Προς το περιεχόμενο

ISO windows 8.1 with Update

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν μερικές μέρες, ένα μέλος του insomnia ποσταρε ένα link με iso αρχεία που περιείχαν τα windows 8.1 με το update ενσωματωμένο.

Δεν μπορώ να το βρω ποια όμως. Όποιος μπορεί ας το ξαναποσταρει

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Εαν ειναι νομιμο ;)

Δεν θέλω keys, ούτε pre-activated εκδόσεις. Έχω γνήσια windows.

Νόμιμες εκδόσεις θέλω που να έχουν προ-εγκαταστημενο το update για οικονομία χρόνου μετά από format.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν θέλω keys, ούτε pre-activated εκδόσεις. Έχω γνήσια windows.

Νόμιμες εκδόσεις θέλω που να έχουν προ-εγκαταστημενο το update για οικονομία χρόνου μετά από format.

Εγω καταλαβα τι θελεις γι αυτο αλλωστε και δεν κλειδωνω το thread, αλλα εαν δεν ειναι επισημα τα links των ISOs (πχ digitalriver και οχι mega.co.zn και magnet links) δεν μπορουν να υπαρχουν εδω.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που ζητάς θα σε αναγκάσει να κατεβάζεις κάθε μήνα ή και συχνότερα καινούργιο iso μιας και οι ενημερώσεις δεν πρόκειται να σταματήσουν ποτέ.

Αντ' αυτού προτίμησε να κατεβάσεις το WSUS Offline Update και να το έχεις μονίμως ενημερωμένο σε εξωτερικό δίσκο με την εφαρμογή UpdateGenerator.exe ώστε μετά από κάθε format να περνάς αυτόματα όλες τις ενημερώσεις εκτελώντας την εφαρμογή UpdateInstaller.exe μέσα από το φάκελο client.

• Like 1
Δημοσ.

Αν έχεις κωδικό από retail έκδοση των Windows 8, μπορείς να κατεβάσεις το ISO αρχείο από το site της Microsoft.

http://www.cnet.com/how-to/how-to-download-the-official-microsoft-windows-8-1-iso/

Αν δεν έχεις κωδικό, ή ο κωδικός σου είναι από OEM έκδοση των Windows 8,δεν υπάρχει νόμιμος τρόπος να κατεβάσεις ISO των Windows 8.1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...