Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με ένα laptop fujitsu siemens esprimo v5535 ο παλιός σκληρός χάλασε και έβαλα ένα wd blue 500gb κατα την διάρκεια της εγκατάστασης τον windows xp πετάει μπλε οθόνη και σταματάει, άλλες φορές αντί για 500gb στην οθόνη που επιλέγω διαμέρισμα μου βλέπει μόνο τα 8000 mb , το laptop είχε vista και πήγα στα xp αλλά αφού τον βλέπει στο bios κανονικά δεν βρίσκω το πρόβλημα ..

Παρακαλώ αν έχει κάποιος κατα νου κάτι ας μου πει ευχαριστώ.

Δημοσ.

Πρώτον σιγουρέψου οτι το δισκάκι δεν εχει καποιο πρόβλημα και επισης δες στο bios αν τον δίσκο τον βλέπει σαν ide και οχι ahci

Δημοσ.

Καλημέρα το cd είναι οκ και δοκοίμασα και απο usb , στο bios τώρα που αναφέρεις τον βλέπει σαν sata του περασα και τους drivers me nlite αλλά κάποια στιγμή πάλι τα ίδια, επέισεις στο bios έχω διαβάσει οτι αλλάζεις την κατάσταση του ahci σε IDE αλλά δεν είδα τπτ...

Δημοσ.

Απο οτι βλέπω εχεις 4gb ram οποτε γιατι δεν δοκιμάζεις και τα 7 που θα τρέχουν σίγουρα πολυ καλύτερα απο τα vista που ειχε

Δημοσ.

Καλησπέρα σ' ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου και την βοήθεια το πρόβλημα λύθηκε , με xp να είσαι καλά .

Καλό Πάσχα

Δημοσ.

Πως το έλυσα ?

Πες τι έκανες μηπως βοηθήσεις καποιον αλλο φίλο με το ιδιο πρόβλημα

Δημοσ.

Κατά 99% θα γύρισε το mode από AHCI σε IDE/Compatible ή το ανάποδο, γιατί ο driver που πέρασε με nlite ήταν για την άλλη περίπτωση από αυτή που ήταν ρυθμισμένη στο BIOS.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...