Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Core φιλε το εχουν ποσα ατομα και ειναι πολυ κομπλε.τωρα το moto g που λενε ναι μεν δεν εχει sd slot αλλα και ενα αλλο αρνητικο.εχει αθλια καμερα.δεν το λεω εγω αλλα 3 ατομα που το εχουν απο το site.παρε core και σου μενουν και φραγκα για καμια θηκη κτλπ.

και εγώ το έχω και έχω 40+ εφαρμογές και δεν κολάει. έχω μείνει για εμένα προσωπικά ευχαριστημένος.

Δημοσ.

Εμενα και οι 6 στενοι μου ανθρωποι που ειπα παραπανω οτι εχουν το core, δεν μπορω να πω οτι το εχουν τιγκαρει στις εφαρμογες, εχουν βαλει 5-6 που χρειαζονται (κατι skype, κανα παιχνιδι και καμια αλλη βλακεια) και τους παει οκ, γρηγορο και ακολλητο.

Βασικα ποτε δεν εχω καταλαβει την νοοτροπια που προτινουμε πολλες φορες κινητα με το σκεπτικο οτι δεν θα τρεχει αμα του βαλεις 15-20-25-50 εφαρμογες. Σε οτι κινητο ειχα ή εχω, χρησιμοποιω 5-6-7 εφαρμογες και ειμαι οκ που κανω και πραγματα με το κινητο. Τωρα αν θελω να εχω 1002 επειδη τις εχουν οι αλλοι ή επειδη θελω να δω πως τελικα θα συμπεριφερθει το κινητο αμα το γεμισω ή επειδη γουσταρω να εχω οτι υπαρχει ή για να συγκρινω το κινητο μου με καποιου αλλου και νομιζω οτι ειμαι τεστερ, τοτε μαλλον εγω εχω το προβλημα, οχι το κιν.

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα και οι 6 στενοι μου ανθρωποι που ειπα παραπανω οτι εχουν το core, δεν μπορω να πω οτι το εχουν τιγκαρει στις εφαρμογες, εχουν βαλει 5-6 που χρειαζονται (κατι skype, κανα παιχνιδι και καμια αλλη βλακεια) και τους παει οκ, γρηγορο και ακολλητο.

Βασικα ποτε δεν εχω καταλαβει την νοοτροπια που προτινουμε πολλες φορες κινητα με το σκεπτικο οτι δεν θα τρεχει αμα του βαλεις 15-20-25-50 εφαρμογες. Σε οτι κινητο ειχα ή εχω, χρησιμοποιω 5-6-7 εφαρμογες και ειμαι οκ που κανω και πραγματα με το κινητο. Τωρα αν θελω να εχω 1002 επειδη τις εχουν οι αλλοι ή επειδη θελω να δω πως τελικα θα συμπεριφερθει το κινητο αμα το γεμισω ή επειδη γουσταρω να εχω οτι υπαρχει ή για να συγκρινω το κινητο μου με καποιου αλλου και νομιζω οτι ειμαι τεστερ, τοτε μαλλον εγω εχω το προβλημα, οχι το κιν.

Μην γινεστε υπερβολικοι ρε παιδια.Ποιος μιλησε για 1000 εφαρμογες?Εσυ πχ μπορει να τη βγαζεις μονο με 5-6 εφαρμογες που χρειαζεσαι ομως εγω μπορει να θελω 15-20 μαζι με κανα παιχνιδακι κτλ και ολα αυτα το core δεν τα σηκωνει δυστυχως.Εδω οι περισσοτερες high end συσκευες android εχουν που και που μικρα λαγκαρισματα,οποτε φαντασου τι γινεται σε μια mid/low range συσκευη φορτωμενη με ενα σωρο βλακιες απο τη σαμμυ ως συνηθως

Δημοσ.

Αν εχεις μονο 2 εφαρμογες μεσα λογικο ειναι να εισαι ευχαριστημενος. Δοκιμασε να βαλεις 4-5 παραπανω και μετα απο λιγο καιρο ελα να δουμε πως θα ειναι το core

To Core μια χαρά την παλεύει για τα λεφτά του. Με 1gb ram τα android λειτουργούν μια χαρά και με αρκετές εφαρμογές. Το πρόβλημα υπάρχει στις συσκευές με 512. Για το Core το λέω με βάση έναν στενό μου φίλο και ομολογώ οτι με εντυπωσίασε η λειτουργία του για τα λεφτά του. Δεν υπάρχει περίπτωση android με 1gb ram να κολλάει με 10 εφαρμογές ακόμα κι αν αυτό είναι της Samsung με bloatware.

Ωστόσο πιστεύω οτι το Moto G είναι σαφώς καλύτερο αλλά το γεγονός οτι δεν παίρνει micro sd είναι μεγάλο μείον αφού αν κάποιος έχει μερικά gb μουσικής, το κινητό γεμίζει για πλάκα. To S4 mini σαφώς συμφέρει αναλογικά.

Στο Moto G δεν θα θέλει και ακουστικά να αγοράσει; Ή συμπεριλαμβάνονται τελικά στη συσκευασία;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...