Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μιας και η προσφορά ισχύει ακόμα, θα ήθελα να ρωτήσω του κατόχους του Savu αν έχει τη δυνατότητα on-the-fly επιλογής των dpi και αν ναι πως γίνεται αυτό?

Μου έκανε εντύπωση που δεν έχει το χαρακτηριστικό κουμπί για αυτή τη δουλειά πίσω από το scroll wheel!

Δημοσ.

Η αλλαγη των dpi γινεται μεσω προγραμματος που κατεβαζεις απο την σελιδα του ποντικιου

Ναι, αυτό που θέλω να μάθω είναι αν αυτή η αλλαγή μπορεί να γίνει με κάποιο συνδυασμό πλήκτρων του ποντικιού ή αν πρέπει να βγαίνω/σταματάω από το παιχνίδι για να αλλάξω dpi..?

Δημοσ.

Γεια σας παιδια ειμαι μεταξυ του savu και του g300s η διαφορα ειναι στα 5 ευρω  πιο μου προτεινετε? Για wow και lol κυριως!

Δημοσ.

g300s για 5 ευρω αρκετα καλυτερο.

Είναι πάρα πολύ μικρό βέβαια πρέπει να το τεστάρεις στο χέρι σου πρώτα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Roccat Savu - Gaming Mouse - 35 ευρω - puplic

DSC_1867.jpg

http://www.public.gr/product/gaming/accessories/pc-controllers/mouses/roccat-savu-gaming-mouse-mayro/prod2970020pp/

Δωρεαν μεταφορικα & αντικαταβολη

ξεκιναει απο 50 ευρω

εκτος αθηνων +μεταφορικα

http://www.skroutz.gr/s/1711415/Roccat-Savu.html

δεν ειναι super προσφορα αλλα με τα ιδια λεφτα δεν περνεις και κατι αλλο

το πηρες ενας φιλος και εμεινε πολυ ευχαριστημενος

• Moderators
Δημοσ.

Ακομα πιο σωστα, υπαρχει ηδη θεμα (ένα χρονο και ένα μηνα! :) ), ιδιο μαγαζι, ιδια τιμη, επομένως το εφερα εδώ το νέο σημερινο τοπικ. Αν το βαλουν ένα 20αρικο θα ξεστοκαρουν πιο γρηγορα... :P

Ο πρωτος ορος χρησης είναι "Να αξιοποιούν την αναζήτηση του ιστότοπου ώστε να αποφεύγεται η άσκοπη επανάληψη."

Μην ξεχνατε λοιπον να κανετε μια αναζητηση (πανω δεξια είναι το κουτακι και πατημα πανω στον εικονιδιο του μεγ. φακου) πριν ανοίξετε θεμα. Πολλες φορες υπαρχει, αν όχι στην πρωτη σελιδα με φρεσκοτατο, λιγο ή και πολυ παρακατω. 5 δευτερόλεπτα ζηταει μονο. ;)

Δημοσ.

Από τη μια καλό mouse με καλή ακρίβεια, αλλά στο δικό μου έχουν χαλάσει τα 2 αριστερά πλάγια πλήκτρα σχετικά γρήγορα...

...όχι ότι τα χρησιμοποιούσα ιδιαίτερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...