sharkmen Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Καλησπέρα σας, κατά λάθος διέγραψα το temp από το program data των windows 7 με αποτέλεσμα,να μην εκτελείτε σχεδόν καμία εφαρμογή η πρόγραμμα και να μου εμφανίζει ότι δεν υπάρχουν πολλά .dll π.χ. iertutil.dll κ.α., αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σ'αυτό το πρόβλημα θα το το εκτιμήσω πολύ. Προκαταβολικά σας ευχαριστώ.
retinoli Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 πήγαινε στον κάδο ανακύκλωσης και πάτα να γίνουν restore τα αρχεία. αν έχεις αδειάσει τον κάδο... προφανώς είσαι για επανεγκατάσταση των windows.
arc Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δεν χρειάζεται επανεγκατασταση των windows. Ο temp folder μπορεί να αλλάξει/οριστεί κατά βούληση. @ts δες τις οδηγίες στο παρακατω http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-files/change-location-of-temp-files-folder-to-another/19f13330-dde1-404c-aa27-a76c0b450818 1
TheELF Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Μιλάει για το programdata\temp το παιδί,όπου ποτέ δεν είδα να έχει αρχεία μέσα,οπότε μου κάνει εντύπωση το «να μην εκτελείτε σχεδόν καμία εφαρμογή η πρόγραμμα» ,αυτά τα dll που λες shark πρέπει να είναι στον φάκελο windows.
sharkmen Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δυστυχώς τα έχω σβήσει και από τον κάδο ανακύκλωσης, έχω ψάξει πολύ για τα .dll και στα windows, αυτά που μου αναφέρει όμως δε βρίσκονται εκεί, είναι περίεργο αυτό το temp των program data στα windows 7 το οποίο δεν υπάρχει στις άλλες εκδόσεις. Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας, ελπίζω να βρω μια λύση.
Euclides Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημιούργησε έναν κενό φάκελο Temp, κάνε restart και δες αν λειτουργεί.
retinoli Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Όταν ακούω να λέει ένας χρήστης ότι έχει πειράξει φακέλους του συστήματος, το μυαλό μου πάει σε διάφορα σενάρια, τα οποία όλα περιέχουν καταστροφικές συνέπειες για την σταθερότητα του υπολογιστή. Αν σου αρέσει να πειραματίζεσαι με τα αρχεία των Windows να είσαι και εξοικειωμένος με το format. 1
magdalhnh Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δοκίμασες να κάνεις system restore; Πήγαινε το μερικές μέρες πριν κάνεις ότι έκανες, μήπως σταθείς τυχερός και γλυτώσεις το format
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα