.::NikoS::. Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 εε τι να σου πω εγώ έχω ξεμείνει. Είπες ότι έχει και καινούριο τροφοδοτικό (αν και λες οτι στην αρχη δεν τα εκανε αυτα οποτε πάλι δεν αποκλείω το τροφοδοτικό) Το άλλο που επίσης δεν αποκλείω είναι να υπάρχει κάτι λάθος στο bios. Κάνε ένα load defaults και save στο bios πάλι. Δεν στέκουν αυτά με το overclocking έτσι στα καλά καθούμενα. Με τον ανεμιστήρα το έλυσες το θέμα; Λογικά μόλις το έβαλες στο CPU θα ήταν οκ. Και στο CHA FAN μπορείς να το αφήσεις και να κάνεις disable την παρακολούθηση των στροφών του (όπως λες σου το λέει στο site. Τώρα είδα ότι έκανες edit εκείνο το μήνυμα σου)
rowain Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Σε περίπτωση που δεν βγάλετε άκρη σε hardware επίπεδο ή με τις ρυθμίσεις της μητρικής, μπορείτε να δοκιμάσετε και αυτό με προσοχή ως τελευταία επιλογή: Άν το pc δεν κρασάρει και μένει σταθερό όταν είστε στο BIOS, τότε ίσως ένα BIOS update να λύσει το πρόβλημα..Αν κρασάρει και κατά τη δειάρκεια που το pc στέκεται στο BIOS, τότε δεν πρέπει να δοκιμάσετε BIOS update γιατί υπάρχει η πιθανότητα να πάψει να λειτουργεί τελείως η μητρική αν κρασάρει το σύστημα ενώ γίνεται το update.
MINDER Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Κάνε την διαδικασία clear cmos όπως περιγράφεται στο manual της μητρικής με το τζαμπεράκι και μην ξεχάσεις να έχεις βγάλει και την μπαταρία και το βύσμα του ρεύματος. Μετά την διαδικασία και αφού εξυπακούεται έχεις ξαναβάλει την μπαταρία μπές στο bios και πέρνα τις ρυθμίσεις για τον υπολογιστή σου μήπως και φτιάξει η κατάσταση. Μου έχει τύχει καινούργιο σύστημα που είχα παραγγείλει να μην μπορώ να κάνω εγκατάσταση στα windows και πριν το στείλουν το είχαν τσεκάρει. Δεν ήταν έτοιμο παραγγελία κομμάτι κομμάτι ήταν διαλεγμένα κομμάτια αλλά κάποια όπως το τροφοδοτικό είχα δικό μου ήδη και τα έβαλα. Που σημαίνει ότι με άλλο τροφοδοτικό σύνδεσαν την μητρική και την τέσταραν και μετά όταν ήρθε έβαλα διαφορετικό. Ναι μεν άνοιγε κανονικότατα στην αρχή και προχωρούσε στην εγκατάσταση των windows αλλά στο ίδιο σημείο πάντα κολλούσε. Έβγαλα την μπαταρία για λίγο default τα settings στο bios προσπαθούσε έτσι αλλιώς στο τέλος δεν έμπαινε καν στο bios και λέω πάει την πατήσαμε σε ελλατωματικό κομμάτι έπεσα. Τελικά έκανα clear cmos μαζί με το βγάλσιμο της μπαταρίας και λειτούργησε στην εντέλεια μετά. Δεν ξέρω τι πως και γιατί αλλά σε κάποιες μητρικές άμα τους βάλεις και λειτουργήσουν με κάποιο τροφοδοτικό και το βγάλεις και τους βάλεις άλλο παρουσιάζουν τέτοια προβλήματα και μόνο με το ρεσετάρισμα στρώνουν.
InTheEnd Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Μπορεί να μου πει κάποιος πώς κάνω clear cmos σε Asus p5k?
dobro Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 βγαλε την μπαταρια ....βραχυκυκλωσε με το τζαπερακι για χρονο μεγαλυτερο απο 10΄΄ ....επανεφερε το τζαπερακι στην κανονικη του θεση....περιμενε παλι 10΄΄ ....βαλε την μπαταρια(δες αν ειναι καλη η cr2032)....μια προσευχη μερες που ειναι και ΟΚ!
InTheEnd Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δεν καταλαβα dobro,τι ειναι το "τζαπερακι" και πως βραχυκυκλωνω ακριβως?
dobro Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 πανω στη μητρικη εχει ενα πλαστικο εγχρωμο βραχυκυκλωτη και εχει τρεις θεσεις(σαν το σλοτ για το ανεμιστηρακι). στις δυο ειναι το πλαστικο και μια κενη.....βγαζεις και τοποθετεις ακριβως στις διπλα,αφηνωντας την πρωτη κενη.Αν σε μπερδεψα ,δες το μανιουαλ της μητρικης σου ή youtube.Είναι απλο....
InTheEnd Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Θα το δοκιμασω μολις παω σπιτι του παιδιου και θα ενημερωσω!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα