Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα!!!

θελω να αγορασω μια καρτα wifi για να συνδεσω τον υπολογιστη η αποσταση ειναι πολυ κοντινη το router ειναι στο σαλονι μαζι με τον υπολογιστη οποτε θελω ενα απλο δεν θελω να δωσω πανω απο 10 εκτος και αν αξιζει... θα προτιμουσα απο eshop γιατι δεν εχει μεταφορικα αλλιως απο καποιο site με οσο γινεται λιγοτερα μεταφορικα

και μια ασχετη ερωτηση θα δω διαφορα αν το εβαζα με καλωδιο;

κανεις;;;;

σας παρακαλω απαντηστε μου σημερα για να τη βαλω και να την εχω αυριο....

Δημοσ.

Δε ξέρω τι να σου προτείνω, εξάλλου για τόσα λίγα χρήματα και τόσα λίγη απόσταση όπως το περιγράφεις (χωρίς τοίχους κλπ) δε νομίζω πως θα σε πειράξει οτιδήποτε και αν πάρεις. Να αποφύγεις turbo-x βασικά και εγώ προσωπικά προτιμώ να έχει εξωτερική κεραία.

Αλλά για την διαφορά που σκέφτεσαι, που εννοείς αν θα δεις διαφορά; Στο ιντερνετ θεωρητικά δε θα δεις διαφορά γιατί ούτως η άλλος η ταχύτητα της τοπικής σου σύνδεσης μεταξύ PC/router θα ξεπερνάει την ταχύτητα της σύνδεσης σου στον πάροχο οπότε no problem.

Αν εννοείς διαφορά στην μεταφορά αρχείων στο τοπικό δίκτυο μεταξύ συσκευών που συνδέονται στο ίδιο ρούτερ, τότε πιθανόν να δεις διαφορά αναλόγως την ταχύτητα του wifi συγκριτικά με της ethernet.

Δημοσ.

επειδη με ενδιαφερει και μενα το θεμα....για τι διαφορες μιλαμε σε ταχυτητα ξερω γω με αυτο το μηχανηματακι των 10 ευρω και με το αν βαλουμε το καλωδιο με τη μια??

Δημοσ.

Αν δεν επείγει ο χρόνος μπορείς να το αγοράσεις και από εδώ http://www.aliexpress.com/category/200002320/networking.htmlστα μισά λεφτά,γνωστός μου αγόρασε πρόσφατα και είναι ευχαριστημένος.

Αν είναι κοντινή η απόσταση προτίμησε καλώδιο.

Δημοσ.

η αποσταση κοντινη ειναι απλα δεν μπορει να περασει καλωδιο

το βιαζομαι οποτε το alliexpress δεν μπορει να με βοηθησει

θα παρω αυτην τελικα ειναι καλη;

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.616651

μονο απο you ποια προτεινεται;

Δημοσ.

Καλη ειναι και αυτο το usb stick απλα να ξέρεις οτι το ασύρματο γενικα επηρεάζεται απο τοίχους κτλπ οποτε αν μπορεις να βάλεις καλώδιο σίγουρα θα παίζεις πιο σταθερά

Δημοσ.

Τοτε υπο φυσιολογικές συνθήκες δεν θα εχεις πρόβλημα αλλα σου λεω και παλι αν μπορεις να συνδέσεις καλώδιο ακομα καλύτερα 

Δημοσ.

Όπως λέει και ο SPANK το καλώδιο (ethernet) είναι πολύ καλύτερο από ότι το ασύρματο . Μειώνει κατά πολύ της απώλειες σήματος και πιθανά Disconnect . Οπότε καλύτερα με καλώδιο.

Δημοσ.

καλησπερα καλωδιο λιγο δυσκολο γιατι περναει μεσα απο το σαλονι οποτε μονο με ασυρματο αλλα στο μελλον αν μπορεσω θα το κανω με καλωδιο

τελικα πηρα απο το you την tplink wn727n και δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι τωρα ειδικα απο πριν που ειχα μια Netgear pci μου φαινεται αυτην που πηρα τωρα ειναι ποιο σταθερη

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας!!!!

Δημοσ.

Εγώ θα σου λεγα αυτήν http://www.e-shop.gr/product?id=PER.612420που απ ότι καταλαβαίνω η μόνη διαφορά είναι η εξωτερική κεραία. Πίανω το ρούτερ του γείτονα που ούτε ξέρω που είναι :P

Βέβαια απ ότι βλέπω με πρόλαβες και κατά πως φαίνεται έκανες δουλειά.

Δημοσ.

μαζι με τα μεταφορικα παει ποιο πανω αλλα και παλι αφου κανω μια χαρα την δουλεια μου με αυτην δεν αγχωνομαι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...