jmirko15 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Καλησπέρες, Θα ήθελα να ρωτήσω άμα χρησιμοποιεί κανείς κανέναν τέτοιου είδους φορτιστή και άμα μπορείτε να μου πείτε 2-3 πραγματάκια τα οποία πρέπει να προσέξω και ίσως και καμιά μάρκα που πιστεύετε ότι αξίζει. Μέχρι τώρα έχω ακούσει ότι αρκετά καλή μάρκα από άποψη ποιότητας/euros είναι η Anker. Σκέφτομαι να πάρω κάνα Anker Astro Mini 3000mAh External Battery για γνωστό με iPhone και να δω και για εμένα κάτι μεγαλύτερο. Ευχαριστώ! Anker Astro Mini 3000mAh External Battery
beastgr Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Kαι εγώ anker έχω και είμαι ευχαριστημένος. Μια χαρά θα σου κάτσει. Τωρα το τι να προσέχεις είναι τα κλασσικά Φορτίζεις την μπαταρία ότι είναι ξεφόρτιστη, και δεν την αφήνεις με την ώρες να φορτίζει. Όταν φορτίζει πλήρως την βγάζεις από την πρίζα. Να ξερεις ότι όλες αυτές οι μπαταρίες έχουν απώλειες της τάξης του 30 - 40 % oπότε μην περιμένεις ότι τα 3000 θα σου δώσουν ακριβώς 3000 mAh. 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Kαι εγώ anker έχω και είμαι ευχαριστημένος. Μια χαρά θα σου κάτσει. Τωρα το τι να προσέχεις είναι τα κλασσικά Φορτίζεις την μπαταρία ότι είναι ξεφόρτιστη, και δεν την αφήνεις με την ώρες να φορτίζει. Όταν φορτίζει πλήρως την βγάζεις από την πρίζα. Να ξερεις ότι όλες αυτές οι μπαταρίες έχουν απώλειες της τάξης του 30 - 40 % oπότε μην περιμένεις ότι τα 3000 θα σου δώσουν ακριβώς 3000 mAh. Επειδη ενδιαφερομαι και εγω για ενα ιδιο θελω να μου εξηγησεις πως λειτουργει, δηλαδη εγω θελω να κανω μια πληρη φορτιση στο moto g απο το σπιτι και να παρω μαζι μου το battery pack και οταν φτασω 15% να το βαλω να φορτισει ως το 100%. Το θεμα ειναι θα με βγαλει για μια πληρη φορτιση η εχει τοσο μεγαλες απωλειες που θα με φτασει μεχρι το 80% πχ? Αξιζει να δωσω παραπανω και να παρω αυτο με τα 5600 mAh ή αυτο με τα 10000 mAh ωστε να εχω το κεφαλι μου ησυχο;
beastgr Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Αν μπεις στο site τους θα δεις αυτό http://www.ianker.com/support-c1-g95.html Η ερώτηση q3 είναι αυτή που μας ενδιαφέρει. Οι τύποι λένε ότι έχει efficiency 20% που σημαίνει ότι από τα 3000mAh σου μένουν 2400. Αυτά είναι αρκετά να φορτίσουν μια φορά το Moto g μιας και έχει μπαταρία 2070mAh. Aκόμα και με 30% απώλειες τη βγάζεις τη μια φόρτιση οριακά. Αν οι απώλειες είναι γύρω στο 40 όχι. Με βάση αυτά που γράφουν (απώλειες 20%) λογικά πρέπει να είναι οκ.
jmirko15 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Ερώτηση κρίσεως. Από που έκανες την αγορά beastgr; Γιατί εγώ έλεγα μπας και το αγόραζα από Amazon Γερμανίας. Ευχαριστώ!
beastgr Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 και εγω από αμαζον γερμανίας το πηρα αν θυμάμαι καλα 1
margaritagr Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Εγω το πηρα απο το αγγκλικο αμαζον, εδω μια μικρη παρουσιαση αν θες να δεις http://www.insomnia.gr/topic/518265-review-anker-astro-mini-external-battery/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα