arsenal Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Καλησπερα ενδιαφέρομαι να αγορασω καποιο ταμπλετ το οποιο το θέλω κυρίως για σερφάρισμα στο ιντερνετ,πανω απο ολα ebook και λιγο gaming..Είμαι ανάμεσα σε αυτα τα δυο ταμπλετάκια το ξερω οτι τα χοριζει το χαος τοσο στην τιμή οσο και στις λειτουργίες γιαυτο θα ήθελα να με κατευθύνει καποιος..Τι βολευει περισσοτερο κυριως στα ebook και στο σερφάρισμα..Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Για αυτα που λες οτι θες να κανεις, προσωπικα (λογω της τιμης του) θα επαιρνα το s8q το οποιο και εχω για ακριβως τα ιδια πραγματα που θες και εσυ και δεν με εχει απογοητευσει καθολου. Ισα ισα με εχει ικανοποιησει απολυτα. Απο εκει και περα το μεγεθος οθονης και των 2 ειναι μια χαρα για διαβασμα και σερφαρισμα. Κατι που θα πρεπει να προσεξεις αν σε ενδιαφερει, ειναι οτι το s8q δεν εχει ζελατινες προστασιας οθονης δικες του (να παρεις δηλαδη για το μοντελο του) και κανουν με λιγο κοψιμο αυτες του ipad mini. Ακομα για θηκη επισης κανει του ipad mini καθως και αλλες oem που λενε οτι κανουν για tablets 8'' κλπ. Στο G pad εννοειται οτι θα βρεις και ζελατινες και θηκες και ολα. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2014 από stratigos24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα