Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

KAΛΗΣΠΕΡΑ,

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ:

(ΕΙΜΑΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΑ ΗΛΕΚΡΤΟΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΩ) ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΟΧΟ ΟΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 6+ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 2MBPS ΚΑΙ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΩ ΣΤΑ 24MBPS ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ! (ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΛΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ). ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΡΟΥΤΕΡ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ 6-7 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΖΤΕ ΤΟΥ ΟΤΕ.

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΑΝΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΣΤΑ 8MPBS KAI META EΠΕΣΕ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ (ΓΥΡΩ ΑΠΟ 3-4MBPS) . ΠΗΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΤΕ, ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΑ 8 ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ(3-4). ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΤΗ ΜΕΡΑ.

ΔΗΛΩΣΑ ΒΛΑΒΗ, ΗΡΘΑΝ 3 ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΟΥ ΟΤΕ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΡΟΥΤΕΡ, SPLITTER, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ. 

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 9 ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ INTERNET ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΩΡΕΣ.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

Δημοσ.

Γεια σου athina1209, θα μπορούσες να μας παραθέσεις τα στατιστικά της γραμμής σου για να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα;; Βάλε στον φυλλομετριτή σου 192.168.1.1 στο username βαζεις admin και στο password βάζεις αυτό που γράφει στο πίσω μέρος του ZTE επάνω στο αυτοκόλλητο. Στην τελευταία καρτέλα μας παραθέτεις τα όλα τα στατιστικά...

Αν αυτά σε δυσκολεύουν από όσα γράφεις καταλαβαίνω οτι στη γραμμή σου για κάποιο λόγο υπάρχει μεγάλος θόρυβος κ για το λόγο αυτό προκύπτουν αρκετά σφάλματα τα οποία δεν είναι ανεκτά με αποτέλεσμα να έχεις συχνούς αποσυγχρονισμούς. Επομένως αρχικά σε βάζουν σε 8αρι προφίλ (ή ελεύθερο) γι αυτό κ για λίγο κλειδώνεις σε αυτή την ταχύτητα για λίγο όπως λες, όμως μετά λόγω των αποσυγχρονισμών σου φοράνε 4αρι προφίλ για να είναι η σύνδεσή σου πιο "σταθερή". Πιθανότατα να μη μπορείς να παίξεις παραπάνω οπότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κάνεις υποβάθμιση του πακέτου σου σε 4mbps για να πληρώνεις λιγότερα χρήματα κ να έχεις ακριβώς την ταχύτητα που έτσι κ αλλιώς μπορείς να έχεις.

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΠΑΛΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ leonidas_ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ! ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΟΤΕ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΔΗΛΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΩΣ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ..

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΟΙ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ!

post-296012-0-94031000-1397594637_thumb.jpg

post-296012-0-73154400-1397594646_thumb.jpg

Δημοσ.

δεν υπαρχει λυση μονο υποβαθμιση στα 4mb το ιδιο προβλημα αντιμετωπισα και εγω και την ιδια ταλαιπωρια περασα σημερα που πηγα στα 4mb σταματησανε οι αποσυνδεσεις ειχα καμια 50αρια την ημερα πριν.

Δημοσ.

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΣΤΑ 4MBPS ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ! Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΠΙΟ ΥΨΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ; ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΤΕ Η ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ thleorasakias!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Με 39dB Attenuation είσαι περίπου 2.8 χλμ από το αστικό κέντρο και με Annex B (ISDN), οπότε η ταχύτητα που συγχρονίζεις είναι φυσιολογική.

Αν ζητήσεις να σου βάλουν το SNR στο 9 (από το 11 που έχεις τώρα) θα κερδίσεις λίγο ακόμη και θα πας στα ~8Mbps.

Όμως παίζει ρόλο και η ποιότητα των καλωδίων, που στην περίπτωσή σου φαίνεται να έχει πρόβλημα (όχι δικό σου), άρα η καλύτερη λύση είναι η μείωση του συγχρονισμού που σου έκαναν.

Προφανώς δεν υπάρχει καλύτερο ζεύγος να σου δώσουν, διότι θα το είχαν πράξει και το μόνο που μπορεί να γίνει είναι αναβάθμιση της καλωδίωσης, που ωστόσο δεν είναι εύκολο και θέλει χρόνο και επένδυση.

Στις συνδέσεις xDSL η ταχύτητα συγχρονισμού είναι έως και όχι δεδομένη. Εξαρτάται από την απόσταση του αστικού κέντρου που συνδεόμαστε, την ποιότητα του χάλκινου καλωδίου, την ύπαρξη θορύβου από άλλες συσκευές και τον κορεσμό του κέντρου.

Σημείωση: Μην γράφεις με κεφαλαία σε φόρουμ. Αφενός είναι δυσανάγνωστο, αφετέρου δείχνεις ότι φωνάζεις.

Δημοσ.

