Προς το περιεχόμενο

[tv]SAMSUNG LT23C350EW 139€ mediamarkt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρα φιλε μου αυτοι που γραφουν στο plaisio ειναι μ2λ#κιες οτι η βαση της ειναι σταθερη.

Αυτο θελω μια μικρη κλιση προς τα επανω να περνει.

Δεν ξερω τι γραφουνε ρε συ gkarabid,εγω αυτην εχω εδω και παιρνει κλιση...Ενταξει δεν κοιταζει μεχρι το ταβανι η το πατωμα αλλα εχει αρκετο περιθωριο.

Επισης δεν την πηρα στα τυφλα...ειχα παει σε 2 καταστηματα και συντονισα το ιδιο καναλι σε ολες τις αντιστοιχες tv με ρυθμισεις κατα προσεγγιση ιδιες και πραγματικα αυτη εκανε μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα εικονας.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ελα φιλε μου παρε ενα λινκ απο μια βαση που ειχα και εγω παλια και ημουν 100% ευχαριστημενος απλα ειναι λιγο ακριβη αλλα κανει καλη δουλεια.

http://powercore.gr/%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-goobay-63497.html

απλα να ξερεις δεν υπαρχουν και πολυ φθηνες βασης στηριξης οθονης για γραφεια.

Thanks φίλε,την παρηγγειλα χθες.

Να ρωτήσω,στο πλάγιο hdmi γράφει mhl,εννοεί ότι δεν θέλει έξτρα τροφοδοσια όταν συνδεσω το κινητό ή κάτι άλλο;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπερα .

τελικα η συγκεκριμενη τηλεοραση- monitor μπορει να παρει εστω και μικρη κλιση (πανω -κατω) ?

Ευχαριστω  

Δημοσ.

ναι αλλαξε η τιμη .....παρολαυτα αν την εχει καποιος ας μας πει για το εαν κανει γωνια κλισης πανω κατω (εστω και μικρη ) και γενικως ως ΤV πως ειναι εαν δεν ειναι τοποθετημενη σε  ευθεια με το πρόσωπο , μιας και μιλαμε για monitor-TV 

ευχαριστω 

Την καλημερα μου 

Δημοσ.

Παιδιά αρκετά καλή αν και δίπλα δίπλα με την Dell μου , η μέρα με την νύχτα(στην Dell (U2312HM) όλα είναι καθαρά στην άλλη λίγο θολά).

Δημοσ.

Παιδιά αρκετά καλή αν και δίπλα δίπλα με την Dell μου , η μέρα με την νύχτα(στην Dell (U2312HM) όλα είναι καθαρά στην άλλη λίγο θολά).

καλημερα :)

θα μπορουσες να μου απαντησεις στο προηγουμενο μου ποστ σε παρακαλω 

Eυχαριστω :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...