποθέσεις. 10 Ιουνίου νομίζω, δεν είμαι σίγουρος.
pantote Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μένει με την οικογένεια σε σπίτι που του έχει παραχωρηθεί δωρεάν για διαμονή. Του αστυνομικού είναι δικό του. Ποιος το έχει περισσότερο ανάγκη? Άρα ο αστυνομικός πληρώνει το "χαράτσι" ακίνητης περιουσίας και ο φιλοξενούμενος όχι. Σε ποιον συμφέρει το κράτος να δώσει το "Κοινωνικό Μέρισμα"; Από ποιον θα πάρει τα χρήματα πίσω; Όλα είναι μαθηματικά μελετημένα...
Anorymous Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Ρώτησε ο πατέρας μου στον λογιστή του και του είπε ότι και φέτος θα θεωρηθώ προστατευόμενο μέλος και δεν θα κάνω φορολογική δήλωση. Ρωτα και την εφορεια να εισαι σιγουρος γιατι ετσι ειχα ρωτησει και εγω και τελικα εφαγα προστιμο για κατι κληρονομικα.
pantote Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δεν είναι και τόσο δύσκολο να κάνετε φορολογική δήλωση. Μη φοβάστε οι 18ριδες+, στο κάτω κάτω μηδενική θα είναι.
Cossutius. Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Άρα ο αστυνομικός πληρώνει το "χαράτσι" ακίνητης περιουσίας και ο φιλοξενούμενος όχι. Σε ποιον συμφέρει το κράτος να δώσει το "Κοινωνικό Μέρισμα"; Από ποιον θα πάρει τα χρήματα πίσω; Όλα είναι μαθηματικά μελετημένα... o ενας δεν έχει να φαει βρε pantote...
Joshua21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 o ενας δεν έχει να φαει βρε pantote... Ένα ένα τα λες... εφόσον δεν έχει να φάει, σαφώς και έχει περισσότερη ανάγκη. Δεν νομίζω να βρεθεί ούτε ένας να διαφωνήσει σε αυτό.
Cossutius. Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Aφου σου πα βρε συ, άνεργο το ζευγάρι με 2 παιδιά που φιλοξενούντε σε σπίτι και ζουν με μεροκάματα και βοηθειες απο συγγενείς. Ο μόνος λόγος για να τους κόψουν ειναι μην παιζει κανα οικόπεδο ή κανα χωράφι το οποίο δε μπορουν να εκμεταλλευτουν ή να ξεφορτωθουν. Γενικά ρε παιδιά έχει βουήξει ο κόσμος οτι ειναι πολύ άδικα τα κριτήρια .
Anorymous Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δεν είναι και τόσο δύσκολο να κάνετε φορολογική δήλωση. Μη φοβάστε οι 18ριδες+, στο κάτω κάτω μηδενική θα είναι. Και αν κανουν καμια βλακεια και φανε προστιμο ? Εγω περσι πρωτη φορα το παλεψα αλλα τελικα πηγα σε λογιστη με μηδενικο.
pantote Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Και αν κανουν καμια βλακεια και φανε προστιμο ? Εγω περσι πρωτη φορα το παλεψα αλλα τελικα πηγα σε λογιστη με μηδενικο. Είναι τώρα δικαιολογία αυτή ώστε να μη γίνονται οι δηλώσεις από ενήλικα άτομα;
mindtrapper Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 25 Απριλίου 2014 από mindtrapper
hammerd Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 το πηρε κανενας μεχρι τωρα ? και πως ειδοποιουνε ?
pantote Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 το πηρε κανενας μεχρι τωρα ? και πως ειδοποιουνε ? Βγάζει "ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ Αποτέλεσμα ΑΠΟΡΡΙΨΗ ή ΑΠΟΔΟΧΗ -PDF-" από την "ΑΙΤΗΣΗ - ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ" μετά την οριστικοποίηση της δήλωσης. & Σε λίγες ημέρες θα ενημερωθείτε για την εκδοθείσα πράξη του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, με την οποία γίνεται αποδεκτή, απορρίπτεται ή παραπέμπεται προς έλεγχο κατόπιν υποβολής δικαιολογητικών. Σε περίπτωση αποδοχής της αίτησης καθορίζεται το ακριβές ποσό καταβολής του κοινωνικού μερίσματος (παρ. 1, άρθρο 4, ΠΟΛ 1111/2014).
funbreaker Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Εγώ δεν το δικαιούμαι ως φιλοξενούμενος άνεργος αλλά αν δηλώσω υπεύθυνα πως δεν είμαι (π.χ. με πέταξαν απ το σπίτι χθες ή μου παραχώρησαν το σπίτι στο χωριό), πώς θα διασταυρωθεί αν ισχύει ή οχι?
pantote Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Εάν κοιμάσαι κάτω από καμιά γέφυρα ή στο αυτοκίνητο, τότε πολύ απλά "δηλώνεις υπεύθυνα ότι δε φιλοξενήσε". Το ίδιο όμως θα πρέπει να δηλώσεις ή να είναι δηλωμένο και στο Ε1. Εάν σου παραχώρησαν σπίτι και μένεις εκεί, τότε θα πρέπει να είναι δηλωμένο ή να το δηλώσεις στο Ε9 και πλέον "δηλώνεις υπεύθυνα ότι δεν φιλοξενήσε". Το σύστημα έχει πολλές δικλείδες ασφαλείας.
Anorymous Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Είναι τώρα δικαιολογία αυτή ώστε να μη γίνονται οι δηλώσεις από ενήλικα άτομα; Δεν ειναι και το πιο ευκολο να κανεις δηλωσει , δεν ειπα να μην κανουν ειπα οτι ειναι μπερδεμα. Εγώ δεν το δικαιούμαι ως φιλοξενούμενος άνεργος αλλά αν δηλώσω υπεύθυνα πως δεν είμαι (π.χ. με πέταξαν απ το σπίτι χθες ή μου παραχώρησαν το σπίτι στο χωριό), πώς θα διασταυρωθεί αν ισχύει ή οχι? Θα σου ζητησουν αποδεικτηκα ή θα κανουν ελεχγο στην φετινη δηλωση και πιθανοτατα θα σου ζητησουν τα λεφτα πισω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα