Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα: για κάποιο λόγο έχει μειωθεί πολύ η ταχύτητα του internet μόνο στα windows 7 του συγκεκριμένου υπολογιστή. Κανονικά πιάνει 5mbps. Έκανα speed test με internet explorer και google chrome και η ταχύτητα είναι γύρο στο 1mbps και πολλές φορές δεν φορτώνει καν σελίδες. Αυτό δεν συμβαίνει στο mac os x του ίδιου υπολογιστή (είναι mac και έχω τα windows μέσω bootcamp) και φυσικά ούτε στις υπόλοιπες συσκευές. Επίσης σκέφτηκα μήπως κάτι κάποια εφαρμογή κατεβάζει κάτι και τρώει ταχύτητα αλλά δοκίμασα να έχω ανοιχτό τον υπολογιστή και να κάνω speed test με άλλη συσκευή και το τεστ έδιξε 5mbps κανονικά που σημαίνει ότι δεν φταίει κάποια εφαρμογή. Τι μπορεί να φταίει?

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

<p>Δοκίμασε να συνδεθείς και με καλώδιο και κάνε speedtest.</p>

Λίγο δύσκολο διότι το mac μου δεν έχει θύρα ethernet

Δημοσ.

Δοκίμασε να συνδεθείς και με καλώδιο και κάνε speedtest.

Λίγο δύσκολο διότι το mac μου δεν έχει θύρα ethernet

Ποιο mac εχεις? Πως στο διαβολο δεν εχει ethernet?
Δημοσ.

<p>υποψιάζομαι mac book air</p>

Mac book pro retina. Τελικά βρήκα το πρόβλημα το έκανε μόνο όταν είχα συνδεδεμένο τον xbox 360 controller. Επειδή είναι ασύρματος σε συχνότητα 2.4Ghz υποψιάζομαι όυι επιρέαζε το wifi μου που τρέχει επίσης στα 2.4Ghz.

<p>εμένα γιατί μου κάνει κάτι σε malware όλο αυτό;</p> <p> </p> <p>δοκίμασε το malwarebytes antimalware</p>

Malware αποκλείεται διότι στα widows βάζω αποκλειστικά και μόνο αγορασμένα παιχνίδια (για αυτό και τα έχω εγκαταστήσει στον mac αλλιως σιγά μην τα έβαζα) και έχω και antivirus.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...