Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλό ποντίκι. Το είχα πάρει όταν είχε ξαναβγεί στην τιμή αυτή.

Κορφαία αγορά για κάποιον που ψαχνει μικρό και ελαφρύ gaming mouse

• Like 1
Δημοσ.

To εχω κι εγω αυτο, δεν ξερω πώς στο καλο το εχει καταφερει αυτο το πραγμα το public να το πουλαει σχεδον μονιμα σε αυτη την τιμη, δεν ειχε απλα δηλαδη "ξαναβγει" αλλά το public (και μονο αυτο) το πουλαγε επι πολλους μηνες στα 35 ευρω, ισως προλαβε να κλεισει και 1 χρονο...(εγω το ειχα παρει απο το αμαζον στα 37 ευρω καπου 2-3 μηνες πριν το ριξει το public στα 35 και ηταν σε ημερησια προσφορα και απο τοτε η τιμη αυτη ξαναφανηκε στο αμαζον παλι μια φορα και για 1-2 ωρες μονο)

Σε αυτα τα χρηματα ειναι πολυ καλο value for money.

ΥΓ. ^παντως αν και ειχα και μεγαλυτερο ποντικι στο παρελθον δεν θα το χαρακτηριζα "μικρο" το Savu, ελαφρυ παντως ειναι, εχεις δικιο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλό mouse, άλλα έιναι δεν είναι lazer.

Σε optical κοντά σε αυτή την τιμή, υπάρχει και το logitech g300 με περισσότερα πλήκτρα

Δημοσ.

Σε optical κοντά σε αυτή την τιμή, υπάρχει και το logitech g300 με περισσότερα πλήκτρα

Ο sensor του είναι ο avago 3090 και είναι εξαιρετικός, απο τους καλύτερους που κυκλοφορούν. Γενικά οι οπτικοί sensors είναι ανώτεροι απο τους lasers. Δεν είναι κακή προσφορά 

Δημοσ.

Και τι σχέση μπορεί να έχει η κα**τα το G300 με το κορυφαιο Savu? Έχουν περάσει από τα χέρια μου και τα δύο. Καμία απολύτως σχέση...

Δημοσ.

Eπισης τα πληκτρα του Savu.... απατουν! Δεν ειναι καθολου οσα (λιγα?) φαινονται, για την ακριβεια ειναι σχεδον διπλάσια για αρχη (και ισως να γινονται και ακομα περισσοτερα, δε ξερω δεν ειχα αναγκη να το ψαξω παραπερα)...

Δημοσ.

Η αίσθηση του κλικ πως είναι σε αυτό; Γενικά ψάχνω να πάρω καλό mouse αλλά δεν έχω καταλήξει κάπου... Προς το παρόν έχω μείνει με το Microsoft Comfort Optical Mouse 3000 το οποίο κάθεται ωραία στο χέρι αλλά η ροδέλα του δεν μου αρέσει και ένα από τα αγαπημένα μου Mouse σαν configuration κουμπιών ήταν το intelli mouse optical. 

Τι εναλλακτικά έχετε να προτείνετε γύρω στα 35Ε; Χρήση κυρίως windows Και FPS. Μου αρέσει το mouse να έχει σαφή ροδέλα (αλλά να μην ειναι κουραστική σε μεγάλα scrolls) και το κλικ του να είναι έντονα tacktile (κάπως "βαθύ" αν μπορώ να το περιγραψω)

Γενικά ποιά άλλα mouse μπορώ να κοιτάξω; Λίγα reviews για το συγκεκριμένο που είδα με έπεισαν... αλλά δεν είναι καρό που ψάχνω για καλό mouse...

• Like 1
Δημοσ.

Πολλά ευχαριστώ στον yilarakos. Το είχα πάρει για ένα φίλο στην προηγούμενη προσφορά του public και έμεινε ευχαριστημένος. Στη λίγη χρήση που του έκανα εγώ στον Η/Υ του, μου άρεσε πολύ η αίσθηση στο χέρι μου. Αλλά όταν σκέφτηκα να παραγγείλω ένα και για εμένα, είχαν εξαντληθεί! Και από τότε περίμενα μήπως και ξαναβγεί σε προσφορά...

Δημοσ.

Άλλο ποντίκι καλό για fps μικρό και ελαφρύ με καλό sensor είναι το cm storm alcor στα 35 ευρώ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.641393

Η αλήθεια είναι όσο αφορά την εργονομία οτι αν δε δοκιμάσεις με το χέρι σου δε μπορείς να ξέρεις στα σίγουρα.

υγ. Η περιγραφή του e-shop είναι ότι ναναι, δε φοράει laser αλλά τον avago 3090 

Δημοσ.

http://www.theverge.com/products/basic-optical-mouse/3825αυτο το ποντίκι έχω εγώ...πιστεύετε ότι το savu θα μου κάνει καλύτερα?
Επίσης υπάρχει κάποιο ποντίκι κατά νου το οποίο το 'κλικ' να μην ακούγεται τόσο πολύ όπως στα συνηθισμένα ή ζητάω πολλά?

Δημοσ.

http://www.theverge.com/products/basic-optical-mouse/3825αυτο το ποντίκι έχω εγώ...πιστεύετε ότι το savu θα μου κάνει καλύτερα?

Επίσης υπάρχει κάποιο ποντίκι κατά νου το οποίο το 'κλικ' να μην ακούγεται τόσο πολύ όπως στα συνηθισμένα ή ζητάω πολλά?

Δεν υπάρχει καν σύγκριση ανάμεσα στα δύο! Τώρα το αν θα σου κάθεται καλύτερα στο χέρι είναι καθαρά υποκειμενικό.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει καν σύγκριση ανάμεσα στα δύο! Τώρα το αν θα σου κάθεται καλύτερα στο χέρι είναι καθαρά υποκειμενικό.

Ήμουν σίγουρος χαχαχαχα

Σχετικά με το κλικ όμως?ήδη αυτο που έχω ακούγεται με αποτέλεσμα αργά το βράδυ να το σκέφτομαι να μπω κάποιο γκειμ για να μην το ακούνε:Ρ

Δημοσ.

Ήμουν σίγουρος χαχαχαχα

Σχετικά με το κλικ όμως?ήδη αυτο που έχω ακούγεται με αποτέλεσμα αργά το βράδυ να το σκέφτομαι να μπω κάποιο γκειμ για να μην το ακούνε:Ρ

Δεν το γνωρίζω αυτό μιας και δεν το έχω το ποντίκι. Πάντως, στα περισσότερα gaming ποντίκια ακούγεται το κλικ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...