Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ το πήρα με online παράδοση στο σπίτι, οπότε έχει μείνει μια παλιότερη παραγγελία που είχα κάνει στο κατάστημα Ψυχικού στην Αθήνα. Αν ενδιαφέρεται κανένας μπορεί να μου στείλει pm να το παραλάβει.

:-)

Δημοσ.

<p><span style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;">Ξανά διαθέσιμο.</span><br><br><span style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;">"Λίγα κομμάτια</span><br><span style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;">Παράδοση σε 2-5 εργάσιμες ημέρες" </span></p>

Thanks φίλε έκανα την αγορά έψαχνα mouse!

Δημοσ.

εμενα μου εφαρμοζει στο χερι μια χαρα. Αριστη αποκριση δε συγκρινεται με οτι εχω δοκιμασει

Γρηγορο, καλο, ποιοτικο αν και λιγο ακριβο για mouse ακομη και σε αυτη τη τιμη.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι δε θα το μετανοιωσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά σε μέγεθος είναι καλό; μην με φανεί άβολο

Χρησιμοποιώ palm grip και το χέρι μου είναι κάπως μεγάλο (large μέγεθος στα γάντια). Δεν με βόλεψε καθόλου, χρειάζομαι κάτι αρκετά μεγαλύτερο.

Δημοσ.

εμενα μου εφαρμοζει στο χερι μια χαρα. Αριστη αποκριση δε συγκρινεται με οτι εχω δοκιμασει

Γρηγορο, καλο, ποιοτικο αν και λιγο ακριβο για mouse ακομη και σε αυτη τη τιμη.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι δε θα το μετανοιωσεις.

Αφού το είπες Εσύ τέλος! :-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παρελαβα σημερα ,αν και σαν να ηταν ανοιγμενη η συσκευασια,παρολα αυτα το ποντικι ειναι φοβερο,καλη κατασκευη και εξαιρετικη αποκριση,θενξ στον ts

Δημοσ.

Ξανά!

http://www.public.gr/product/gaming/accessories/pc-controllers/mouses/roccat-savu-gaming-mouse-mayro/prod2970020pp/

Άμεση παράδοση!

σε 1-4 εργάσιμες ημέρες

Τελικά πιο είναι καλύτερο?
Αυτό ή το deathadder??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...