sk8rman Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Καλησπερα σας ηθελα να κανω μια ερωτηση και καποιος σχετικος να μου λυση την απορια και να με βοηθησει. Πηρα το Hp envy 15 afto --> http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/133045-hp-envy Το προβλημα μου ειναι οτι εχει 2 καρτες γραφικων την nvidia 740m και την intel graphics hd 4600 και στην αναλυση οθονης λεει μονο την intel hd για ποιο λογο ολο αυτο; δεν θα πρεπε να τρεχει μονο την nvidia 740m; Τι πρεπει να κανω; και τα παιχνιδια δεν θα πρεπε να μου τα παιζει ανετα και με τερμα γραφικα; lol και thief που παιζω σχετικα στα low μου παιζουν ελπιζω να μ εξηγησει καποιος ευχαριστω
Euclides Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Έχει Optimus Technology: http://www.nvidia.com/object/optimus_technology.html Και το Laptop που αγόρασες δεν είναι gaming.
Xristaras12 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 μια χαρα κανει για μετριες επιδοσεις για παιχνιδια. Η κυρια καρτα γραφικων σου εινα η ιντελ και αυτο δεν αλλαζει εκτος κ αν απενεργοποιειται απ το bios. Για τις επιδοσεις παιχνιδιων θα πρεπει μεσα απ τον πινακα ελεγχου της nvidia να ορισεις να τρεχει το exe του παιχνιδιου με υψηλες επιδοσεις.
Euclides Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Επιμένω ότι το laptop αυτό δεν είναι gaming. Αν το λειώσεις στα παιχνίδια (που μπορείς όπως είπε και ο Xristaras12), σε ένα χρόνο η GPU θα θέλει reballing. Τα laptop (εκτός από τα gaming) είναι ΦΟΡΗΤΑ μηχανήματα για να τρέχουμε συνήθεις εφαρμογές γραφείου, και τα hi-end κάνουν και για photo και video processing. Η προτεραιότητα του σχεδιασμού είναι στην φορητότητα (μικρό βάρος και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας). Άντε και να παίζουμε και κανένα παιχνίδι που και που. Αν το αγόρασες για να το λειώσεις στα παιχνίδια, πολύ σύντομα η GPU θα τα φτύσει από την μόνιμη λειτουργία της σε υψηλές θερμοκρασίες. Tα gaming laptops, έχουν άλλο σχεδιασμό με προτεραιότητα στις επιδόσεις και την ψύξη.
Jason 93 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Καλα τα παραπανω αλλα ισχυουν ανα περιπτωση. Εγω π.χ. παιζω αρκετες ωρες την ημερα games αλλα η καρτα του φορητου μου δεν ανεβαινει πανω απο 70 βαθμους και εχει κρατησει πανω απο 3 χρονια μεχρι στιγμης.
ExaByte Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Καλησπερα σας ηθελα να κανω μια ερωτηση και καποιος σχετικος να μου λυση την απορια και να με βοηθησει. Πηρα το Hp envy 15 afto --> http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/133045-hp-envy Το προβλημα μου ειναι οτι εχει 2 καρτες γραφικων την nvidia 740m και την intel graphics hd 4600 και στην αναλυση οθονης λεει μονο την intel hd για ποιο λογο ολο αυτο; δεν θα πρεπε να τρεχει μονο την nvidia 740m; Τι πρεπει να κανω; και τα παιχνιδια δεν θα πρεπε να μου τα παιζει ανετα και με τερμα γραφικα; lol και thief που παιζω σχετικα στα low μου παιζουν ελπιζω να μ εξηγησει καποιος ευχαριστω επειδή σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω το συγκεκριμένο λαπτοπ, είσαι ευχαριστημένος γενικά; Απο θερμοκρασίες/θόρυβο πώς τα πάει? Thanks!
sk8rman Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους τα παιχνιδακια τα καινουρια γενικα τα παιζει σε low και normal μερικα μια χαρα και δεν ανεβαζει θερμοκρασιες.. σιγουρα δεν συγκρινετε με high.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα