Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια,θελει η κοπελα μου να παρει ενα κινητο με ευρος τιμων απο 150 εως 200 ευρω βαρια βαρια αλλα με θεληση να αποφυγει την 200αρα...

Ειμαστε αναμεσα στα Motorola g (Μας χαλαει λιγο οτι δεν παιρνει καρτες μνημης),στο Galaxy core i8262 (Δεν ξερω σε σχεση με τα αλλα 2 αν ειναι καλο),στο Galaxy grand neo 3g,Lg L9 II και στο Galaxy express i8730

Eσεις ποιο προτεινετε απο τα παραπανω παιδια? Σας ευχαριστω..

Δημοσ.

<p>Παιδια,θελει η κοπελα μου να παρει ενα κινητο με ευρος τιμων απο 150 εως 200 ευρω βαρια βαρια αλλα με θεληση να αποφυγει την 200αρα...</p>

<p>Ειμαστε αναμεσα στα Motorola g (Μας χαλαει λιγο οτι δεν παιρνει καρτες μνημης),στο Galaxy core i8262 (Δεν ξερω σε σχεση με τα αλλα 2 αν ειναι καλο),στο Galaxy grand neo 3g,Lg L9 II και στο Galaxy express i8730</p>

<p> </p>

<p>Eσεις ποιο προτεινετε απο τα παραπανω παιδια? Σας ευχαριστω..</p>

Moto g δαγκωτό,αν δεν σου είναι πρόβλημα η έλλειψη υποδοχής κάρτας μνήμης,τώρα για τα υπόλοιπα είναι όλα ενα επίπεδο κάτω του motο g.Η αγορά θα γίνει από σκρουτζομαγαζο ή από τα "μεγάλα" καταστήματα?

Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Παιδια,θελει η κοπελα μου να παρει ενα κινητο με ευρος τιμων απο 150 εως 200 ευρω βαρια βαρια αλλα με θεληση να αποφυγει την 200αρα...

Ειμαστε αναμεσα στα Motorola g (Μας χαλαει λιγο οτι δεν παιρνει καρτες μνημης),στο Galaxy core i8262 (Δεν ξερω σε σχεση με τα αλλα 2 αν ειναι καλο),στο Galaxy grand neo 3g,Lg L9 II και στο Galaxy express i8730

Eσεις ποιο προτεινετε απο τα παραπανω παιδια? Σας ευχαριστω..

Δυο κλασεις πανω το motorola g και οτι πρεπει για κοπελα μιας και ειναι τελειως απροβληματιστο και του παιρνεις και ενα μωβ καπακι πισω για να ειναι πιο γυναικειο:

http://www.skroutz.gr/s/4649456/Motorola-Back-Cover-Shell-Purple-Moto-G.html

motorola-shell-for-moto-g-purple.jpg

Δημοσ.

εντελως πληροφοριακα και λογω τιμης και καλων χαρακτηριστικων, θα εβαζα στη λιστα και αυτο 

http://www.skroutz.gr/s/3907386/LG-Optimus-L9-II.html

αλλα..., δεν ξερω τι λεει σαν τηλ...!! δεν το εχω χρησιμοποιησει..!! 

EDIT: τωρα ειδα οτι το εχεις βαλει στη λιστα...!! 

ΕΡΩΤΗΣΗ: η αγορα θα γινει απο Ελλαδα? η δεν σε απασχολει?

Δημοσ.

Aφου σκεφτεται και τα χρηματα, ας παρει το core (οχι το plus!). Στα 130-140 ευρω ειναι μια χαρα. Το εχουν 6 στενοι μου ανθρωποι και ειναι ολοι ευχαριστημενοι. Πιστευω οτι δεν θα την περιορισει σε τιποτα απο αυτα που (φανταζομαι δηλαδη) θελει μια κοπελα απο ενα κινητο.

Δημοσ.

το moto g ειναι μακραν το καλυτερο γενικοτερα,απο αυτα που αναφερεις!! τωρα επειδη μιλαμε ομως για μολις 8gb και χωρις δυνατοτητα micro sd, αν τυχον η κοπελα σου θελει να περναει ηχους,φωτο, 1-2 ταινιες κτλ τοτε θα ειναι και ο μονος λογος για να πας σε κατι αλλο.....το core δηλαδη που ειναι οικονομικο η το s4μινι που ειναι ακριβως στα 200ε μεν, αλλα θα μεινει πολυ ευχαριστημενη δε!!

Δημοσ.

<p>Δηλαδη το moto g ειναι καλυτερο ακομα και απο το S4mini?</p>

Πιστεύω πως ναι...

Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Εγώ που έχω το core είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλες τις μερειές. Δηλαδή  από ταχύτητα μπαταρία και από την ραμ κτλ. Το moto g  έχει 4πυρηνο πράγμα το οποίο  δεν έχει ούτε το core ούτε το s4 mini όπως βέβαια το αντίστροφο είναι με τη sd card. Πάντως και τα 3 είναι άριστα.

Δημοσ.

Δηλαδη το moto g ειναι καλυτερο ακομα και απο το S4mini?για 

για μενα οχι φιλε...δεν ειναι καλυτερο....μπορει να κοιταξεις βεβαια την εκδοση με τα 16gb....το 8αρι δεν φτανει....αλλα σιγουρα ειναι και αυτο μια πολυ καλη επιλογη στα λεφτα αυτα!!

Δημοσ.

Εγώ που έχω το core είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλες τις μερειές. Δηλαδή από ταχύτητα μπαταρία και από την ραμ κτλ. Το moto g έχει 4πυρηνο πράγμα το οποίο δεν έχει ούτε το core ούτε το s4 mini όπως βέβαια το αντίστροφο είναι με τη sd card. Πάντως και τα 3 είναι άριστα.

Αν εχεις μονο 2 εφαρμογες μεσα λογικο ειναι να εισαι ευχαριστημενος. Δοκιμασε να βαλεις 4-5 παραπανω και μετα απο λιγο καιρο ελα να δουμε πως θα ειναι το core

Δημοσ.

Αν εχεις μονο 2 εφαρμογες μεσα λογικο ειναι να εισαι ευχαριστημενος. Δοκιμασε να βαλεις 4-5 παραπανω και μετα απο λιγο καιρο ελα να δουμε πως θα ειναι το core

Και όμως εγώ έχω 40 εφαρμογές πλήν της samsung και τα έτοιμα και πάει άριστα και κάποιες από αυτές είναι και βαριές.όπως skype, και κάτι άλλα παιχνίδια κτλ.

Δημοσ.

Και όμως εγώ έχω 40 εφαρμογές πλήν της samsung και τα έτοιμα και πάει άριστα και κάποιες από αυτές είναι και βαριές.όπως skype, και κάτι άλλα παιχνίδια κτλ.

Ελα ρε φιλε τωρα ολοι android εχουμε και ξερουμε πως παει.Γουσταρω και εγω τη συσκευη μου αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι η συσκευη του αιωνα.Μολις 3ων μηνων ειναι το core ενος φιλου και εχει γινει ανυποφορο χωρις να το εχει φοστωσει ιδιαιτερα

Δημοσ.

Καλά τα κινητά της samsung μεσαίας κατηγορίας έιναι όλα τραγικά όσον αφορά τις επιδόσεις.. και εγω έχω το advance που πέρυσυ ήταν στα 200 ευρώ και πούλαγε αρκετά αλλά έχει πολλά προβλήματα οπότε καταλαβαίνω ότι και το core κάπω έτσι θα ειναι γιατί έχει παρόμοια χαρακτηριστικά

Εγω σε συμβουλεύω να πάρεις το moto g που δεν έχει τέτοια προβλήματα ή και το lg l9ii

• Like 1
Δημοσ.

Core φιλε το εχουν ποσα ατομα και ειναι πολυ κομπλε.τωρα το moto g που λενε ναι μεν δεν εχει sd slot αλλα και ενα αλλο αρνητικο.εχει αθλια καμερα.δεν το λεω εγω αλλα 3 ατομα που το εχουν απο το site.παρε core και σου μενουν και φραγκα για καμια θηκη κτλπ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...