Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, κατά λάθος διέγραψα το temp από το program data των windows 7 με αποτέλεσμα,να μην εκτελείτε σχεδόν καμία εφαρμογή η πρόγραμμα και να μου εμφανίζει ότι δεν υπάρχουν πολλά .dll π.χ. iertutil.dll κ.α., αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σ'αυτό το πρόβλημα θα το το εκτιμήσω πολύ.

Προκαταβολικά σας ευχαριστώ. 

Δημοσ.

πήγαινε στον κάδο ανακύκλωσης και πάτα να γίνουν restore τα αρχεία.

αν έχεις αδειάσει τον κάδο... προφανώς είσαι για επανεγκατάσταση των windows.

Δημοσ.

Μιλάει για το programdata\temp το παιδί,όπου ποτέ δεν είδα να έχει αρχεία μέσα,οπότε μου κάνει εντύπωση το «να μην εκτελείτε σχεδόν καμία εφαρμογή η πρόγραμμα» ,αυτά τα dll που λες shark πρέπει να είναι στον φάκελο windows.

Δημοσ.

Δυστυχώς τα έχω σβήσει και από τον κάδο ανακύκλωσης, έχω ψάξει πολύ για τα .dll και στα windows, αυτά που μου αναφέρει όμως δε βρίσκονται εκεί, είναι περίεργο αυτό το temp των program data στα windows 7 το οποίο δεν υπάρχει στις άλλες εκδόσεις.

Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας, ελπίζω να βρω μια λύση.

Δημοσ.

Όταν ακούω να λέει ένας χρήστης ότι έχει πειράξει φακέλους του συστήματος, το μυαλό μου πάει σε διάφορα σενάρια, τα οποία όλα περιέχουν καταστροφικές συνέπειες για την σταθερότητα του υπολογιστή.

Αν σου αρέσει να πειραματίζεσαι με τα αρχεία των Windows να είσαι και εξοικειωμένος με το format.

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασες να κάνεις system restore; Πήγαινε το μερικές μέρες πριν κάνεις ότι έκανες, μήπως σταθείς τυχερός και γλυτώσεις το format

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...