Καλησπέρα Αθηνά, κατά πάσα πιθανότητα το πρόβλημα οφείλεται στο δίκτυο του ΟΤΕ και δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό. Μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες και ακόμα κ αν το δίνεις στις βλάβες δε σημαίνει απαραίτητα ότι ο ΟΤΕ θα κάνει ενέργειες. Ο στόχος των παρόχων είναι να προσφέρουν στεθερότητα στη γραμμή και όχι ταχύτητα για το λόγο αυτό θα σου πουν οτι η γραμμή σου για να είναι σταθερή μπορεί να παίξει στα 4mbit και οτί είσαι μακρυά από ΑΚ.

Ουσιαστικά έχεις 2 λύσεις:

α. Υποβάθμιση της ταχύτητας στα 4mbit, αλλά ΚΑΙ του προγράμματος, για να πληρώνεις για 4mbit.

β. Επειδή δε γνωρίζω την κατάσταση στη Θεσσαλονίκη, αν υπάρχει δυνατότητα για VDSL στην περιοχή σου από τα καινούρια καφάο του ΟΤΕ παίζεις έτσι, γιατί από ΑΚ δε μπορείς να παίξεις, λόγω απόστασης.

Δημοσ.

jkoukos συγγνώμη για τα κεφαλαία, έχεις δίκιο φαίνεται κάπως!

Ευχαριστώ πολύ για την απαντησή σου! Συνεπώς, η μόνη λύση από ότι καταλαβαίνω είναι να μείνω στην ταχύτητα των 4mpbs για να μην έχω άλλα προβλήματα. Υπαρχει περιπτωση να πρεπει να πεσω στα 2mpbs?

Και είχα χαρεί για λίγες μέρες οτι θα έχω επιτελους υψηλές ταχύτητες στο σπίτι μου μετά από χρόνια!

leonidas_ καταλαβαίνω αυτό που λες! Και εγώ πλεον κουραστηκα καθε τρεις και λιγο να δηλωνω βλαβη και να λεω καθε φορα τα ιδια και στο τελος να μην κανουν τιποτα για να το λυσουν ριζικα! Απλως θα αρκεστω στην χαμηλη ταχυτητα αποτι φαινεται ! Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου! Ελπιζω με την υποβαθμιση της ταχυτητας να λυθουν τα προβληματα και να μην συνεχιζεται να κοβεται καθε βραδυ για 2ωρα και 3ωρα!

Δημοσ.

a.το zte δυστυχως είναι για πεταμα.από τα πιο σταθερα ρουτερακια είναι τα Thomson,technicolor.δευτερων.εισαι μακρυα από το αστικο κεντρο αλλα όχι τοσο μακρυα.ο οτε εχει διαφορες λυσεις αλλα εξαρτάτε τι θελει να κανει.η μια είναι απλα να σε βαλει σε μικρο πακετο και τερμα.η δευτερη είναι να σου βαλει καποιο Profile με σκοπο να σου ριξει την ταχυτητα και να ανεβει το Margin (το εχει κανει )για να δει αν εισαι πιο σταθερη και η τριτη λυση είναι να στειλει καποιον τεχνικο να σου αλλαζε ζευγάρι καλωδίου από το αστικο κεντρο μεχρι το καφαο η μεχρι το σπιτι.μαλλον το τελευταιο το αποφευγει.

τωρα εξαρτάτε ποσο θα το κυνηγήσεις εσυ.

το μονο κακο να το πω ετσι από την δικια σου πλευρα είναι

α.οτι εχεις το zte Που είναι μαυρο χαλι σαν ρουτερ.

β.οτι εχεις adsl over isdn.annex b Που ειπε ο φιλος πιο πανω.το adsl over isdn δυστυχως παιζει χειροτερα από το adsl over pots.δεν ξερω αν τις χρειαζεστε και τις 2 γραμμες στο σπιτι ή αν απλα εχει μεινει ετσι για καποιο λογο.από εκει και περα δεν ξερω και τι παιζει με την καλωδιωση του σπιτιου.αν υπαρχει πχ συναγερμος πρεπει να μπει φιλτρο.εχεις δοκιμασει να βγαλεις όλα τα τηλεφωνα και όλα τα φιλτρα και να αφησεις μονο το ρουτερ και να δεις τι γινεται.αν και θεωρητικα παντα επειδή εχεις annex b πρεπει να εισαι οκ από καλωδιωση.

Δημοσ.

Καλησπερα poulinos!

Την καλωδιωση του σπιτιου την αλλαξαμε την παρασκευη- ηρθε ο ηλεκτρολογος και τραβηξε καινουργιο καλωδιο απο το σπιτι μου μεχρι το κουτι εξω απο το σπιτι μου (δεν λεω καφαο γιατι δεν ξερω ακριβως τι ειναι, μην πω ανακριβειες).

Οσον αφορα τις 2 γραμμες, δεν εξυπηρετουν καποιο συγκεκριμενο λογο απλως εχουν μεινει ετσι απο παλια. Συναγερμο εχουμε αλλα σε αλλο τηλεφωνικο αριθμο (εχουμε τηλεφωνικο κεντρο παλι ξεμεινε απο παλια). Εχω δοκιμασει να συνδεσω κατευθειαν το ρουτερ με τη γραμμη οταν ειχε κοπει το ιντερνετ αλλα δεν ειχε αλλαγη.

Επισης ειχαμε βαλει και δευτερο ρουτερ για 5 μερες (tplink αν δεν το λεω λαθος) και παλι κοβοταν το ιντερνετ και εκανε αποσυνδεσεις.

Οι τεχνικοι του οτε εχουν ερθει 2 φορες την προηγουμενη εβδομαδα και μου ειπαν οτι αλλαξαν καποια ζευγαρια καλωδια αλλα δεν ειχα καποια βελτιωση- (δεν ξερω ακριβως τι αλλαξαν.)

Παντως απο χθες που μου κλειδωσαν την ταχυτητα στα 4mbps δεν ξανα κοπηκε τα βραδυα οπως γινοταν τις τελευταιες ημερες. Θα το παρακολουθησω και τις επομενες μερες φυσικα για να δω τη γινεται.

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου! Μαλλον θα πρεπει να αρκεστω σε αυτη την ταχυτητα. Προτεινεις να αγορασω καινουργιο ρουτερ ετσι κιαλλιως;

Δημοσ.

Καλησπερα αθηνα.

εφοσον δοκιμασες και με αλλο ρουτερ και ειχες το ιδιο τοτε το αφηνουμε ετσι.

ειχες δοκιμασει την γραμμη απευθειας στον ρουτερ πριν την βαλεις στο splitter (αρα και πριν παει στο τηλεφωνικο κεντρο?).

το κουτι απεξω ειναι η χωνευτη.το καφαο ειναι πιο μετα.επισης ο οτε μαλλον σου αλλαξε ηδη ζευγαρι απλα ισως να μην υπαρχεει καλυτερο.μια δοκιμη θα ηταν να γυρισετε την γραμμη σε adsl over pots αντι για Over isdn για να δεις αν μπορει να παιξει καλυτερα.απλα εκει θα εχεις μια γραμμη και δευτερον αμα το τηλεφωνικο το χρησιμοποιειτε και ειναι isdn το τηλεφωνικο τοτε μετα δεν θα παιζει.επισης θα σε αφησουν και μια δυο μερες χωρις νετ.απλα σε adsl over pots θα εισαι πιο stable.εκτος αν εχεις και δευτερη γραμμη που λες και ειναι αναλογικη οποτε θα μπορουσες να ζητησεις απο τον οτε να ενεργοποιησει εκει adsl και να δεις αν θα ειναι καλυτερα.απλα ειναι και το κοστος ενεργοποιησης οπως και η παραλληλη χρεωση για λιγο καιρο μεχρι να δεις τι φταιει.

Δημοσ.

Καλησπερα poulinos,

Ναι το ειχα δοκιμασει απευθειας μεταξυ ρουτερ και γραμμης (χωρις σπλιτερ) και παλι δεν ειχα ιντερνετ εκεινη τη στιγμη.

Θα ρωτησω αυτον που μας εχει βαλει το τηλεφωνικο κεντρο τι μπορω να κανω απο αυτα που μου προτεινεις γιατι δεν ξερω ακριβως τι παιζει με τις γραμμες μας.

Σε ευχαριστω πολυ για τις προτασεις σου, μολις εχω καποια νεα θα σας ενημερωσω!

Προς το παρον με την 4αρα ταχυτητα ειμαστε νορμαλ (ελαχιστες εως καθολου στιγμιαιες αποσυνδεσεις)

Ευχαριστω και παλι!

Δημοσ.

Καλησπερα poulinos,

Ναι το ειχα δοκιμασει απευθειας μεταξυ ρουτερ και γραμμης (χωρις σπλιτερ) και παλι δεν ειχα ιντερνετ εκεινη τη στιγμη.

Θα ρωτησω αυτον που μας εχει βαλει το τηλεφωνικο κεντρο τι μπορω να κανω απο αυτα που μου προτεινεις γιατι δεν ξερω ακριβως τι παιζει με τις γραμμες μας.

Σε ευχαριστω πολυ για τις προτασεις σου, μολις εχω καποια νεα θα σας ενημερωσω!

Προς το παρον με την 4αρα ταχυτητα ειμαστε νορμαλ (ελαχιστες εως καθολου στιγμιαιες αποσυνδεσεις)

Ευχαριστω και παλι!

τι κεντρο εχεις?επισης απο το Isdn του οτε απο ποιες υποδοχες φευγουν καλωδια για να πανε στο τηλεφωνικο?απο s0 η απο ab1 ab2??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...