Occultist Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Τελευταία, ο υπολογιστής μου κάνει κάτι επανεκκινήσεις εκεί που παίζω διάφορα παιχνίδια και, αφού έλεγξα διάφορους άλλους παράγοντες, υποψιάζομαι το τροφοδοτικό. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον τρόπο να το επιβεβαιώσω χωρίς να αλλάξω hardware;
Thanos1972 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 κατεβασε occt και βαλε να τρεξεις ενα cpu linpack.κανενα 10λεπτο.εαν το περασει οκ. τρεξε μετα ενα gpu τεστ.κανενα 10λεπτο. μετα βαλε κανενα 10λεπτο psu test για να ζορισει και επεξεργαστη και καρτα γραφικων.εαν το περασει......ψαχνεις για αλλου.
NikosKallithea Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν βρίσκονται ολες οι βλάβες με προγράμματα, αν εχεις υποψίες για το τροφοδοτικό ο καλύτερος τρόπος ειναι να συνέσεις στον υπολογιστή ενα αλλο τροφοδοτικό Επεξ/σία 16 Απριλίου 2014 από NikosKallithea
Occultist Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις μέχρι εδώ. Έκανα τεστ με occt και δε μου κράσαρε το σύστημα. Όταν παίζω κάποιο παιχνίδι όμως, π.χ. Battlefield 3, σε ανύποπτο χρόνο κάνει restart...Δε συμβαίνει με όλα τα παιχνίδια όμως... Επεξ/σία 16 Απριλίου 2014 από Occultist
SPANK Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Ποιο τροφοδοτικό εχεις ? Δοκίμασε uninstall τους drivers της κάρτας γραφικών μετα καθάρισμα με https://forums.geforce.com/default/topic/550192/geforce-drivers/display-driver-uninstaller-ddu-v12-6-4-released-04-11-14-/ καιεπανεγκατάσταση καινούργιων ή παλιότερων drivers
Occultist Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Έχω το σύστημα της υπογραφής. Catalyst 14.3 Beta τρέχω. Θα δοκιμάσω την αλλαγή driver... Edit : Δοκίμασα και με τους 13.12 whql και κάνει τα ίδια... Επεξ/σία 16 Απριλίου 2014 από Occultist
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα