agiohorion Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 καλησπερα θελω να προβω σε αγορα macbook retina 13,3 , και θα ηθελα να ρωτησω γιατι υπαρχουν τοσο μεγαλες διαφορες στην τιμη στα skroutzμαγαζα απο τις μεγαλες εγχωριες εταιριες που τα πουλανε , μηπως δεν ειναι σε ελληνικο menu ? τι να εμπιστευτω τελικα ? θα ηθελα την γνωμη σας .. σας ευχαριστω εκ των προτερων
iliasmach Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 <p>καλησπερα </p> <p> </p> <p>θελω να προβω σε αγορα macbook retina 13,3 , και θα ηθελα να ρωτησω γιατι υπαρχουν τοσο μεγαλες διαφορες στην τιμη στα skroutzμαγαζα απο τις μεγαλες εγχωριες εταιριες που τα πουλανε , μηπως δεν ειναι σε ελληνικο menu ? τι να εμπιστευτω τελικα ? </p> <p> </p> <p>θα ηθελα την γνωμη σας .. σας ευχαριστω εκ των προτερων </p> Προχωρά άφοβα τα καταστήματα στο Σκρουτζ δεν υστερούν σε τίποτα σε σχέση με τα "μεγάλα" καταστήματα,τώρα σχετικά με το ελληνικό menu πρέπει να έχει αλλά πάρε ενα τηλέφωνο να το επιβεβαιώσεις. Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App
SmallLebovski Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Καλησπερα agiohorion, Εχω εναν mbrp retina late 13 τον οποίο αποφάσισα να πάρω μετά απο πολύ κουβέντα με τα παιδιά του ινσόμνια! Για να σου απαντήσω : Ώς ελληνικό μενού μάλλον εννοείς τη γλώσσα,η apple έχει πακέτα ελεύθερα για όλες τις γλώσσες οπότε τέτοιο θέμα δεν θα έχεις. Η μόνη διαφορά είναι στην πρίζα που είναι αμερικάνικη απο σκρουτζομάγαζα συνήθως,εμένα το κατάστημα μου πρόσφερε και αντάπτορα δωρεάν (+1). Όσο για την τιμή,έχει όντως σημαντικές διαφορές καθώς τα 200 ευρώ περίπου που γλυτώνεις σου βγάζουν σαν κόστος την τιμή της επέκτασης της εγγύησης ( την οποία θα χρειαστείς). Συμβουλή μου η προσεκτική επιλογή του λάπτοπ που θα διαλέξεις και μετέπειτα της έκδοσης,καθώς κάθε γενιά έχει και διαφορετικό κωδικό,μην βρεθείς με έκδοση του '12
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα