arianos16 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Φιλαράκι θέλει να αγοράσει ps3 για να παίζει nba2k14. Βασικά δεν θέλει αυτός εγώ του το πρότεινα γιατί έχει μαξ 150 ευρά και βλέπω ότι παίζουν πολύ φθηνότερα οι κονσόλες. Τι πρέπει να κοιτάξουμε? Αξίζει αυτή η αγορά αλλά από την άλλη δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι που να καλύπτει αυτό το σενάριο σε αυτό το budget.
basilis5 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 γιατι οχι xbox 360 που παιζει να το βρει και καινουργιο (με εγγυηση); στα 150 θελει κονσολα + παιχνιδι; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Πριν ενα μηνα,αγορασα μεταχειρισμενο ps3,320 g 190 ευρω απο amazon μαζι με τα μεταφορικα. Περιμενα πολυ καιρο και νομιζα οτι τωρα με την ελευση του ps4,οι τιμες του ps3 θα πεφτανε,αλλα δεν βλεπω να γινεται κατι τετοιο. Νομιζω οτι το ps4 δεν κανει ακομα τρελες πωλησεις,ο πολυς κοσμος ακομα χρεισιμοποιει ps3 και ισως γι αυτο. Η κονσολα που πηρα μια χαρα παιζει.Λιγο θορυβο κανει,αλλα ενταξει.Οι τιμες κονσολων ps3 δεν πεφτουν με τιποτα,ουτε μεταχειρισμενων ουτε καινουργιων,εκτος απο το 12gb ps3 που δεν το προτιμαει κανενας.
mtzs Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Σε χαλαγε να βρεις απο δω στις αγγελιες με 150; Στα 190-200 παιρνεις χακαρισμενο η κονσολα με 10 παιχνιδια μαζι τουλαχιστο
cortaN@ Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Φιλαράκι θέλει να αγοράσει ps3 για να παίζει nba2k14. Βασικά δεν θέλει αυτός εγώ του το πρότεινα γιατί έχει μαξ 150 ευρά και βλέπω ότι παίζουν πολύ φθηνότερα οι κονσόλες. Τι πρέπει να κοιτάξουμε? Αξίζει αυτή η αγορά αλλά από την άλλη δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι που να καλύπτει αυτό το σενάριο σε αυτό το budget. Αν θελεις NBA 2K14, πηγαινεις σε XBOX360 που το βρισκεις φθηνοτερα απο 150 και οπου παιζει και καλυτερα απο το PS3 το συγκεκριμενο game. Συν ο controller που βολευει πολυ περισσοτερα σε αυτα τα παιχνιδια. 2
petoglou Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 αμα το θελει για ενα δυο συγκεκρημενα παιχνιδια θα μπορουσε να παει στο φθηνοτερο xbox 360 αλλα αν το θελει γενικα για πλοιαδα παιχνιδιων τοτε ξεχνα το και πες του να παρει ps3 μεταχειρησμενο η καινουργιο,ο λογος εχει περρισσοτερες και καλυτερες επιλογες παιχνιδιων σε πολυ καλυτερη τιμη απο το xbox 360...Αν παρει πες του να χτυπησει παιχνιδια μεταχειρησμενα απο public με δωρεαν μεταφορικα σε ξεφτιλιστικες τιμες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα