Προς το περιεχόμενο

Samsung Note3 vs Xperia z1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα με ενδιαφέρουν τα 2 κινητά.Από την μία μου αρέσει η ποιότητα κατασκευής του z1 και απο την άλλη η μεγάλη οθόνη και το stylus pen του note 3. Απο αυτονομία και τα 2 είναι πάνω κάτω το ίδιο απο κάμερα υπερτερεί το z1 αν και δεν είμαι πολύ τών φωτογραφιών και απο ραμ το note έχει 3gb. Είμαι στο να πάρω το z1 γιατί έχει σχεδόν τα πάντα + ότι είναι αδιάβροχο έστω για 30λεπτά. Λέτε να είναι μεγάλη η διάφορα απο τίς 5~5.7 ίντσες? Ευχαριστώ γιά τον χρόνο σας .<br><br>

Sent from my Nokia 3330 using Insomnia

Δημοσ.

φιλε για μενα το note3 ειναι σαφως πολυ καλυτερη επιλογη....νομιζω οτι στο μονο που ειναι ισως καλυτερο το z1 ειναι η καμερα...!! το note σου δινει μια απιστευτη οθονη, πολυ γρηγορο, κανενα κολλημα, παρα πολλες λειτουργιες μεσω του s-pen και εχει και καλυτερη αυτονομια.....δεν στο βγαζω κακο το z1 εννοειται, απλα πιστευω οτι το note κανει παπαδες!!!

• Like 2
Δημοσ.

και εγώ συνιστώ το note 3. αλλά εγώ από ποια μεριά το λέω. Το λέω από την μεριά του service καθώς η samsung είναι Α+ στο service δεν σου κλέβουν χρήματα κτλ. Στην Σονυ θα πρέπει να το πας στο εξουδιοτημένο σερβικε στην λεγόμενη εταιρεία arvato όπου εκεί είναι κάτι απατεώνες 100% και σου παίρνουν κάτι παρανοικά ποσά αξίας 150 -180 ευρώ και ας είναι το κινητό σου στην εγγύηση. Τους το δίνεις σε άριστη κατάσταση και στο επιστρέφουν με μια ραγισμένη οθόνη. ( δηλαδή την αλλάζουν). έχουν πέσει και πολλές καταγγελίες. ( Δες google). Εσύ επιλέγεις το τι θα πάρεις. Πάντως εγώ βαθμολογώ όλα πρίν να κάνω μια αγορά κινητού κτλ. ( service, εγγυήση, αξιοπιστία της εταιρείας κτλ)

Αυτά από εμένα και ότι να πάρεις καλορίζικο.

• Like 1
Δημοσ.

το note 3 είναι phablet και το Ζ1 smarthphone οπότε δεν συγκρίνονται  . όσο για την κάμερα του Ζ1 http://connect.dpreview.com/post/9705313773/sony-xperia-z1-camera-review?page=4είναι πολύ δυνατή . Το review camera Z1 μιλάει από μόνο του 

με τα bezel που εχει το z1 φιλε, σχεδον ιδιο μεγεθος εχουν!!

Δημοσ.

Ναι όντως αυτό κοιτούσα με τα bezel είναι πάνω το ίδιο τα κινητά θα τα πάρω από γερμανία.

Sent from my Nokia 3330 using Insomnia

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...