Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το γνωρίζω αυτό μιας και δεν το έχω το ποντίκι. Πάντως, στα περισσότερα gaming ποντίκια ακούγεται το κλικ...

η ερώτηση για το κλικ είναι γενική,γιατί παρότι το ποντίκι το βρίσκω ελκυστικό,γενικότερα ψαχνόμουν και ψάχνομαι για τέτοιο mouse να χω το κεφάλι μου ήσυχο

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και τι σχέση μπορεί να έχει η κα**τα το G300 με το κορυφαιο Savu? Έχουν περάσει από τα χέρια μου και τα δύο. Καμία απολύτως σχέση...

Το G300 είναι κορυφαίο ποντίκι. Ίσως το καλύτερο που έχω αγοράσει (και έχω δοκιμάσει πολύ πιο ακριβά).

Το Software της Logi με τα macro είναι επίσης κορυφαίο. Εξαρτάται και τη χρήση βέβαια. Άλλο MMO/RTS και άλλο FPS.

Δημοσ.

Προσωρινά εξαντλημένο.

Δε βαζω 'τελος' ακομα μιας και ελεγε διαθεσιμο απο 30/4, μπορει να τσεκαρουν παραγγελιες και να ξαναγινει διαθεσιμο.

Δημοσ.

η ερώτηση για το κλικ είναι γενική,γιατί παρότι το ποντίκι το βρίσκω ελκυστικό,γενικότερα ψαχνόμουν και ψάχνομαι για τέτοιο mouse να χω το κεφάλι μου ήσυχο

Δε ξερω ποσα και ποια ποντικια υπαρχουν που δεν ακουγεται το κλικ, παντως προσωπικα στο Savu το βρισκω "κανονικο", σιγουρα οχι ενοχλητικο, σαν αισθηση τωρα μαλλον δεν ειναι και το τέλειο... (αλλα σιγουρα οχι αρνητικο)

Εκει που οπως εχω ξαναπει εχω μια μεγαλη ενσταση ειναι στη ροδελα του Savu, η δικια μου κανει πραγματικα απο την 1η μερα λες και θελει ....γρασο! Απο ολα τα υπολοιπα ειμαι υπερ-ευχαριστημενος.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ισως καποιοι το μετανοιωσαν και ακυρωσαν την παραγγελια τους και το ξαναβγαλανε.(επαιξε βλεπεις και το ραζερ ενδιαμεσα)

Δημοσ.

Και πριν διαθεσιμο απο 30/4 το χε, μπορει να αποφασισαν να γινουν επαγγελματιες και να μην αφηνουν ανεξελεγκτες παραγγελιες χωρις στοκ :P

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το δικο μου, που ειχα παρει περισυ Γεν-Φλε, χτυπησε μπιελες το αριστερο κλικ, κανει διπλο-κλικ οποτε θελει (το δοκιμασα και σε αλλο Η/Υ και ειναι σιγουρο). Απογοητευτηκα γιατι θεωρειται καλη μαρκα...

Επικοινωνησα με την εταιρεια, γιατι το public λεει ενα ετος εγγυηση, ενω ο κατασκευαστης λεει 2 ετη.

Αναμενω.

Δημοσ.

Για όποιον έχει πρόβλημα με OSX όπως κι εγώ και κινείται πολύ αργά ο δείκτης ας googlάρει το Smooth Mouse. Πολύ ευχαριστημένος από την ακρίβεια του ποντικιού. Δυστυχώς κανένα έξτρα δεν δουλεύει(χρώματα led, πλαϊνά click)

Δημοσ.

Παιδιά το μαουσάκι είναι τέλειο (για όποιον δεν έχει πολύ μεγάλο χέρι...)! Το έχω εδώ και δεν μπορώ να ξεκολλήσω !! Σκέφτομαι ακόμα και μήπως παρω δεύτερο για την δουλειά!

Δημοσ.

Ήρθε και σε μένα έστω και με 2 βδομάδες καθυστέρηση.Για να πώ την αλήθεια πίστευά οτι θα το ακύρωσουν επείδη το 'χα προλάβει σε συνδυασμό με τη προσφορά για paypal αλλά τέλικα όλα καλά.

Σε σχέση με το intellimouse optical που είχα ως τώρα,λίγο μικρότερο με πιο εργονομική λαβη για δεξιόχειρες.Η σαγρέ επιφάνεια στα πλάγια δε ξέρω πόσο θα αντέξει αλλά δίνει ωραίο κράτημα.Όμορφη πινελία και το ledaki.Γενικα σ'αυτά τα χρήματα καραξίζει αν το ξαναβγάλουν στο site.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...