Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας ηθελα να κανω μια ερωτηση και καποιος σχετικος να μου λυση την απορια και να με βοηθησει. Πηρα το Hp envy 15 afto --> http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/133045-hp-envy Το προβλημα μου ειναι οτι εχει 2 καρτες γραφικων την nvidia 740m και την intel graphics hd 4600 και στην αναλυση οθονης λεει μονο την intel hd για ποιο λογο ολο αυτο; δεν θα πρεπε να τρεχει μονο την nvidia 740m; Τι πρεπει να κανω; και τα παιχνιδια δεν θα πρεπε να μου τα παιζει ανετα και με τερμα γραφικα; lol και thief που παιζω σχετικα στα low μου παιζουν :( ελπιζω να μ εξηγησει καποιος ευχαριστω

Δημοσ.

μια χαρα κανει για μετριες επιδοσεις για παιχνιδια.

Η κυρια καρτα γραφικων σου εινα η ιντελ και αυτο δεν αλλαζει εκτος κ αν απενεργοποιειται απ το bios.

Για τις επιδοσεις παιχνιδιων θα πρεπει μεσα απ τον πινακα ελεγχου της nvidia να ορισεις να τρεχει το exe του παιχνιδιου με υψηλες επιδοσεις.

Δημοσ.

Επιμένω ότι το laptop αυτό δεν είναι gaming.

Αν το λειώσεις στα παιχνίδια (που μπορείς όπως είπε και ο Xristaras12), σε ένα χρόνο η GPU θα θέλει reballing.

Τα laptop (εκτός από τα gaming) είναι ΦΟΡΗΤΑ μηχανήματα για να τρέχουμε συνήθεις εφαρμογές γραφείου, και τα hi-end κάνουν και για photo και video processing.

Η προτεραιότητα του σχεδιασμού είναι στην φορητότητα (μικρό βάρος και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας).

Άντε και να παίζουμε και κανένα παιχνίδι που και που.

Αν το αγόρασες για να το λειώσεις στα παιχνίδια, πολύ σύντομα η GPU θα  τα φτύσει από την μόνιμη λειτουργία της σε υψηλές θερμοκρασίες.

Tα gaming laptops, έχουν άλλο σχεδιασμό με προτεραιότητα στις επιδόσεις και την ψύξη.

Δημοσ.

Καλα τα παραπανω αλλα ισχυουν ανα περιπτωση. Εγω π.χ. παιζω αρκετες ωρες την ημερα games αλλα η καρτα του φορητου μου δεν ανεβαινει πανω απο 70 βαθμους  και εχει κρατησει πανω απο 3 χρονια μεχρι στιγμης.

Δημοσ.

Καλησπερα σας ηθελα να κανω μια ερωτηση και καποιος σχετικος να μου λυση την απορια και να με βοηθησει. Πηρα το Hp envy 15 afto --> http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/133045-hp-envy Το προβλημα μου ειναι οτι εχει 2 καρτες γραφικων την nvidia 740m και την intel graphics hd 4600 και στην αναλυση οθονης λεει μονο την intel hd για ποιο λογο ολο αυτο; δεν θα πρεπε να τρεχει μονο την nvidia 740m; Τι πρεπει να κανω; και τα παιχνιδια δεν θα πρεπε να μου τα παιζει ανετα και με τερμα γραφικα; lol και thief που παιζω σχετικα στα low μου παιζουν :( ελπιζω να μ εξηγησει καποιος ευχαριστω

επειδή σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω το συγκεκριμένο λαπτοπ, είσαι ευχαριστημένος γενικά; Απο θερμοκρασίες/θόρυβο πώς τα πάει?

Thanks!

Δημοσ.

Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους  :)
τα παιχνιδακια τα καινουρια γενικα τα παιζει σε low και normal μερικα μια χαρα και δεν ανεβαζει θερμοκρασιες.. σιγουρα δεν συγκρινετε με high.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...