Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καμια προταση απο Κινα; Θα ηθελα κατι σε Lenovo, εχω αριστες εντυπωσεις απο το Α660

zte 967s το εχω και ειναι απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει.

αν δε σε ενοχλει το μεγεθος παρτο

Δημοσ.

Καμια προταση απο Κινα; Θα ηθελα κατι σε Lenovo, εχω αριστες εντυπωσεις απο το Α660

Αναλόγως τα λεφτά που δίνεις. Κοίτα το καινούργιο Lenovo s660.
Δημοσ.

Στην ουσία ο 4core του (πολύ χαμηλά χρονισμένος) είναι σαν 2core, οπότε μην περιμένετε και πολλά από απόδοση.

Κατά τα άλλα ένα αξιοπρεπές κινητάκι.

Δημοσ.

το price match εφερε την φοβερη εκπτωση των 0,10€ :-D :cry: :cry: :cry:  απο τον κοτσω.......χα χα χα να τους παρω τηλεφωνο να μου αλλαξουν την τιμη.....θα χουν ρευστα τα 10 λεπτα; :P

Δημοσ.

http://www.minideal.net/lenovo-s939-smartphone-mtk6592-octa-core-1-7ghz-android-4-2-dual-sim-with-6-0-inch-hd-ips-screen-8-0mp.html

http://www.minideal.net/lenovo-s820-smartphone-android4-2-quad-core-1-2ghz-with-4-7-inch-hd-3g-wcdma-13-0mp.html

Το S820 το πήρα από το minideal και είμαι υπερευχαριστημένος, ας είναι και κόκκινο!!

Δημοσ.

Ωπ βγήκε και το καινούργιο S660?

Kυρίως για την μπατταρία του το περίμενα, καλή φάση.

Δημοσ.

lenovo a850 Κτηνος το εχω καποιους μηνες και τα παταει όλα παρα πολύ ευχαριστημένος,τωρα ξυπνησαν οι ελληνοκαταστηματαρχες και φερνουν από κινα,εμεις ψωνιζουμε από εκει εδώ και χρονια..victims ψαχνουν.

Δημοσ.

lenovo a850 Κτηνος το εχω καποιους μηνες και τα παταει όλα παρα πολύ ευχαριστημένος,τωρα ξυπνησαν οι ελληνοκαταστηματαρχες και φερνουν από κινα,εμεις ψωνιζουμε από εκει εδώ και χρονια..victims ψαχνουν.

Lenovo A850, διαφορά τιμών χα,χα..

Δημοσ.

Λογική τη βρίσκω τη διαφορά... Μην ξεχνάς οτι αν παραγγείλεις εσύ από το minideal ένα κινητό, εκτός απροόπτου, γλυτώνεις το τελωνείο κάτι που δε μπορεί να το κάνει ο επαγγελματίας. Έτσι νομίζω δηλαδή...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...