KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Εχω μια παλια σχετικα μητρικη (pentium 4) στην οποια ειχε φουσκωσει ενας πυκνωτης. Τον αφαιρεσα με κολλητηρακι και πηγα σε καταστημα να αγορασω εναν. Ο πυκνωτης ελεγε επανω 6.3 v και 820μf. Μου ειπε οτι δεν ειχε τετοιο και μου εδωσε εναν 16v και 1000μf και μου ειπε οτι δεν θα εχω προβλημα και μου το σιγουρεψε. Τον ρωτησα 3 φορες. Anyway ειχα προβλημα. Δεν περνουσαν τα σιδερακια του πυκνωτη στις τρυπουλες, λες και ειναι λιγο πιο χοντρα. Τι γινεται? Παιζει κατι τετοιο η εκανα εγω μακακια? Επισης, σιγουρα δεν θα εχω προβλημα η μου ελεγε ηλιθιοτητες ο αλλος? Γιατι ο πυκνωτης εκτος απο τα v και τα μf, ειναι λιγο πιο χοντρος αλλα εχει το ιδιο υψος.
mak3don Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Πρεπει να βαλεις ιδια mf και ιδια η παραπανω v..
SPANK Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Βασικά καλύτερα να ρωτήσεις και αλλου να βρείς τον ιδιο ακριβώς αλλιως στο ebay θα βρεις σίγουρα
Invader Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.Προχώρα στην αντικατάσταση.Αν είσαι σίγουρος ότι η τρύπα έχει καθαρίσει εντελώς από την κόληση και όντως δε χωράνε τα ποδαράκια μπορείς να κολήσεις στα ποδαράκια του πυκνωτή λεπτότερα συρματάκια (μονόκλωνα) και να περάσει από την τρύπα.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Αρα παιδες μου ελεγε μ***** ο αλλος. Φταιω εγω τωρα να παω να του τον βαλω εκει που ξερει? Αλλα ενταξει δεν υπαρχει λογος φασαριας για 30 λεπτα τωρα. Θα παω και αλλου. Τωρα το ειδα. Καπως περιπλοκο ακουγεται αυτο ομως να κολλησω αλλα συρματακια.
Invader Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Απλά δεν είχε μικρότερο να σου δώσει.Το ότι κάνει ισχύει.Αν βρεις στα 10v θα είναι οκ.Να έχεις μαζί σου για δείγμα αυτόν που έβγαλες οπότε να γλυτώσεις νέο τρέξιμο.
FasTaker Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Ο πυκνωτης που σου εδωσε κανει μια χαρα. οι τιμες του πυκωντη ειναι το maximum που μπορει να αντεξει καθοτι ηλεκτρονικος μηχανικος ξερω απο τετοια πραγματα. το οτι δεν κανουν το ποδαρακια μαλλον φταει οτι εχουν μεινει υποληματα απο την κοληση πανω στην πλακετα.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Μα το θεμα ειναι οτι εβγαλα ολο το καλαι με την τρομπα αναρροφησης και δεν εχει μεινει τιποτα. Φαινονται οι τρυπουλες. Απλα παω να τον περασω και σφινονουν τα σιδερακια.
doctorC Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 φιλε ψαξε απο τιποτα αλλο χαλασμενο αν εχεις και βγαλε εαν απο εκει... αν καταλαβα καλα ειναι πιο χοντρα τα πινσ του πυκνωτη και δεν χωρανε να περασουν ή ειναι σε μεγαλυτερο βημα και δεν ταιριαζουν? οπως σου ειπςε αλλος φιλος ιδια mf και ιδια η μεγαλυτερα v...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα