gkarabid Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Υπαρχει καποιος που να την εχει να μας πει αν η βαση της ειναι σταθερη και οχι ρυθμιζόμενη ?Βλεπω στην αξιολογιση ( plaisio ) να αναφερεται οτι δεν ρυθμιζεται η οθονη ως προς υψος. Και στην δικια μου περιπτωση που θα μπει σε παιδικο δωματιο με κρεβατι κουκετα δεν θα κανω δουλεια. γνωριζει κανενας παιδια να μου απαντηση?
stelios18120 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 δεν ρυθμιζεται ουτε το υψος φιλαρακι ουτε η κλιση.η βαση ειναι fix σε ενα υψος.οποτε αν θες να περνει κλιση και πανω κατω το υψος και να την βαλεις εκει που σε βολευει πρεπει να αγορασεις μια aftermarket βαση.
gkarabid Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 δεν ρυθμιζεται ουτε το υψος φιλαρακι ουτε η κλιση.η βαση ειναι fix σε ενα υψος.οποτε αν θες να περνει κλιση και πανω κατω το υψος και να την βαλεις εκει που σε βολευει πρεπει να αγορασεις μια aftermarket βαση. Υπαρχει τετοια βαση για γραφειο ? Εχουμε κανενα λιγκ να δω Ευχαριστω
stelios18120 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 ελα φιλε μου παρε ενα λινκ απο μια βαση που ειχα και εγω παλια και ημουν 100% ευχαριστημενος απλα ειναι λιγο ακριβη αλλα κανει καλη δουλεια. http://powercore.gr/%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-goobay-63497.html απλα να ξερεις δεν υπαρχουν και πολυ φθηνες βασης στηριξης οθονης για γραφεια.
nek4d Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Στην πραξη, που ειναι καλυτερη, δηλ. αν μπορω να διαλεξω να χρησιμοποιηθει καταρχας καπου σαν μονιτορ ή καπου αλλου σαν TV, ποιο ειναι συνιστωμενο?
MasterX Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 τελικα θα παρω μια και εγω για δωρο στη μανα μου, που παλευει με μια 19αρα και αποκωδικοποιητη..απο ποιο μαγαζι ειναι καλυτερα να τη παρω;για επαρχια..επισης ξερει κανεις αν η τιμη ισχυει και για αγορα κατευθειαν απο καταστημα Multirama; επειδη εχει ενας φιλος το καταστημα εδω, αμα ειναι να τη παρω απο κει..
dobro Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Χωρίς έξοδα αποστολής ..ερχεται στο σπιτι σου τα ιδια ειναι ολα!
johnko1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Πήρα σήμερα μια από media markt Λάρισας, έχει αρκετό στοκ
adinows Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 γνωριζει κανενας παιδια να μου απαντηση? Ρυθμιζετε μονο η κλιση!
gkarabid Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Ρυθμιζετε μονο η κλιση! Θα λες φιλε μου το αριστερα δεξια μαλλον γιατι εχω ηθελα το πανω κατω να περνει λιγο (οχι να μεγαλώνει το υψος). Οπως ειπα θα ειναι σε γραφειο και το βραδυ που θα λειτουργει σαν τηλεορασει θα ηθελα και αυτος που κοιματε επανω αλλα και ο κατω να βλεπουν καλα.Αυτο το λεω γιατι βλεπω η τηλεοραση δεν ειναι IPS και φοβαμε ο επανω να μην βλεπει μαυρη οθονη.
keysmith Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 παιδιά η τιμή είναι καλή αλλα όποιος την θέλει για TV καλύτερα να μην την πάρει κατά τη γνώμη μου καθώς έχει μικρές γωνίες θέασης 160/170 Ειδικά σε μικρές τηλεοράσεις που τις βάζουμε και ψιλά (πχ πάνω σε ένα ψυγείο) το ips είναι must και αυτή δεν εχει. Έχω 2 lg, μια ips και μία όχι. Αυτή που είναι ips χαίρεσαι να την βλέπεις, από όπου και να δεις δεν χάνει τα χρώματά της. Την έχουμε τοποθετήσει ψηλά (μεγάλη γωνία θέασης όχι κάθετα) και δεν έχουμε πρόβλημα. Την άλλη (non ips) την έχω στο 1,20μ και όταν κάθομαι σε καναπέ τα μισά χρώματα έχουν ξεθωριάσει (λίγο να μην είσαι κάθεται χάνει πολύ). Δεν βλέπετε δλδ. Δεν την έχω αυτή τη samy αλλά το 170/160 (οριζόντια/κάθετα) που διαβάζω για μένα είναι deal breaker για όσους την θέλουν για TV. 2
adinows Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Θα λες φιλε μου το αριστερα δεξια μαλλον γιατι εχω ηθελα το πανω κατω να περνει λιγο (οχι να μεγαλώνει το υψος). Οπως ειπα θα ειναι σε γραφειο και το βραδυ που θα λειτουργει σαν τηλεορασει θα ηθελα και αυτος που κοιματε επανω αλλα και ο κατω να βλεπουν καλα.Αυτο το λεω γιατι βλεπω η τηλεοραση δεν ειναι IPS και φοβαμε ο επανω να μην βλεπει μαυρη οθονη. Ρε φιλε κλιση ειπα,δεν ειπα οτι στριβει δεξια αριστερα...Το ιδιο λεμε.
gkarabid Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Ρε φιλε κλιση ειπα,δεν ειπα οτι στριβει δεξια αριστερα...Το ιδιο λεμε. Αρα φιλε μου αυτοι που γραφουν στο plaisio ειναι μ2λ#κιες οτι η βαση της ειναι σταθερη. Αυτο θελω μια μικρη κλιση προς τα επανω να περνει.
ChrisN.S. Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Αρα φιλε μου αυτοι που γραφουν στο plaisio ειναι μ2λ#κιες οτι η βαση της ειναι σταθερη. Αυτο θελω μια μικρη κλιση προς τα επανω να περνει. προφανώς εννοούν σταθερή με την έννοια της στιβαρής κατασκευής. lol
boxster Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 P.S Δεν γνωρίζω για την Συγκεκριμένη όμως ΥΠΑΡΧΟΥΝ Samsung TV που δεν σου δίνουν δυνατότητα του Πάνω Κάτω που λες και εσύ. Πήγαινε και δες την από κοντά καλύτερα. Κρίμα είναι να την πάρεις και να χαλαστείς μετά. Όπως και να έχει όμως την Βάζεις με μία ωραιότατα βασούλα στον Τοίχο και την κάνεις και κολοτούμπες ( Αν υπάρχει δυνατότητα τοίχου από μεριάς σου φυσικά ) Ειναι ευκαιρία όμως... Και 139€ Και Samsung Και TV Και 23" ειναι Super. Τοσο είναι περίπου οι τιμές των απλών Monitor...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα