InTheEnd Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 ειμαι εδω στο σπιτι ενος φιλου και εχει εναν υπολογιστη παλιο ο οποιος συνεχεια γράφει cmos settings wrong press f1 to run setup press f2 to load default settings κτλπ κτλπ και κανει συνεχεια επανεκκινησεις, παταω f2 και μολις γινει restart ξανα το ιδιο.. μπαινει στα windows και μολις μπει μετα απο λιγο διαστημα κανει restart μονο του,στο google που εψαξα λενε για την μπαταρια της μητρικης οτι εχει πεθανει κτλπ,που μπορω να βρω μπαταρια μητρικης? ειναι ολες ίδιες? το pc είναι socket 775
SPANK Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μήπως εχει ψοφήσει η μπαταρία δοκιμάστε καμια αλλη αν εχετε
InTheEnd Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Είναι διαφορετικές? Βάζουμε τώρα μια από άλλη μητρική,καμιά άλλη εναλλακτική? αλλαξαμε μπαταρια,και συνεχιζει να κανει το ίδιο πράγμα,καμιά ιδέα? αυτο το προβλημα με τα reset σταματησε,και τωρα λεει cpu fan error,ελενξα το cpu συνδεεται κανονικα,και το ανεμηστιρακι δουλευει το ειδα και μεσω τον bios τρεχει στα 2000rpm και η θερμοκρασιες ειναι γυρο στα 33 βαθμους??? Τι λετε να φταιει ρε παιδια???
.::NikoS::. Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Τον συνδέσατε στην σωστή υποδοχή για CPU FAN? Μήπως καταλάθος το βάλατε σε κάποιο case fan και το βλέπει σαν ανεμιστήρα κουτιού οπότε βαράει alarm που δεν βλέπει καν CPU fan.
InTheEnd Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 στην υποδοχη που το εβαλα λεει cha fan και δεν βλεπω να εχει αλλη υποδοχη ειναι η μονη κοντα στον επεξεργαστη
.::NikoS::. Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 ψάξε για CPU Fan δε παίζει να μην έχει. Ποια είναι η μητρική;
InTheEnd Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 asus p5k εκεί που είναι αυτό το χαλκίνο σιδερακι κοντα στον επεξεργαστη που κανει την καμπιλη εκει μεσα το εχω βαλει το cpu fan Μου λεει το παιδι οτι αλλαξε τροφοδοτικο γιατι πριν ειχε το ιδιο προβλημα,και δουλευε μια χαρα στην αρχη και μετα τα ξαναεκανε αυτα(καινουργιο τροφοδοτικο 400w) This error message represents system detected 「either the onboard CPU fan connector is not connected, or if CPU fan speed detected during POST stage has gone below the lower limit.」The possible causes of system showing such error message includes:1. Onboard CPU fan connector has not been connected to 3pin or 4pin CPU fan.2. CPU fan speed at POST stage has gone below 600RPM for Intel motherboards, and 800RPM for AMD motherboards.If your CPU fan has low speed, or CPU fan has only 2 pin, or you are not using CPU fan connector, you can bypass this error message by entering BIOS setup screen, and set 「CPU Fan Speed」option to 「Disabled」to bypass this error message at POST. Στο site αυτό εδώ λέει ΑΛΛΑ τρεχει στα 2000rpm το fan και είναι 3pin.
.::NikoS::. Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Με βάση το manual που βλέπω, η υποδοχή CPU FAN είναι πάνω πάνω δεξιά δεξιά στην μητρική. Πιο δεξιά και από τις μνήμες.
InTheEnd Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Είναι 4pin αυτό εκεί και το cpu fan είναι 3pin..... λες να εχει προβλημα? Τωρα το δοκιμαζουμε!! Το εκανα και συνεχιζει τις επαννεκινησεις,στην αρχη μου ελεγε κατι για overlock εκλεισε με την μια ξανα ανοιξε και ελεγε ξανα για cmos settings wrong ανοιξε και μετα ελεγε οτι ειναι απαραιτητο να κανει check τον σκληρο δισκο να πατησω κατι αν θελω να το κανω skip δεν πατησα τιποτα και τωρα ειναι στην Εκκινηση τον windows. Αυτο μου εγραψε και εκανε ελενχο,και οπως εκανε τον ελενχο ξανα εκλεισε.... το pc δεν μένει ανοιχτό για πάνω από 3-4 λεπτά καμια ιδέα? Checking file system on C: the type of the file system is NFTS Ο δισκος εντομεταξι κανει συνεχεια κρρρρ κρρ Τωρα αντεξε κανα 10λεπτο.... εκανε ρεσταρτ,πηγε να ξαναφορτωσει,εφτασε μεχρι εκει που και καλα διαλεγεις για ασφαλη λειτουργια εκλεισε ξανα ανοιξε και κανει αυτο το πραγμα συνεχεια... και τωρα που εβγαλε Overclocking failed! Please enter setup to re-configure your system. Press f1 to run setup Press f2 to load default vaules and continue. Εντομεταξί με τα default είναι...
.::NikoS::. Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Τα προβλήματα που αναφέρεις δεν πρέπει να έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Τα 4 πινς δεν εχουν προβλημα, απλα ο ανεμιστηρας θα μπει στα 3 απο τα 4 της μητρικής. Θερμοκρασίες να τσεκάρεις όταν ανοίξει. Βγάλατε ψύχτρα; Αν ναι, την κουμπώσατε καλά; Και με νέα θερμοαγώγιμη πάστα;
InTheEnd Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Πατησα F2 και μου ξανα εγραψε το ίδιο πραγμα,τωρα πατησα F1 και εκανε Restart... ρε παιδια καμια ιδεα? Οχι δεν βγαλαμε ψυκτρα.... δεν προλαβαινω να τρεξω προγραμμα,κλεινει με την μια... με του μπει στα Windows
soteras Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 αν ο δισκος κανει θορυβο οπως λες μαλλον τον δισκο τον κλαει η μανουλα του
InTheEnd Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Και κάνει τις επανεκκινήσεις για αυτόν τον λόγο?
.::NikoS::. Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Εμένα δε μου μοιάζει για δίσκο. (εκτός αν έχει πρόβλημα και ο δίσκος) Δε πετάει μπλε οθονη πριν κάνει restart έτσι? Όταν είσαι στο BIOS και κοιτάς θερμοκρασίες, είναι όλα φυσιολογικά;
InTheEnd Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Ναι ολα φυσιολογικα ειναι,33 βαθμους! Οχι δεν πεταει τιποτα απλα ανοιγοκλεινει συνεχεια ο υπολογιστης,μολις μπει στην Εκκινηση Windows και στο Bios να ειμαι πχ μετα απο 5λεπτα το πολυ κανει restart μονο του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα