sintalkas Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 εμένα το δικό μου καμιά φορά δεν βγάζει το μπλε led ή το βγάζει αστραπιαία,λέτε να το πάω στο cosmodata ή θα κάνουν τον κινέζο ?
Aristomaxos Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Έχω αγοράσει το ποντίκι στα 35€ και το γουστάρω πολύ. Εφαρμόζει ωραία στο χέρι μου και χρησιμοποιώ τα δύο πλήκτρα που έχει αριστερά. Μπορείς να προγραμματίσεις λειτουργίες που σου κάνουν τη ζωή ευκολότερη. Π.χ με το πρώτο πλήκτρο + αριστερό κλικ στον web ή τον windows explorer εγώ έχω βάλει να πηγαίνει πίσω, στη προηγούμενη σελίδα, ενώ με + δεξί κλικ στην επόμενη. Θέλει λίγο καιρό να συνηθίσεις τη μετάβαση από ένα απλό ποντίκι, όσον αφορά τις επιπλέον λειτουργίες, αλλά σιγά σιγά βλέπεις ότι το χέρι σου θα κάνει τις προγραμματιζόμενες κινήσεις .
kondoras Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Έχω πάρει ένα για προσωπική χρήση και ένα για συνεργάτη, αμφότεροι δεν ασχολούμαστε με games, αλλά θέλαμε ένα αξιόπιστο, ελαφρύ και ακριβές ποντίκι. Προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και κάθε φορά που ξαναβγαίνει η προσφορά των 35€, με βάζει σε σκέψεις να πάρω άλλο ένα.
Sotosgl Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μετα απο 1μιση χρονο χρησης ψηνομαι και εγω να παρω ενα δευτερο για καβαντζα μιας και αυτη η τιμη για αυτο το προιον ειναι too good to be true.Γερο,στιβαρο,καθεται ωραια στις χερουκλες μου,φοβερος αισθητηρας,ωραιο προγραμμα για Macros σε middle click κλπ και αν και εχει λιωσει στα χερια μου στα σημεια που το κραταω ειδικα στο αντιχειρα χανοντας την σαγρε επιφανεια κανωντας το silky smooth (απο gaming και δουλεια) δεν με εππηρεαζει καθολου στην χρηση του. Πιο Value for money δεν παει.Για τα keyboard της αλλαζουν τα πραγματα αλλα oh well 2
giorginho Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 To εχω κι εγω πολυ καιρο πλεον, νομιζω 2,5 χρονια, λιγο πριν πρωτοσκασει στα 34,99 στο public τοτε απο αμαζον στα 37,5€. Κανενα προβλημα ως τωρα, ολα λειτουργουν οπως την 1η μερα, συνδιασμοι πληκτρων (πχ αυξομειωση εντασης ηχου, βολευει παρα πολυ, λειτουργουν παντου και παντα -πχ και εντος παιχνιδιου, δυσκολα θα δεσμευτει τετοιο ....combo πληκτρων για κατι αλλο-)... το μονο θεμα ειναι οτι καμια φορα το 'κορδονι' δεν ειναι και το πιο βολικο να πηγαινοερχεται ολη την ωρα.. υπαρχει εκεινο το γκατζετακι βεβαια που ειχε παλι το παμπλικ βγαλει σε προσφορα αλλά δεν το πηρα τοτε.
nickmanak Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Υπαρχει αντιπαλος στα 35 ευρω απο αλλα μοντελα; πχ logitech abyssus. Δεν εχω ξαναγορασει gaming mouse, και τα 35€ ειναι ταβανι για μενα.
Nalfein33 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Oxi.Υπάρχει μια αγγελία νομιζω στο insomnia που πουλαει ενα παιδι το g402(40E apo 55 που εχει skroutz) καινουριο.Αξίζει να πας εκει.Στα 35 δεν υπάρχει κατι καλυτερο VFM 1
yiannis2002s Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Καλημέρα! Το roccat kone pure που είναι και αυτό σε προσφορά είναι καλύτερο? http://www.public.gr/product/gaming/accessories/pc-controllers/mouses/roccat-kone-pure-core-performance-gaming-mouse-mayro/prod6902380pp/
lalanis Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Είναι καλύτερο αλλά δεν τόσο καλή η τιμή στα 60€...
yiannis2002s Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Είναι καλύτερο αλλά δεν τόσο καλή η τιμή στα 60€... Αν και εκτός τότε θέματος μέχρι 60 ευρώ τι προτείνεις? Το Logitech G402?? Αν είναι μικρές οι διαφορές τους να πάω σε αυτό της προσφοράς. Ευχαριστώ
Nalfein33 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Πάντως το καλυτερο VFM ειναι το roccat στα 35Ε αν δεν θελεις να έχεις 10 κουμπια.Δεν υπαρχει λόγος να δωσεις 55 για το 402 ενω μπορεις να παρεις παρομοιο ποντικι στα 35.Εαν σκοπευεις να πας στα 60 τοτε πηγαινε στα 70 και στο g502 που κατεμέ είναι το καλυτερο gaming ποντικι γιατι εκτος απο τα πολλα features που έχει ειναι αθάνατο οχι σαν τα Ra....γκουχ γκουχ
lalanis Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Ισχύει το g502, έχει παίξει και 50€ στο Amazon. Απλά είναι λίγο προσωπικό το θέμα με το mouse, αυτό που ταιριάζει σε μένα, εσένα μπορεί να μην σου κάνει.... Αυτή την περίοδο έχω το mad catz te, αν το βρεις στο Amazon γύρω στα 45-50 αξίζει νομίζω...
johnyboy Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 διάβασα πως το savu μετά από λίγη χρήση αλλοιώνεται πολύ, ισχύει?
mtzs Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 διάβασα πως το savu μετά από λίγη χρήση αλλοιώνεται πολύ, ισχύει? 2,5 χρονια το εχω και ειναι οπως το αγορασα Παρτε το με κλειστα ματια. Με τιποτα δε θα το μετανοιωσετε 1
grmaster2 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 φθείρεται λίγο στα πλάγια από τα δάχτυλα αλλά όχι τίποτα σπουδαίο, για την τιμή του φοβερό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα