Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα , μιας και τα 8.1 ειναι πολυ σταθερα και γρηγορα ιδιετερα σε υπολογιστες μικρων δυνατοτητων... :ph34r:  :ph34r:  :ph34r:

ηθελα να τα βαλω στο παλιο μου υπολογιστη αυτος αποτελειται απο :

1gb ram

6200 gforce 512 mb

p4 3,80 ghz (478)  :wacko:  :wacko:  :wacko:    :shifty:

Δυστοιχως ο επεξεργαστης μου δεν υποστιριζει NX :shifty: ... δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο.. παντος παιρνω το γνωστο σφαλμα στο setup

Eρωτηση :

υπαρχει τροποσ να παρακαμψουμε το cpu check στην εγκατασταση ωστε να συνεχισει κανονηκα και να ξεφορτοθω να πολυαγαπημενα xp .. :-(   (αφτην την στιγμη εχω κατι WINDOWS 7 LIGHT αλλα δεν με ηκανοποιουν απολυτα)  :cry:

Δημοσ.

Μελέτησε αυτό το thread (http://forums.mydigitallife.info/threads/46840-Windows-8-CPU-Feature-Patch-%28Bypass-Windows-8-CPU-feature-checks%29) και πες αποτελέσματα για να γνωρίζουν και οι υπόλοιποι.

Ίσως να υπάρχει και κάποιος άλλος που να θέλει να βάλει 8.1 σε παλιό υπολογιστή.

EDIT:

Μέχρι να διαβάσω το thread το βρήκες και μόνος σου! :)

Δημοσ.

Μην βαζεις τροποποιημενες εκδοσεις γιατι πιθανον να σου παρουσιαστουν προβληματα .

^Αυτο! Οσες φορες προσπαθσα με το rtsevenlite, ΠΑΝΤΑ ειχα προβλημα με τα updates, οσες εκδοσεις και αν εφτιαξα και δεν ειχα αφαιρεσει κατι σημαντικο για να πεις οτι θα εχω προβλημα. Για εμενα μακρυα απο το συγκεκριμενο προγραμμα. Το nlite για xp, μαλιστα, αυτο ηταν καλο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...